Şimdi Ara

10 Bulgaristan Levim Var Hangi Banka Bozar Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 Bulgaristan Levim Var Hangi Banka Bozar

* garanti bizim sistemde bulgaristan bayrağını göremedim dedi ( hiç para dan anlamadı sanki hayatında ilk defa bu ülkeyi duymuş ve parasını görmüş )

* Yapı kredi bozarız işlem çok uzun sürer sıra almanız gerekir ( bahaneden dağlar oluşuyodu yapmak istemedi )

* hsbc ( Bu parayı ancak Merkez bankası bozar dedi )

var mı başına daha önceden böyle bi durum gelipte çözen.

paramın resmi

10.00 BGN = 15.6427 TRY
    Bulgarian Lev Turkish Lira
     10 Bulgaristan Levim Var Hangi Banka Bozar Çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunparijen -- 4 Şubat 2014; 10:34:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bulgar Levası Bozan Bankalar ve Diğer Bilgiler

Bulgar levası bozdurmak istiyorsanız, Türkiye'deki çeşitli bankalar bu hizmeti sunmaktadır. İşte Bulgar levası bozan bazı bankalar:

• Ziraat Bankası: Ziraat Bankası, Bulgar levası bozdurma hizmeti veren bankalardan biridir.
    • Diğer Bankalar: Diğer bazı bankalar da Bulgar levası bozdurma hizmeti verebilir. En güncel bilgi için lütfen bankaların kendi web sitelerini veya şubelerini kontrol edin.

Eski Bulgar Levasının Bozdurulması

Eski Bulgar levalarını bozdurmak için Bulgaristan'daki bir bankayla iletişime geçmelisiniz. Türkiye'deki bankalar genellikle eski Bulgar levalarını kabul etmemektedir.

Gürcistan Larisinin Bozdurulması

Gürcistan larisi, Türkiye'de yaygın olarak bozdurulmayan bir para birimidir. Gürcistan larisi bozdurmak istiyorsanız, öncelikle bir döviz bürosu veya bankayla iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Git döviz bürosuna 1 dk sürmez arkadaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne olm ciddiye bile almazlar o parayı
  • Bulgaristan'da 10 evin var sandım
  • sınır kapısına gidip bi arkadaşa bakıp çıkıcam de ilerdeki köyün bakkalından doldur bulgar gofretlerini gel öyle daha kolay olur.
  • -Edirneliysen hocam bostanpazarindaki marketlere bozdurabilirsin.

-Kapali carsi(istanbul)

Ki kapali carsiya degmez koy kenara hatira dursun. Zaten cok birsey ettigini dusunmuyorum.

• Paramiz Bulgaristan parasindan da degersiz. Manat kaldi sanirsam sadece bizden degersiz olan ki ondan da emin degilim. (manat=Azerbaycan parasi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

Paramiz Bulgaristan parasindan da degersiz. Manat kaldi sanirsam sadece bizden degersiz olan ki ondan da emin degilim. (manat=Azerbaycan parasi)

Misir pounduda bizden degersiz rahatlayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

quote:

Paramiz Bulgaristan parasindan da degersiz. Manat kaldi sanirsam sadece bizden degersiz olan ki ondan da emin degilim. (manat=Azerbaycan parasi)

Misir pounduda bizden degersiz rahatlayabiliriz

Yüreğime su serptin kardeş.

• quote:

Hocam ne diyorsun 1 manat 3 tl. Gürcistan larisi bizden düşüktü son 1 yılda o bile bizi geçti parası bizden değersiz olan 3.dünya ülkeleri kaldı bide japonya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapasitif Etki

quote:

Hocam ne diyorsun 1 manat 3 tl. Gürcistan larisi bizden düşüktü son 1 yılda o bile bizi geçti parası bizden değersiz olan 3.dünya ülkeleri kaldı bide japonya

Emin degilim yazmistim iyi ki yazmisim. İyiye gidiyoruz desene o zaman.

• Onu biraz daha sakla degeri artsin ya da bana gonder bi sise kayisi rakisi alayim

• 10bgn 15 lira olabilir acaba o ülkeye göre yani gıda felan yada başka şeylere göre değersiz mi ona bakmak lazım
  • Bende 100 leva bozdurim dedim 2 döviz bürosuna gittim bozmadı?
    bankaya gitsem bozdurabilir miyim?
  • kocaelide bozdurabilirsin

• Edirnede alışveriş yapabilirsin 10 Bulgaristan Levim Var Hangi Banka Bozar Çözüm 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.