Şimdi Ara

10 EKİM 2015 EHLİYET SINAVI [ANA KONU] DİREKSİYON SINAVI 7-8-14-15-21-22 KASIM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum sen az derse girmişsin ya benim yarın 5. ders olacak baya alıştım park rampa falan. Trafiğe çıkarıyolar kırmızı ışığa denk geliyorum hep orada istop ettiriyorum arabayı heyecandan Ama alıştım baya arabaya bakalım ne olacaksa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asac Schrader

Dostum sen az derse girmişsin ya benim yarın 5. ders olacak baya alıştım park rampa falan. Trafiğe çıkarıyolar kırmızı ışığa denk geliyorum hep orada istop ettiriyorum arabayı heyecandan Ama alıştım baya arabaya bakalım ne olacaksa olsun.

Kalacağım zaten büyük ihtimal. Heyecanda sıfır bende ama el ayak koordinasyonu işte, pratik gerektiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.V.C

quote:

Dostum sen az derse girmişsin ya benim yarın 5. ders olacak baya alıştım park rampa falan. Trafiğe çıkarıyolar kırmızı ışığa denk geliyorum hep orada istop ettiriyorum arabayı heyecandan Ama alıştım baya arabaya bakalım ne olacaksa olsun.

Kalacağım zaten büyük ihtimal. Heyecanda sıfır bende ama el ayak koordinasyonu işte, pratik gerektiriyor.

Ben çözdüm işi baya ama yine de tek bir hataya bakıyor ve ben o hatayı yapacakmışım gibi

• kaymaklıekmekkadayıfı K kullanıcısına yanıt
    Ben aradım randevu aldım yarın 5. ve muhtelemelen son dersimi alacağım. Derste sınavda süreceğin yolda sürüyorsun. 30 dakika falan oluyor maksimum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymaklıekmekkadayıfı

quote:

Ben aradım randevu aldım yarın 5. ve muhtelemelen son dersimi alacağım. Derste sınavda süreceğin yolda sürüyorsun. 30 dakika falan oluyor maksimum.

Normalde 12 saat olması gerekmiyor mu çok az

Buna bile şükür sürekli aramasam, üstüne düşmesem umurlarında olmayacak. Benzin gidecek diye türlü türlü takla atıyorlar.
  • kaymaklıekmekkadayıfı K kullanıcısına yanıt
    Bir de süreceğim araba baya kötü gibi. Bi türlü alışamadım. Bizim araba debriyajı salsan kendi gitmeye başlıyor bunda debriyajı sona getiriyom tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymaklıekmekkadayıfı

quote:

Bir de süreceğim araba baya kötü gibi. Bi türlü alışamadım. Bizim araba debriyajı salsan kendi gitmeye başlıyor bunda debriyajı sona getiriyom tık yok

Inşallah geçeriz hayırlısiylan

İnşallah hocam.
  • Ehliyetini alan var mı? Kurstan sertifikayı aldıktan sonra yapılması gerekenleri anlatır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dosyamı hayırlısıyla yarın alıyorum,10 gunede ınsallah ehlıyetını almıs olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Ehliyetini alan var mı? Kurstan sertifikayı aldıktan sonra yapılması gerekenleri anlatır mısınız?

Hocam biraz once aldim sertifikayi yarin gidicem trafige.Soforler odasindan belge aliniyomus sanirsam parayla bizim kurs halletmis onu 2 fotograf diploma asli kan grubu karti gerekiyor.Kan grubu kartini ozel hastahaneden 5 liraya hallettim.Yarin sabah gidip evraklari teslim edip aksam uzeri de kismetse ehliyeti alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Ehliyetini alan var mı? Kurstan sertifikayı aldıktan sonra yapılması gerekenleri anlatır mısınız?

Hocam biraz once aldim sertifikayi yarin gidicem trafige.Soforler odasindan belge aliniyomus sanirsam parayla bizim kurs halletmis onu 2 fotograf diploma asli kan grubu karti gerekiyor.Kan grubu kartini ozel hastahaneden 5 liraya hallettim.Yarin sabah gidip evraklari teslim edip aksam uzeri de kismetse ehliyeti alicam.

Eyvallah hocam benim kan grubu kimliğimde yazıyor kursa da 5 fotoğraf vermiştim 2 tanesini geri verirler mi acaba

• Beyler ben 3 Ekim de girdim kaldim direksiyondan.

Bidaha hiç girmedim 8 hak varmış 15 tatilde girsem o zamana kadar 8 hakkım yanar sanırım yeni dosya açtırabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 12 Kasım 2015; 20:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Beyler ben 3 Ekim de girdim kaldim direksiyondan.

Bidaha hiç girmedim 8 hak varmış 15 tatilde girsem o zamana kadar 8 hakkım yanar sanırım yeni dosya açtırabilir miyim

Hocam 4 hak var diye biliyorum kursunuza danışın.

• Ehliyetimi aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: MubarekMan

Ehliyetimi aldim

Hayırlı uğurlu olsun hocam.

Dosyayı emniyete verdikten ne kadar sonra ehliyeti alabildiniz ve hangi şehirde oturuyorsunuz?

• Biz hala dosyayi bekliyoruz kurstan :)

• Sınava Pazar Girdim.Çarşamba dosyam hazır oldu ve öğleden sonra işlemleri tamamlayıp aynı gün aldım.İzmir
  • Aras. kullanıcısına yanıt
    gelir ya
  • Dosya mı dün sabah aldım 11.30 gibi verdim akşamüstü 16.30da aldım ehliyetimi hayırlı uğurlu olsun hepimize sağlıkta kazasız belasız kullanırız araçlarımızı inşaallah. Bu arada oturduğum yer Antalya, bilginize.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Eyvallah hocam benim kan grubu kimliğimde yazıyor kursa da 5 fotoğraf vermiştim 2 tanesini geri verirler mi acaba

Baska konuda gormustum istiyorlarmis ama yine siz bilirsiniz fotograf vardi dosyada vardi zaten 2 tane.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.