Şimdi Ara

10 dakka önce çişe gittiğin halde yine anormal çişin gelmiş olması anormal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cedriccan

quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

SilentHill, bu çok ciddi bir durum. Şeker hastası ya da prostat olabilirsin. Doktora gitmeni şiddetle öneririm.

Benim seker hastalıgım bu belirtiler ile ortaya cıkmıstı. Aman diyim. Agızda kuruluk, cok su icme vs var mı?

Hass. Hepsi var

Bulanık gorme, halsizlik, acıkma hissi, kilo kaybı?

Acıkma hissiyle halsizlik var,ama kilo kaybı fln yok

• Şekersiz şeker hastalığı da olabilir çok sık idrara çıkma belirtileri arasında. bende de bu sorun vardı gittim kontrole bişey çıkmadı neden anlayamıyorum hala
  • şeker hastası olabilirsin, ama aşırı sıvı tuketimindende kaynaklanabilir.(Bardak bardak kolaları arka arkaya götürmüyomuyuz yaz aylarında?)
    Prostat olsa yanma olması lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

SilentHill, bu çok ciddi bir durum. Şeker hastası ya da prostat olabilirsin. Doktora gitmeni şiddetle öneririm.

Benim seker hastalıgım bu belirtiler ile ortaya cıkmıstı. Aman diyim. Agızda kuruluk, cok su icme vs var mı?

Hass. Hepsi var

+1 S..tık ya.

• az bira için
  • Kilo kaybı, bulanıklık, halsizlik ve çok acıkma yok.
    Çok sıvı tüketmeden dolayı olabilme ihtimali olabilir.

Yanma da yok.

Ama çok su tüketme ve ağız kuruluğu mevcut.

Ayrıca ananemde şeker var.
  • çok su içiyorsan normal.. malum yaz mevsimindeyiz.. havalar da sıcak.. su eksik olmaz masamda.. sıklıkla tuvalete giderim..
  • Çok sıvı tüketirsen normal.Durduk yere hiçbir sebebi olmadan geliyorsa hormonal bozukluk olabilir.
  • Sadece 1-2 kez olduysa normal o an stres falan yapmissindir ondan olabilir ama her zaman oluyor diyorsan git doktora...
  • Teyzemede aynısı olmuştu ikinci gün cenazesi çıkmıştı off o günleri hatırladım da
  • prostat flan değil arkadaşlar.çok tuzlu gıda tükettiğinizde idrarınızdaki üre miktarı penisinizi yakıcak düzeye ulaşıyor.tedavisi çok su içmek.bendede var aynısı
  • Dostum o sorun 1 yıldır var bende özellikle namussuz gece bastırdımı bırakmıyor kalkıyorsun wc'ye gelip tekrar şöyle ohhh rahatladım artık mışıl mışıl uyuyum diye yatağa giriyorsun aradan 5 dk geçmiyor haydaaa yine çiş geliyor Ama ben çok su içiyorum yatağımın yanında mutlaka yıllardır 1,5 lt su şişesi bulundururum şöyle buz gibi hararet dindirici nitelikte

Edit : Uykusuz gecelerde veya uykunun bastırmadığı günlerde tuvalete çıkma sayısı 2 kat olur haberin ola şahsen bende öyle oluyor uykusuz geçen gecelerde bir ayağım wc de bir ayağım yatakta oluyor hatta sifonu bile çekmiyorum nasıl olsa 5 dk sonra yine gelicem diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 5 Temmuz 2010; 0:03:25 >

• quote:

...................
    Ama çok su tüketme ve ağız kuruluğu mevcut.

Ayrıca ananemde şeker var.

Yarın ilk iş hemen doktora git. Çok ciddiyim.
  • Şeker olabilirsin, yarın doktora git ve doktora giderken sakın sabah kahvaltısı yapma, açlık şekerine bakacaklar. Sonra seni yemek yemeye gönderecekler 2 saat sonra gidip tokluk şekerine baktıracaksın.
    Normal sınır 90-110 arası. Zaten doktor yüksek bir değerde sana yapman gerekenleri anlatacaktır.
    Şeker hastalığı ciddi bir hastalıktır ve tipleri vardır. Tip 1 ve tip 2.

Şeker hastalığı haricinde prostat olabilirsin ama yaşının erken olduğunu tahmin ederek bu ihtimali yok sayıyorum.
    Şeker hastalığı haricinde olabilecek şeyler, idrar yolları enfeksiyonu, mevsimsel etkiler, beslenme etkileri olabilir belirttiğin sorunlar.

Diyabet hakkında ayrıntılı bilgi;
    http://www.diyabetdunyasi.com/

Ama yarın sabah kalkınca aç karna hemen doktora git. Eğer bulunduğun yerde yakında doktor yoksa bu testi sağlık ocakları bile yapıyor. Yeterki git

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Prostat

normal geliomuş prostat olsa az işerdi
  • Tamam beyler, boş bir vaktimde hastaneye mutlaka gideceğim.

İlgilenen herkese teşekkürler.

DH'de en ciddi konuyu bile sabote eden, ve geyikten başka işi gücü olmayan insanlar dışında insanların olduğunu bir daha anlamış oldum.
  • quote:

Tamam beyler, boş bir vaktimde hastaneye mutlaka gideceğim.

DH'de en ciddi konuyu bile sabote eden, ve geyikten başka işi gücü olmayan insanlar dışında insanların olduğunu bir daha anlamış oldum.

Aç git aç
    Hadi çok geçmiş olsun
  • oha bende çok su tüketiyorum ve çok sık wc'ye gidiyorum şuanda 15 dk önce idrarımı yaptım ve yine çok kötü sıkıştım.. tok olmama rağmen canım yemek yemek istiyor.. ağzım sık sık kuruyor genelde ve gözlerimde bunalık görüyor sık olarak.. şu aralar şüpheleniyordum.. bende mi bi doktora gitsem napsam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Tamam beyler, boş bir vaktimde hastaneye mutlaka gideceğim.

Aç git aç
    Hadi çok geçmiş olsun

Teşekkürler aç giderim.

• konu normal mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.