Şimdi Ara

10 EKİM 2015 EHLİYET SINAVI [ANA KONU] DİREKSİYON SINAVI 7-8-14-15-21-22 KASIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
6.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki sorum olacaktı, birincisi şöförler odasından belge vs. almamız gerekiyor mu ? Bazı arkadaşlar gittiğini belge aldıklarını söylemişler, kursta bana öyle bir bilgi vermediler.
    İkinci sorum ise, bütün belgeler elimde hazır olduğunda ehliyeti başka bir ildeki emniyetten çıkartabilir miyim ? Yoksa kursun kayıtlı olduğu/sınava girdiğim yerdeki emniyete mi gitmem gerekiyor ?

edit : Başka bir ilden ehliyet çıkartılabiliyormuş galiba, forumlarda öyle yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 10 Kasım 2015; 12:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

İki sorum olacaktı, birincisi şöförler odasından belge vs. almamız gerekiyor mu ? Bazı arkadaşlar gittiğini belge aldıklarını söylemişler, kursta bana öyle bir bilgi vermediler.
    İkinci sorum ise, bütün belgeler elimde hazır olduğunda ehliyeti başka bir ildeki emniyetten çıkartabilir miyim ? Yoksa kursun kayıtlı olduğu/sınava girdiğim yerdeki emniyete mi gitmem gerekiyor ?

Hocam o belge işlerini kurs hallediyor bildiğim kadarıyla bazı arkadaşlar kendileri halletmişler. Diğer soruna gelince evet istediğin yerde çıkarttırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam cevap için, şöförler odasını kursa sorayim o zaman.
    Forumda da bir çok kişi ehliyet başka bir ilden çıkartılıyor demiş.
  • Bu hafta sonu sınav var mı? 3 ekimde girdim kaldım sonrasında memleketde olmadığım icin girmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Bu hafta sonu sınav var mı? 3 ekimde girdim kaldım sonrasında memleketde olmadığım icin girmedim

Kursunuza sorun hocam onlar ayarlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Bu hafta sonu sınav var mı? 3 ekimde girdim kaldım sonrasında memleketde olmadığım icin girmedim

Kursunuza sorun hocam onlar ayarlıyor.

28 dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssggnn.01

7 8 kasımda sınava girip sertifikası çıkan var mı?

Bugün aradım sertifikam hazırlanmış yarın alıp halledeceğim işlemleri inşaallah. Yaşadığım yer Antalya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dümen -- 10 Kasım 2015; 19:04:43 >
  • Kursa verdiğim vesikalık fotoğrafı beğenmedim yeni fotoğraf çekilip değiştirmemiz mümkün müdür acaba? Bilginiz var mı arkadaşlar ?

• Beyler ben yazılıya memleket de girdim direksiyonu baska sehirde girebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Minyon

quote:

Bugün aradım sertifikam hazırlanmış yarın alıp halledeceğim işlemleri inşaallah. Yaşadığım yer Antalya .

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

• Sertifkam çıkmış ve yarın ehliyet elimde olucak arkadaslar insallah.Bizim ilçede ayni gun ehliyeti elinize alabiliyorsunuz.

• Ayın 21inde telafi sınavımız olacak. 3 ders yazdırdım sınavdan önce pratik yapayım diye. İnş bu sefer aksilik çıkmaz.

• Sizin kurslar baya hızlıymış yav, bana 1 hafta 10 gün sürer dediler.

@BcevikB

Hocam kursunuzun olduğu yerde girmeniz lazım hocanız ve kursun arabaları orada olduğu için. Başka bir şehirde başka kursun hocasıyla ve arabasıyla girmeniz mümkün olmaz bence.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Allah razı olsun inşaallah aldım sertifikayı harcı da yatırdım 381.70 kr. Şimdi trafiğe dosyayı vermeye gidiyorum
    Düzeltme :
    Dosyayı trafiğe vermek üzere gittim parmak izini aldılar verdikleri parmak izi belgesini dosyaya ekledik dosyayı teslim için sıra aldım 2 dk içinde içeri aldılar imzalar ücret 5 dk sürmedi 16.30 da gel ehliyetini al dediler. Yoğunluk olmadığı için işim hemen halloldu çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dümen -- 11 Kasım 2015; 12:07:45 >

• Pazar günü direksiyon sınavına giriyoruz bakalım Fiat palio ile gireceğim sınava. Araba hiç iyi değil. Kalacak gibiyim.

• quote:

Kursa verdiğim vesikalık fotoğrafı beğenmedim yeni fotoğraf çekilip değiştirmemiz mümkün müdür acaba? Bilginiz var mı arkadaşlar ?

Hayirli olsun ehliyet icin kazasiz belasiz.Bizde sertfifika bekliyoruz fotografi degistirebildinizmi dosyadaki

• quote:

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Kursa verdiğim vesikalık fotoğrafı beğenmedim yeni fotoğraf çekilip değiştirmemiz mümkün müdür acaba? Bilginiz var mı arkadaşlar ?

Hayirli olsun ehliyet icin kazasiz belasiz.Bizde sertfifika bekliyoruz fotografi degistirebildinizmi dosyadaki

Hayırlısı olsun evet kazasız belasız. Kurstaki adam beğenmediyseniz değiştirebilirsiniz dedi sorunsuzca değiştirdim ancak nedense vesikalık çekilince çok beğenmiyorum iyi çıkmıyorum 😊 siz de inşaallah hayırlısıyla kavuşursunuz ehliyetinize

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun evet kazasız belasız. Kurstaki adam beğenmediyseniz değiştirebilirsiniz dedi sorunsuzca değiştirdim ancak nedense vesikalık çekilince çok beğenmiyorum iyi çıkmıyorum 😊 siz de inşaallah hayırlısıyla kavuşursunuz ehliyetinize

Sagolun tesekkurler cevapladiginiz icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sagolun tesekkurler cevapladiginiz icin

rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asac Schrader

Pazar günü direksiyon sınavına giriyoruz bakalım Fiat palio ile gireceğim sınava. Araba hiç iyi değil. Kalacak gibiyim.

Aynı ben. Baygınlık geçireceğim arabanın içinde gerçekten. Birde bugün ilk defa ders aldım. Pek takip etmedim sınav tarihini böyle son güne kaldık. İyi kötü sürdüm de pek yolda doğru gidemiyorum. Kaldırıma yakın gidemiyorum pek çarparım korkusuna, çok ortalıyorum yolu. Hoca birazda şeritli yolda trafikte sür dedi yola attı beni. Taştım bir kaç kere... Arada sinyallerimi falan unuttum. Bir de lanet olası el freni çekili mi değil mi en son yokuşta arabayı bırakıp hocayla yer değiştirince kavrayabildim. Hoca inerken araba kaydı aşağı doğru. Neyse ki sorun olmadı. Arkadaş basitçede anlatmıyor ki, desene düğmeye basıp indir, hiç basmadan cart diye çek o sesi duy diye. Bende bir düğmeye basıyorum, bi ses duyduğum gibi bırakıyorum. Hayatımda ilk kez direksiyon tutan adamım neticede...Ya aslında 1 hafta doğru dürüst eğitim alsam sıkıntı olmayacak. 1-2 kez diyalog karışıklığından istop ettirdim sadece. Biri yokuştaydı zaten. 3-4 deneme yaptım, ilki dışında kaldırdım sıkıntısız. Dönüşlerde biraz sıkıntı var tam dönüşe başlayacağım yeri kestiremiyorum.

Artık yarın son dersi alacağız bakalım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.