Şimdi Ara

10 dakka önce çişe gittiğin halde yine anormal çişin gelmiş olması anormal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuvalete gidiyorum, rahatlıyorum işte sonra çıkıyorum 10 dakka geçiyor yine anormal çişe gitmem gerekiyor bazen.

Bu anormal bi durum mu?

• bu sorun bende de var. çözümü bilen varsa gözünü seveyim bi el atsın bizim çişe
  • Prostat
  • başlıktan birşey anladıysam
  • kes çöpe at
  • tam bitirmiyo musunuz napıyosunuz
  • hortumda taş oluşmuş.erkekliğin kaymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SilentHill, bu çok ciddi bir durum. Şeker hastası ya da prostat olabilirsin. Doktora gitmeni şiddetle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

SilentHill, bu çok ciddi bir durum. Şeker hastası ya da prostat olabilirsin. Doktora gitmeni şiddetle öneririm.

• Doktora gidin şakası olmaz o işlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

quote:

SilentHill, bu çok ciddi bir durum. Şeker hastası ya da prostat olabilirsin. Doktora gitmeni şiddetle öneririm.

Benim seker hastalıgım bu belirtiler ile ortaya cıkmıstı. Aman diyim. Agızda kuruluk, cok su icme vs var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan

quote:

quote:

Benim seker hastalıgım bu belirtiler ile ortaya cıkmıstı. Aman diyim. Agızda kuruluk, cok su icme vs var mı?

Hass. Hepsi var

• quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan

quote:

quote:

Hass. Hepsi var

Bulanık gorme, halsizlik, acıkma hissi, kilo kaybı?

• Benim de kısa sürede geliyo ya.10 dk değil de 1 buçuk saat falan(uyurken 8 saat dururum ama ) Psikolojik mi yoksa birikmeden gittiğimden mi anlamadım.
  • prostat veya prostatit
  • Bizim bir arkadasta aynı böyleydi. Sonra bir gün arkadas arayıp, olduğunu söyledi. Cenazesine gidemedim diye çok üzülmüştüm.
  • oyun oynuyorsanız fazla adrenalin böbrekleri aşırı hızlı çalıştırır. misal KO, WoW, Sro gibi oyunlarda aşırı heyecanlı kısımları oynuyorsanız 10-15dk da anormal çişinizin gelmesi normal.. herşeyin sebebi adrenalin. derseniz ki dururken oluyor, o zaman problem vardır. doktora görünün.
  • İkinci ve diğer gidişlerinde de idrara çıkıyorsan (yani sadece "his" değilse) mutlaka doktora git.
    (Dahiliye uzmanına)
  • Karpuz Falan Yediysen Normaldir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.