Şimdi Ara

10 günde challenger olmak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
10
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimoneg

aynen trde olmuyo beyler elohell tr suck tr hahaha noob turks
    quote:

Orijinalden alinti: daimoneg

aynen trde olmuyo beyler elohell tr suck tr hahaha noob turks

son oyununu atsana bi hangi ligde kaldyn
  • Bakıyorum da Auspexa'nın 4 günde yaparım postunu eksileyenler diğer postlarına dokunmamışlar. Herkes sizin gibi elohell'de değil TR'de oyunu en iyi bilen adam (evet) konuşuyor.
  • oldun mu ?
  • Senden bi bok olmayacağını tahmin etmiştim zaten, kahvaltıya gidiyorum afk diyip basede dans etmeler, oyun boyunca noob turks spamlamalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni gold yapcak söz verdi oo

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

ben 30 level hiç ranked girilmemiş bi hesabı rahatça 4 günde challenger yaparım. normal bi challenger da 10 günde zorlanmadan yapar

/>

• Auspexa kullanıcısına yanıt
    iddia etmek yerine yapsanız ve ss atsanız daha iyi olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Bakıyorum da Auspexa'nın 4 günde yaparım postunu eksileyenler diğer postlarına dokunmamışlar. Herkes sizin gibi elohell'de değil TR'de oyunu en iyi bilen adam (evet) konuşuyor.

unranked'dan 4 günde challanger olurum diyen kişinin başka postunu okumaya gerek yok . Evet kendisi benden kat ve kat hatta buradakilerden de kat ve kat daha iyi ama akıl var mantık var .

Eyi bende 3 günde olurum yazması bedava
  • günay naber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Bongiovi

günay naber

iyi ortak kimsin :DD
  • Noldu lan olamamışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playinq -- 7 Ağustos 2014; 13:53:16 >
  • daha 3 günüm var arkadaşlar dia 5 im işte :D ban filan yemiştim tr o kadar kötüki uncarryble :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

Bakıyorum da Auspexa'nın 4 günde yaparım postunu eksileyenler diğer postlarına dokunmamışlar. Herkes sizin gibi elohell'de değil TR'de oyunu en iyi bilen adam (evet) konuşuyor.

unranked'dan 4 günde challanger olurum diyen kişinin başka postunu okumaya gerek yok . Evet kendisi benden kat ve kat hatta buradakilerden de kat ve kat daha iyi ama akıl var mantık var .

Adam sana mümkün olabileceğini gayet açık bir sekilde anlattı. Siz hala ben de yazar ben de olurum kafasindasiniz.

• takip
  • Beraber mi girsek

• quote:

quote:

nasıl mümkün olabileceğini anlattım çok da zor bi şey değil.

matematiksel olarak 1 günde bile unranked'dan challenger olmak mümkün. daha önce attığım resmi tekrar atıyorum, bu statları tr'deki challengerlara karşı duo atmadan tek başıma yapmıştım, silver gold platlara karşı çok daha kolay olur ve kendim gibi biriyle duo girersem maçların %95'i 20 dakikada biter zaten.

10 günde challenger olmak

şu an westte challenger olmak için uğraşıyorum onu yaptıktan sonra belki böyle bi challenge yaparım, 4 gün bile sürceğini zannetmiyorum. tryi fazla büyütmeyin. trnin challengerı westin diamond 5'inden daha kötü ki westin diamond 5'i aşırı çöp. trde oynayan çok iyi oyuncular var ama onlar da arada eğlencesine oynuyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 7 Ağustos 2014; 16:48:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

quote:

nasıl mümkün olabileceğini anlattım çok da zor bi şey değil.

matematiksel olarak 1 günde bile unranked'dan challenger olmak mümkün. daha önce attığım resmi tekrar atıyorum, bu statları tr'deki challengerlara karşı duo atmadan tek başıma yapmıştım, silver gold platlara karşı çok daha kolay olur ve kendim gibi biriyle duo girersem maçların %95'i 20 dakikada biter zaten.

10 günde challenger olmak

şu an westte challenger olmak için uğraşıyorum onu yaptıktan sonra belki böyle bi challenge yaparım, 4 gün bile sürceğini zannetmiyorum. tryi fazla büyütmeyin. trnin challengerı westin diamond 5'inden daha kötü ki westin diamond 5'i aşırı çöp. trde oynayan çok iyi oyuncular var ama onlar da arada eğlencesine oynuyor sadece.

TR de yaparsan ses ver.Ben yardımcı olurum sana.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nice hort

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.