Şimdi Ara

10 dakka önce çişe gittiğin halde yine anormal çişin gelmiş olması anormal mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profiteer

oha bende çok su tüketiyorum ve çok sık wc'ye gidiyorum şuanda 15 dk önce idrarımı yaptım ve yine çok kötü sıkıştım.. tok olmama rağmen canım yemek yemek istiyor.. ağzım sık sık kuruyor genelde ve gözlerimde bunalık görüyor sık olarak.. şu aralar şüpheleniyordum.. bende mi bi doktora gitsem napsam..

Arkadaşlar yazın olabilen sorunlar bunlar ama diyabet belirtileri diye google da aratın, 2-3 tane belirtiyi gösteriyorsanız doktora gitmenizde fayda var.
    Çünkü bu hastalığın yaşı yok, herkeste olabiliyor, bir arkadaşımın şekeri 900 lere geliyordu şimdi pek bi anlam ifade etmez size bu sayı ama şöyle söyliyeyim normalin çok çok çok üstü bir rakam ve çok korkutucu bir rakam bu.
    Her sağlıklı olduğunu düşünen insan tansiyon / diabet / kan sayısı / gibi testleri düzenli aralıklarla yaptırması lazım, bir gün bir günü tutmuyor mazallah başınıza birşey gelmeden bunu engellemek / azaltmak elinizde. Sadece üşenmeyip doktora gideceksiniz...

• valla bende ara sıra kalpte çarpıntı felan oluyor.. bir ara öyle bir çarpıntı oldu ki ölüyorum sandım nefes felan alamadım aha gidiyorum dedim yani.. bende bir düzensizlik var şu aralar çokta kilo aldım bir doktora gitmem şart oldu artık iyice
  • Son zamanlarda aynı bende bu durumdayım tesadüf mü
  • sistit olmuşsun kardeş geçniş olsun
  • Doktora git ve çözüm bulmasını söyle
  • bende bu anlatılanlar kadar yok yav boşu boşuna arkadaşın konusuna salça oldum. uzun yola çıkarken psikolojik olarak sürekli çişe gitme isteği oluyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

SilentHill, bu çok ciddi bir durum. Şeker hastası ya da prostat olabilirsin. Doktora gitmeni şiddetle öneririm.

Benim seker hastalıgım bu belirtiler ile ortaya cıkmıstı. Aman diyim. Agızda kuruluk, cok su icme vs var mı?

Hass. Hepsi var

+1 S..tık ya.

Siz ikiniz ilk is doktora gidin. Bu isin sakası olmaz, ne kadar erken teshis o kadar iyi tedavi. (endokrine gideceksiniz)

• dün gece yatmadan karpuz yedim gece 10kere kalkmısımdır tuvalete
  • quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Benim de kısa sürede geliyo ya.10 dk değil de 1 buçuk saat falan(uyurken 8 saat dururum ama ) Psikolojik mi yoksa birikmeden gittiğimden mi anlamadım.

sende sorun yok:D
  • arkadaşlar aynı sorunda 3 sene öncesine kadar bende karşılaştım gitmediğim doktor kalmadı en sonunda bağdat cad. ürotıp var sağolsunlar onların sayesinde kurtuldum sorun kronik sistit genelde kadınlarda rastlanan erkeklerde çok nadir olan bir hastalık mesane kaslarının zedelenmesinden dolayı devamlı kasların yanlış uyarı vermesiymiş ameliyat oldum ameliyat derken sistoskopi baya bi uğraştırdı beni sosyal hayat diye bişey kalmamıştı bence hemen bi doktora gidin bu olayın birçok sebebi oluyor sadece sistit değil kum döküyor olabilirsiniz şekerden olabilir prostat olabilir kısacası biran önce bi doktora başvurun benim gittiğim doktor Tıf Aktaş türkiyenin en iyi ürologu seçilmişti doktorlar arasında ama fiyatı biraz tuzludur...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

SilentHill, bu çok ciddi bir durum. Şeker hastası ya da prostat olabilirsin. Doktora gitmeni şiddetle öneririm.

Benim seker hastalıgım bu belirtiler ile ortaya cıkmıstı. Aman diyim. Agızda kuruluk, cok su icme vs var mı?

Hass. Hepsi var

Bulanık gorme, halsizlik, acıkma hissi, kilo kaybı?

Aha yandık hepsi var

• kardeş bendede var bu lanet hastalık yaklaşık 3-4 yıl oldu birden çok doktora gitim bişeyin yok dediler en son bi devlet hastanesine gittim makattan bi parmak atılar ondan sonra öne doğru bi akıntı oluyormu dedi doktor ve prostatit dedi ve ömür boyu bu hastalık kalacak dedi böyl yaşayacaksın bununla yaşamayı öğren dedi ama bben bu hastlıkktan kurtulayı çok istiyorum yaptığım araştırmaya göre (Yakı Otu ) iyi geliyor tavsiye ederim kulalnırsanız %50 bi rahatlama oluyor devamlı kullanın 15 günde bir 3 gün ara verin inşallah geçicektir
  • Bende de bir sorun var arkadaş günde 10 kere gidiyorumdur.Yatarken 2 kere gidiyorum kalkerken zor yetişiyorum valla.Korkuyorum uzun yola gideyim malum otobüsü benim için durdurmak zor olacak.Oysa birkaç kez idrar tahlili yaptılar bir şey çıkmadı birkaç kerede ilaç verdiler acaba iltihap mı var ama yine fayda etmedi valla bıktım uzun zamandır aklımda gidip bu işe bir çözüm bulmak gerek gerçekten şakaya gelecek bir konu değil.

Bazen 1 saatte 3-4 kere bile WC'ye gidiyorum oysa bir halt geldiği yok boş boş git gel 2 damla için oysa görende derki adam 2 kova su boşaltacak.Bazen kafamı bozuyor kesip atacam it oğlu iti yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 11 Ekim 2010; 0:06:01 >
  • Ultrason tedavisi ve idrar tahlili yaparlar doktora gidersen. Ultrasonla mesane full dolu iken ve idrarı yaptıktan hemen sonra kontrol yapıp kalan idrar miktarını ölçerler. Bu sırada mesane full doluyken , prostat kalınlığına ve böbreklerin çalışmasına da bakarlar. Doktor bu sonuçları inceler ve bir sorun yoksa muhtemelen 3-4 gün sana yaptığın idrar miktarlarını ve yaptığın saatleri not alman için bir çizelge verir ve bunu uygularsın. Bu çizelge sonucunu değerlendirir ve uygun görürse aşırı aktif mesane sorununu teşhisi koyup detrusitol veya benzeri ilaç verip 1 ay uygularsın. Eğer yine geçmezse bir daha görünürsün ve daha detaylı araştırmalar yapar. Şeker hastalığı varsa bu aşamada anlayabilirler. İlk önce normal tedavileri uygular. Ama şunuda söyliyim psikolojik yönü de etkili bunun. Sürekli bunu düşünürsen tuvaletten çıkamazsın.

Ayrıca beyler. Hangi saatlerde sık idrara çıktığınızda çok önemli. Ona göre bu detrusitol ilacını kullanırsınız veya ona göre tedavi olursunuz. Geceleri sık idrara çıkma gibi bir hastalık var , birçok kişide muzdariptir bundan. Fakat kimiside gündüzleri işemeyecek olsa bile sürekli çıkma hissi hisseder yada çıkar , fakat gece bir kere bile çıkmaz. Bunu kesinlikle belirtiniz doktora.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 11 Ekim 2010; 0:14:16 >

• prostat 40 yaş altında olmaz. prostatit olabilir. prostat iltihabi
  • Peki bir insan için kaç defa wcye gitmesi normal günde. Belli bir sayı var mı ciddiyim ben 10 defa gidiyorumdur kesin bir sorun var değil mi ? Fakat benim sorunum 2 yılı geçmiştir kendi kendine bu iş düzelmez mi zaman içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Ekim 2010; 18:12:28 >
  • içeceği çok yavaş içersen olan bişey bu
    bende de aynısı oluyor önümdeki bardakdaki kolayı falan çok yavaş içtiğim zamanlar gidiyorum çişe 10 dk sonra arkasından biraz daha gelmek istiyo gene gidiyorum çişe
  • quote:

Orijinalden alıntı: darqshade

içeceği çok yavaş içersen olan bişey bu
    bende de aynısı oluyor önümdeki bardakdaki kolayı falan çok yavaş içtiğim zamanlar gidiyorum çişe 10 dk sonra arkasından biraz daha gelmek istiyo gene gidiyorum çişe

Ben çay içiyorum yavaş ama ondan olmaz yoksa bende senin gibiyim biraz bir şey içsem hemen lavaboya gidiyorum cidden bıktım uzun yola gitmekten korkuyorum.Özellikle yatmaya yakın 2-3 saat içinde iyice sık gidip geliyorum.
  • Çocukken oluyordu bende. Şimdi 2 gün çıkmasam aklıma gelmiyor. Soğuktan oluyordu sanırım. Sobalı evde yaşayanlar için bence durum daha zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esg222

Çocukken oluyordu bende. Şimdi 2 gün çıkmasam aklıma gelmiyor. Soğuktan oluyordu sanırım. Sobalı evde yaşayanlar için bence durum daha zor.

Ne güzel kanallar temiz sende demek bir gidiyorsun full torbayı boşaltıyorsun daha ne istiyorsun

Ben bu durumdan cidden çok şikayetciyim ev sobalıda değil.Yaz,kışta fark etmiyor anlamadım ki wc isteği hiç bitmiyor sanki arkadaş öyle bir illet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Ekim 2010; 18:53:00 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.