Şimdi Ara

10 EKİM 2015 EHLİYET SINAVI [ANA KONU] DİREKSİYON SINAVI 7-8-14-15-21-22 KASIM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aras.

Normalde 7 gün içinde sertifikalar çıkıyormuş. İlk defa bu kadar uzun sürdü dedi hoca. İlginç.

Bana da 1 hafta 10 gün en fazla demişlerdi neyse artık bu hafta çıksında sonraki hafta ehliyet lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şükür geçtim.
    Sınav esnasında tek bir hata yaptım. Park, rampa, geri gitme hepsini eksiksiz hatasız yaptım.

Kırmızı ışıkta beklerken lafa taktılar beni. Konuşurken yeşilin yandığını görmemişim. Bana işaret etti, arkadan korna falan da çaldılar. O ara arabayı boşta bırakmıştım. Birden kalkmaya çalışınca tabi yemedi araba, hemen 1e taktım devam ettim. Stop etmedi araba.

Komisyon başkanı geçtiğimi söyledi.

• Parki 3 hamlede yaptim onun disinda hatasizdim gecmismiyimdir?

• Bırakacak olsalar hemen orda indirirlerdi seni gidip çay poğaça yaparlardı hocam :) hayırlı olsun şimdiden.

• Az önce aradım kursu sınav sonucunu sordum. Bir de hoca sertifikalar için aralığın 2 sinde birdaha ara dedi. Emniyetten randevu en erken ne zaman alabiliriz son zamanlarda alan varmı?

Ankaradayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netstat

Az önce aradım kursu sınav sonucunu sordum. Bir de hoca sertifikalar için aralığın 2 sinde birdaha ara dedi. Emniyetten randevu en erken ne zaman alabiliriz son zamanlarda alan varmı?

Ankaradayım

Bende ankaradayım kursu aradım p.tesi belli olacak dediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 kasımda girmiştim,bende sertifika almadım daha (istanbul),dün aradım en geç pazartesi vericez dediler bakalım vericeklermi.
  • Sertifika için kursa para ödüyormuyuz? Bizim kurs kesin 100lira falan çarpar diye düşünüyorum ama

• Bizim kursta hala sertifikayi vermedi. Milli egitim gorevlileri antalyaya seminere gitmis bugun donecekmis. Onlarin imzasi eksikmis. Bende gecen haftadan randevu almistim yarina muhtemelen randevum yanacak. Bugun aksama kadar kursu arayip bos birakmazsam belki isim cozulur

• Kursların sağ solu belli olmaz her türlü çarparlar bence ben sertifikayı aldım bugün emniyetede gittim fotoğrafı eski diye sıkıntı ettiler ama yeni çektirdim hemen verdim haftaya alırsın ehliyeti dediler. Hayırlısı bakalım. Darısı sizinde başınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasulan

Bizim kursta hala sertifikayi vermedi. Milli egitim gorevlileri antalyaya seminere gitmis bugun donecekmis. Onlarin imzasi eksikmis. Bende gecen haftadan randevu almistim yarina muhtemelen randevum yanacak. Bugun aksama kadar kursu arayip bos birakmazsam belki isim cozulur

Hangi sürücü kursu bro çok merak ettim. Bizimkilerde dedi görevli arkadaşlar Antalyaya gitti diye
  • Direksiyonu ilk seferde geçtim umarım belgeler yetişir stajere kalmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 7 kasımda girip geçmiştim bugün aradım sertifikalar daha gelmedi büyük ihtimalle bu hafta içi gelecek dediler ben de emniyetten cuma gününe randevu almayı düşünüyorum sertifika yetişmezse randevuya gitmezsem bir sorun olur mu?

• Belgelerimi sonunda bugün aldım.
    Şöförler odasında dosyalatıp, randevu işini halletmesi kaldı. :)
  • Arkadaş ben stajyere kaldım herkes almış bile ehliyetleri nerdeyse.
  • Evet arkadaslar kursu aradim serifikalar hala yok, cok degerli milli egitim gorevlileri imzalamamis onlarin keyfini bekliyormusuz. Gerci en yakin randevu 7 aralikti ben yine randevumu aldim. Bugun randevum vardi ancak cok degerli milli egitim gorevlilerinin isguzarligi yuzunden randevum yandi. Allah onlari bildigi gibi yapsin.
    Yer, istanbul

• quote:

Evet arkadaslar kursu aradim serifikalar hala yok, cok degerli milli egitim gorevlileri imzalamamis onlarin keyfini bekliyormusuz. Gerci en yakin randevu 7 aralikti ben yine randevumu aldim. Bugun randevum vardi ancak cok degerli milli egitim gorevlilerinin isguzarligi yuzunden randevum yandi. Allah onlari bildigi gibi yapsin.
    Yer, istanbul

Hocam bende cuma gününe randevu aldım kurs büyük ihtimalle bu hafta içi vericez dedi randevuya kadar sertifika yetişmezse randevuya gitmezsem bir sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

quote:

Evet arkadaslar kursu aradim serifikalar hala yok, cok degerli milli egitim gorevlileri imzalamamis onlarin keyfini bekliyormusuz. Gerci en yakin randevu 7 aralikti ben yine randevumu aldim. Bugun randevum vardi ancak cok degerli milli egitim gorevlilerinin isguzarligi yuzunden randevum yandi. Allah onlari bildigi gibi yapsin.
    Yer, istanbul

Hocam bende cuma gününe randevu aldım kurs büyük ihtimalle bu hafta içi vericez dedi randevuya kadar sertifika yetişmezse randevuya gitmezsem bir sıkıntı olur mu?

Iki kere iptal edince 1 ay alamiyosun. Randevu sayfasinda yaziyor.. Ben birinci hakkimi kullandim. Bide yeni ehliyeti yeni yildan sonra alacaksak bide stajyer ehliyeti falan olursa o zaman cumbus olur ortalik...

• quote:

quote:

quote:

Yer, istanbul

Iki kere iptal edince 1 ay alamiyosun. Randevu sayfasinda yaziyor.. Ben birinci hakkimi kullandim. Bide yeni ehliyeti yeni yildan sonra alacaksak bide stajyer ehliyeti falan olursa o zaman cumbus olur ortalik...

Eyvallah hocam ben tekirdağdayım öyle bir ibare göremedim ama tekrar bakayım iptal etme seçeneği falan da göremedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yer, istanbul

Eyvallah hocam ben tekirdağdayım öyle bir ibare göremedim ama tekrar bakayım iptal etme seçeneği falan da göremedim

http://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/bul_sil.aspx

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.