Şimdi Ara

10 günde challenger olmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
10
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buraketmen

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mandira10

quote:

geçen sezon TR challengerda daha 100 maç bile atmadan 963 puan yapmıştım, tr'de challenger olmak westte diamond 5 olmakla aynı şey şu an. westte bile 80 win alıp challenger olan adamlar var, herkesi kendiniz gibi sanmayın. hesabı westten tr'ye geçirdiğim için 800 wini var ama gördüğünüz gibi veteran amblemi yok, tr'deki oyunlarda 50 win 10 lose gibi bi istatistik vardı

10 günde challenger olmak

bu da westten bir örnek, adam 90 winle challenger 200 puan olmuş yani challenger olduğunda 80 wini falan vardı. 120 oyun atmak 10 günlük iş.

@buraketmen
    @katafaz
    @mandira10
    @daimoneg

Geçirilen hesaplar pl1 high mmr oluyor ordan 4 günde challenger olursun ama 0 hesaptan olamazsin

0 hesapla yapmak daha da kolay çünkü ilk oyunlarda normalden daha fazla mmr geliyor. eski elo sisteminde de böyleydi. ilk oyunlarda 40-50 elo gelirdi 50-60 oyundan sonra 20-30 puana düşerdi ondan sonra 10'da sabitlenirdi. EUW challengerda bunun örnekleri var,

123 win 78 lose yapmış adamın 1304 puanı var ama 413 win 300 lose yapan adamın 756 puanı var. Bunun tek nedeni yüksek puan olan adamın ilk oyunlarında çok fazla elo kazanmış olması.

yap da bizi şey et, şey işte anlarsın ya

zaten yapmıştım ve bunu yapan dolu adam var, zor bi şey değil ki neden taktınız bu kadar

Söz konusu 4 gün çünkü 4

4 günde 80 oyun atsan yeter 67-13 gibi bi wl yapsan challenger olursun. ben trde oynarken westten geçirdiğim hesabın mmr'ı yüksek olduğu için sürekli diamond 1 ve challengerlar ile oynadığım halde buna benzer bi wl yapmıştım ki gold ve platlara karşı çok daha iyisini yapmak mümkün. westte diamond 1 50 lp civarı bi adama trde hesap ver tryhard yapsın diamond 5 olana kadar tek bir oyun bile kaybetmez.

Nervarien 10 günde yapmaya uğraşmıştı 63-18 gibi bi durumdayken -yanlış hatırlamıyorsam- bırakmıştım izlemeyi 10 gün sonunda yapamamıştı. Hatta stream yapmaya devam etmişti 2 3 gün önce denk geldim hala d1 75lp civarlarında geziniyordu. 4 gün gerçekten abartı oldu biraz, ha 10 dersin belki tamam yapılır derim de 4... Gelen her takımın çok iyi olması ve sürekli oynaman lazım. Ne çıkartacak kafa kalır ne de her takım iyi gelir.

nervarien hangi serverdaydı?

euw diye hatırlıyorum

euw veya eune'de zaten zordur ama tr'de 4 günde yapılabilir, ben tr'ye geçtiğimde diamond 1'ken 38 lp falan geliyordu. westte ancak 5-6 geliyor. bunun tek nedeni mmr değil tr'de çok az oyuncu olduğu için d1'de çok lp geliyor.

• yahu tr serverında jungleda lee sin ile 20 maç oynamıştım 3-5 ay önce
    statikk shiv, hydra, infinity ve ruby itemlarıyla oyun taşıyorsun hiç uğraşmadan platinum 3 te bıraktım

arkadaşım baya bi mutlu olmuştu, zor bi şey değil. aksine alınmayın ama çocuk oyuncağıydı
    tr serverında 10 günde challenger olunur mu? olunur. hiç denemedim ama olunur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mandira10

quote:

geçen sezon TR challengerda daha 100 maç bile atmadan 963 puan yapmıştım, tr'de challenger olmak westte diamond 5 olmakla aynı şey şu an. westte bile 80 win alıp challenger olan adamlar var, herkesi kendiniz gibi sanmayın. hesabı westten tr'ye geçirdiğim için 800 wini var ama gördüğünüz gibi veteran amblemi yok, tr'deki oyunlarda 50 win 10 lose gibi bi istatistik vardı

bu da westten bir örnek, adam 90 winle challenger 200 puan olmuş yani challenger olduğunda 80 wini falan vardı. 120 oyun atmak 10 günlük iş.

@buraketmen
    @katafaz
    @mandira10
    @daimoneg

Geçirilen hesaplar pl1 high mmr oluyor ordan 4 günde challenger olursun ama 0 hesaptan olamazsin

0 hesapla yapmak daha da kolay çünkü ilk oyunlarda normalden daha fazla mmr geliyor. eski elo sisteminde de böyleydi. ilk oyunlarda 40-50 elo gelirdi 50-60 oyundan sonra 20-30 puana düşerdi ondan sonra 10'da sabitlenirdi. EUW challengerda bunun örnekleri var,

123 win 78 lose yapmış adamın 1304 puanı var ama 413 win 300 lose yapan adamın 756 puanı var. Bunun tek nedeni yüksek puan olan adamın ilk oyunlarında çok fazla elo kazanmış olması.

yap da bizi şey et, şey işte anlarsın ya

zaten yapmıştım ve bunu yapan dolu adam var, zor bi şey değil ki neden taktınız bu kadar

Söz konusu 4 gün çünkü 4

4 günde 80 oyun atsan yeter 67-13 gibi bi wl yapsan challenger olursun. ben trde oynarken westten geçirdiğim hesabın mmr'ı yüksek olduğu için sürekli diamond 1 ve challengerlar ile oynadığım halde buna benzer bi wl yapmıştım ki gold ve platlara karşı çok daha iyisini yapmak mümkün. westte diamond 1 50 lp civarı bi adama trde hesap ver tryhard yapsın diamond 5 olana kadar tek bir oyun bile kaybetmez.

Nervarien 10 günde yapmaya uğraşmıştı 63-18 gibi bi durumdayken -yanlış hatırlamıyorsam- bırakmıştım izlemeyi 10 gün sonunda yapamamıştı. Hatta stream yapmaya devam etmişti 2 3 gün önce denk geldim hala d1 75lp civarlarında geziniyordu. 4 gün gerçekten abartı oldu biraz, ha 10 dersin belki tamam yapılır derim de 4... Gelen her takımın çok iyi olması ve sürekli oynaman lazım. Ne çıkartacak kafa kalır ne de her takım iyi gelir.

nervarien hangi serverdaydı?

euw diye hatırlıyorum

euw veya eune'de zaten zordur ama tr'de 4 günde yapılabilir, ben tr'ye geçtiğimde diamond 1'ken 38 lp falan geliyordu. westte ancak 5-6 geliyor. bunun tek nedeni mmr değil tr'de çok az oyuncu olduğu için d1'de çok lp geliyor.

Gelen lp hakkında pek bi fikrim yok ama afk vs. daha da fazla. En azın karşılaştırma yapan insanlara bakarak bunu söyleyebiliyorum.

• Auspexa <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • trde nasıl challenger yapcan 4 günde ya :D bak trollediler afk bıraktım ban yemişim 3 gün Hahaha
  • sürekli kazanırsan elo puanın çok yükselir gold olsanda elmas gelebilir karşına ama adamsın yaparsın
  • Zor ama takip
  • yav he he
  • TR de 50-60 oyunla unrankeddan rahat challanger yapılır. İki serverdada yüksek elıda oynadım cidden TR challenger = West D5. Bir sürü tanıdığım insan var tr de challenger olup da wesste d5-d4ü geçemeyen.

• şu an plat 3
  • 2 gün kaldı gardaş
  • matematiksel olarak imkansız. bütün gün oyun atsan hepsini kazansan dahi challenger olamazsın
  • olamayacağı belliydi zaten 2günde elmas anca olur
  • Sen 10 günde değil normalde dia ol öp başına koy 92 maçta +18 yapabilmişsin anca birde challenger yapacam diyorsun + tr serverı
  • abi tak diye challanger olunmuyorki o kadar kolay olsaydı herkes challanerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimoneg

evet diğer üyeligim challenger westtede elmas 3 üm :D

Dediklerin doğrumu,

Mainin adc mi?

Adc den başka yolla çıkılmazmı bu elo hellden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastikd0n

matematiksel olarak imkansız. bütün gün oyun atsan hepsini kazansan dahi challenger olamazsın

Nervairen diye biri vardı twitch de

Chall in 10 days

9 günde dia 1

10.gün dia1 60 p

100 den fazla maçı vardı 10 günde
  • Abi geçende senin gibi smurf geldi karşıya cidden sizin gibilerin bu yaptığı büyük haksızlık.

• aynen trde olmuyo beyler elohell tr suck tr hahaha noob turks
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.