Şimdi Ara

10 EKİM 2015 EHLİYET SINAVI [ANA KONU] DİREKSİYON SINAVI 7-8-14-15-21-22 KASIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

quote:

quote:

Ehliyetini alan var mı? Kurstan sertifikayı aldıktan sonra yapılması gerekenleri anlatır mısınız?

Hocam biraz once aldim sertifikayi yarin gidicem trafige.Soforler odasindan belge aliniyomus sanirsam parayla bizim kurs halletmis onu 2 fotograf diploma asli kan grubu karti gerekiyor.Kan grubu kartini ozel hastahaneden 5 liraya hallettim.Yarin sabah gidip evraklari teslim edip aksam uzeri de kismetse ehliyeti alicam.

Eyvallah hocam benim kan grubu kimliğimde yazıyor kursa da 5 fotoğraf vermiştim 2 tanesini geri verirler mi acaba

Baska konuda gormustum istiyorlarmis ama yine siz bilirsiniz fotograf vardi dosyada vardi zaten 2 tane.

Eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emniyetten randevu alma seçeneklerinde sürücü belgesi ve parmak izi seçenekleri var önce parmak izi vermek mi gerekiyor yoksa sürücü belgesi için randevu alsak parmak izini de verebiliyor muyuz?

• Müfettişe rağmen geçtim sınavı

• quote:

Emniyetten randevu alma seçeneklerinde sürücü belgesi ve parmak izi seçenekleri var önce parmak izi vermek mi gerekiyor yoksa sürücü belgesi için randevu alsak parmak izini de verebiliyor muyuz?

Hocam bizim randevu isi yoktu trafige gittim belge icin ayri parmak izi icin ayri numara aldim.Parmak izimi verdim sonra diger numara gecmisti ama iceride oldugum icin diger kisma yonlendirdiler.

• quote:

quote:

Emniyetten randevu alma seçeneklerinde sürücü belgesi ve parmak izi seçenekleri var önce parmak izi vermek mi gerekiyor yoksa sürücü belgesi için randevu alsak parmak izini de verebiliyor muyuz?

Hocam bizim randevu isi yoktu trafige gittim belge icin ayri parmak izi icin ayri numara aldim.Parmak izimi verdim sonra diger numara gecmisti ama iceride oldugum icin diger kisma yonlendirdiler.

Sağol hocam.
  • Sertifikaları alan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

Sertifikaları alan varmı ?

Mesaj geldi 1 saat önce gelmiş sertifikam sıra ehliyeti almakta
  • Ben de direksiyon sınavıni geçtim arkadaşlar darısı tüm isteyenlerin başına.Size ufak bir sır; soğukkanlı ve konsantre olun.Heyecaninizi belli etmeyin.Hata yaptığınızda duraklamadan devam edin.

• Pazar günü sabah 8;10da sınavım. 2. Girişim olacak. İlkinde park yaptım çıkarken dubaya vurmuştum. Eğitimlerde eğitmenim hızlı ya da yavaş harici konuşmasına gerek bile olmuyor ama sınav anı bence tamamen şans işi.

• Arkadaşlar 7 kasımda direksiyon sınavına girip sertifikasını almayan var mı? Ben girdim 15 gün oldu nerdeyse halen sertifikalardan haber yok

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Ben de beklemedeyim.
  • Bende beklemedeyim hocam pazartesi aramıştım büyük ihtimalle cuma vericez dediler bugün mesaj falan gelmedi.

• 10 dk önce direksiyon sınavından çıktım. En arkadan başladım en önde bitirdim. Sınav bittiğinde bana pilot derler hocam diyip araçtan indim. Girecek arkadaşlara başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: netstat

10 dk önce direksiyon sınavından çıktım. En arkadan başladım en önde bitirdim. Sınav bittiğinde bana pilot derler hocam diyip araçtan indim. Girecek arkadaşlara başarılar.

Hocam bende sorunsuz tamamladım herşeyi yalnız kırmızı ışık problemi oldu neyse geç geç dedi konu açtım forumda zaten ayrıntısını yazdım. Sonuçlar ne zaman belli olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thawne

quote:

Orijinalden alıntı: netstat

10 dk önce direksiyon sınavından çıktım. En arkadan başladım en önde bitirdim. Sınav bittiğinde bana pilot derler hocam diyip araçtan indim. Girecek arkadaşlara başarılar.

Hocam bende sorunsuz tamamladım herşeyi yalnız kırmızı ışık problemi oldu neyse geç geç dedi konu açtım forumda zaten ayrıntısını yazdım. Sonuçlar ne zaman belli olur?

bende bir tane yayalar için durmak gerekilen sadece kırmızı ışığın olduğu lambada durdum komisyon geç bişey olmaz dedi. pek sıkıntı yapacaklarını sanmıyorum sende de.

bana bu akşam 6 da kursu arayın öğrenin dedi sonucu işim yoğun olduğu için 7 de arayabildim ama kapanmış kurs açan yok telefonu

• 13-14 gün oldu hala sertifika yok.
    İlçede hiçbir kursa dağıtılmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

13-14 gün oldu hala sertifika yok.
    İlçede hiçbir kursa dağıtılmamış.

Hocam bir arkadaş sınava girdikten 4-5 gün sonra ehliyetini almıştı bizimki neden bu kadar uzadı anlamadım siz nerde oturuyorsunuz

• İstanbul hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

İstanbul hocam.

Orası kalabalık olduğundan gecikmesi normal olabilir de ben tekirdağdayım hala bekletiyorlar bide randevu olayı burda da var cumaya randevu alacağım o zamana kadar verirler heralde

• Normalde 7 gün içinde sertifikalar çıkıyormuş. İlk defa bu kadar uzun sürdü dedi hoca. İlginç.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.