Şimdi Ara

10 EKİM 2015 EHLİYET SINAVI [ANA KONU] DİREKSİYON SINAVI 7-8-14-15-21-22 KASIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
6.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müfettiş felan değil tamamen komisyona kalmış bi durum.parkurun ilk kalkış duruş yerinde stop etti sürücü indirdiler orada mufettiş de yoktu hoca devam et dese ederdi.bu komisyondakiler öğretmen olacığna ileri sürüş eğitmeni trafik polisi gibi trafik ve sürüşten anlayacak insanlar olmalı.ilköğretimde oğretmenlik yapan bi insanın komisyonda olması saçma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • St. Dupont kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten 2 hakkımız varsa bu yonetmelikte açıkça belirtimişse beni bırakan ve bırakılmamı sağlayanların boğazından benim verdiğim para geçemesin.boğazlarında kalsın haram olsun.

• Geçtik çok şükür ilk girişimimizde. geçen arkadaşları Tebrik ediyorum. Kalanlar da üzülmesinler bir sonra ki sınavda geçersiniz inşaallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Eğer gerçekten 2 hakkımız varsa bu yonetmelikte açıkça belirtimişse beni bırakan ve bırakılmamı sağlayanların boğazından benim verdiğim para geçemesin.boğazlarında kalsın haram olsun.

2 hak olayı rampa için geçerli. Kırmızı ışıktaki hata ne olursa olsun direk kalıyorsun maddeler öyle yazıyor linkteki. Parkurdaki kırmızı ışıkta rampada değildir sanırım öyle bir şey yapmazlar

• koçlaw kullanıcısına yanıt
    Rampada kalmak için 2kuralı geçerli ise kere ramapada kalan nasıl eleniyor anlamıyorum.ben niye hata yaptığımı anladım.şimdi kırmızı ışığa yaklaşıyordum.hız 30km saat yeterince mesafe vardı ben (düz zemin) debriyaja bastım kendisi gitsin diye ben debriyaja basmamla araba baya yavaşladı.ben frene fe dokundum araba durdu.araba durunca benim kafam karıştı kafam karıştığı için hata yaptım ve debriyajdan ayağımı kaldırdım.şimdi yandaki gozetmen frene basıyorsa bana soylemeli beni uyarlamalı fren tap demeli ya da frene ben basıyorum demeli.sınavın başında gereksiz yere uyaran kurs hocam bile uyarmadı.yandaki komisyon hocası yüzünden kaldım.eğer frenime el koymasaydı ben sert de olsa durardım.önümde çarpacak araba da yoktu

• Bana 21 22 kasinda dediler 10ekomde girmistim sinava ne olcak simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Waterkill

Bana 21 22 kasinda dediler 10ekomde girmistim sinava ne olcak simdi

Banada kurstan 3 haftanın herhangi bir haftasında gireceksin sınava dediler.Sınava 7 sinde girdim yapılacak birşey yok bildiğim kadarıyla.
  • Kesin sonuclar bugun brlli olacak. Yonetmelik degismis artik kurslar milli egitimden kesin sonuvlari aliyormus. Kurs bana oyle dedi.. gectigimi soylediler sinav gunu ama insan yine de rahat olamiyor..

• koçlaw kullanıcısına yanıt
    Geçmişim rahatladım

• bavep kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

• Geçmişim.

Dosya 7-10 güne çıkar dediler hadi bakalım. :)
  • Mesaj geldi ben de geçmişim çok şükür rahatladım.

• Kursu arayip onay aldim 10 gun sonra evraklarimi almaya gidecegim.

• Sertifikayı almadan randevu alalım mı napalım yoksa hep dolu olucak randevuler
  • Arkadaşlar şimdi ehliyetin üzerinde yazan veriliş tarihi direksiyon sınavında başarılı olduğumuz tarih mi oluyor yoksa benim trafik şubeye başvurduğum yani ehliyeti alacağım gün mü olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Minyon

Arkadaşlar şimdi ehliyetin üzerinde yazan veriliş tarihi direksiyon sınavında başarılı olduğumuz tarih mi oluyor yoksa benim trafik şubeye başvurduğum yani ehliyeti alacağım gün mü olacak ?

Şubeden ne zaman alırsan o günkü tarih olur mantıken. Çünkü sen şimdi kasımda kazandın sınavı ama 2015 yılında ehliyetini alamadın 2016 yılına aksadı stajyer ehliyet olucak, o yüzden aldığın tarih yazar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

quote:

Arkadaşlar şimdi ehliyetin üzerinde yazan veriliş tarihi direksiyon sınavında başarılı olduğumuz tarih mi oluyor yoksa benim trafik şubeye başvurduğum yani ehliyeti alacağım gün mü olacak ?

Şubeden ne zaman alırsan o günkü tarih olur mantıken. Çünkü sen şimdi kasımda kazandın sınavı ama 2015 yılında ehliyetini alamadın 2016 yılına aksadı stajyer ehliyet olucak, o yüzden aldığın tarih yazar bence.

teşekkür ederim. Aydınlattığınız için.

• 7 8 kasımda sınava girip sertifikası çıkan var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

quote:

teşekkür ederim. Aydınlattığınız için.

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ssggnn.01

7 8 kasımda sınava girip sertifikası çıkan var mı?

Daha çıkmaz hocam 1 hafta 10 gün sürüyor dediler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.