Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Mayıs 2024; 9:6:18 >

• Videolardan ortalama süre alarak hesapladım 78 saat konu anlatımı sürüyor. Eğer kalan 22 saati test çözerek geçirirsen yüksek net elde edebilirsin lakin 10 saat boyunca odak sürenin sabit kalmayacağını ve bazı konuları da zaten bildiğini göz önünde bulundur.

• ebobekok2025 E kullanıcısına yanıt

La ben yks’ye çalışırken 1 tane bile video izlemedim. Tamamen vakit kaybı. Hele ki sözel şeylerin videosunu izlemek amelelik. Benden size tavsiye yapmayın olm 

• Konuyu nasıl çalışıyordun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu anlatımlı kitaplardan.

• Kimler kimler ea kasıp BOUN MIS zorlamadı ki, ne diyelim geç olsun güç olmasın, başarılar.

• 10dkdan uzun süre kitaptan konu okuyamayinca mecbur video izliyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Profiline bakılırsa illa ki sosyal temelin vardır. Notları oku. Yazar eser ve içeriğine çalış. Sonra edebiyat tarih coğrafya her birinden hocayla birlikte video çözümde 10 test çöz günde 30 test eder ama yorulmazsın çünkü hocanın çözümünü izleyip not alıp işaretleyeceksin. burada önemli olan kalan sürede konuyu öğrenip testlerle sağlamlaştırmak. Matematiğiniz süper zaten. Derece şimdiden ho

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biter,EA cok kolay ama 2-3 ay önce de aynı konuyu açmıştın, çalışacağın yok gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olm sizin derdiniz ne

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

2-3 ay önce 1 ayın var sanıyordum sınav haziran ilk haftası olunca süre kısıtlandı.

• ybs yazmayacaksan boşa çalışma diğer bölümler adeta bir balon gibi günden güne patlıyor - emektar92

• gazi tıp?

• +30 yapman lazım galiba Sabancı için , zaten 15 yapıyorsudur hiç konu bilmediğin derslerden 10 günde 15 net arttırmak bence mümkün her öğrendiğin +1 net olacak zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.