Şimdi Ara

10 gb ye satılık 81 lwl caracter.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Ephesus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gırakon serverında 81 lwl satılık rogue karakter görev takıları var 70 80 fs si yok . sadece edenada 10 gb . yöneteci ile yada güvenilir bir arkdas sayesinde aracı ile takas olur baska hic bi şekilde olmaz ne önce veririm ne önce gb yi alırım. sadece edanada 10 gb

• Irkı nedir? Daha önce premium veya cash alınmış mı? Nicki nedir? Mümkünse ss alabilir miyiz?
    Karakter hakkında daha detaylı bilgi verirseniz daha kolay alıcı bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37jj -- 19 Temmuz 2010; 23:59:34 >
  • human npsi yok daha önce premium alınmıs . eğer ciddi alıcıysan özelden msn mi veriyim orda knousalım id sifre veririm girer bakarsın sonra bir aracı bulur yaparız takası ?
  • güncell
  • inanmayın gençler benim metin2 de 1 t mi çaldılar böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur33s

inanmayın gençler benim metin2 de 1 t mi çaldılar böyle

ne diyosun lan sen surda char saatmaya calsıyoruz serefsiz herif kime ne yanlısım görülmüş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskiler Tanır

quote:

ne diyosun lan sen surda char saatmaya calsıyoruz serefsiz herif kime ne yanlısım görülmüş ?

lan it. bir git. başka yerde havla. bende öyle olmaz fialn de küfür etmenmi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARESTE SATILIK 5 GB
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eskiler Tanır

quote:

lan it. bir git. başka yerde havla. bende öyle olmaz fialn de küfür etmenmi lazım.

lan serefsiz sana ne bilmem nenin cocugu surda satıs yapıcaz konumu ne baltalıyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.