Şimdi Ara

10 Günde Tyt Mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi haftaya 9 günlük bir ara tatil var malumunuz. Bu ara tatilde tyt matı bir tur atmayı düşünüyorum. Çok fazla konu eksiğim yok gibi. 25 net geliyor ama hiç çalışmadığım için hiç bilmedigim konular da var. Eyüpb veya başka bir kanaldan dinleyip sonra bs tyt mat sb +3 adımda tyt meb kitabini bitirsem. Geodan kenan kara dinleyip orijinal ve kafa dengi orta ileri diye sb'ları var onları bu tatilde bitirsem. 35 net civarı olur muyum ? Bir tane de mat branş denemesi alacam.son 3 gün çözerim. Var mı öneriniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilmediğin konuyu öğren onun dışında deneme çöz ekstra bildiğin konulara tekrar çalışmana gerek yok denemede yaamadıkça dönersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 8 Kasım 2022; 8:10:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eksik konuları kapat deneme çöz 

• Aleksey Ivanovich kullanıcısına yanıt
    Ama ne kadar bilsemde hiç çalışmadığım için yavasim o yüzden ben azından 1 defa da olsa bitirsem süre konusunda daha iyi olur diye düşündüm ben

• Say-1000 kullanıcısına yanıt
    Yavaş olmanı deneme hızlandıracak konj çalışması değil

• Hocam 25 net yapıyorsan zaten birçok şeye hakimsindir spesifik bilmediğin konular varmış direkt onlara çalış nokta atışı mesela baştan soru bankası çözerken bildiğin şeyi yapıp duracaksın gelişme aşamasında değilsen bunlar boşa vakit kaybı olacak diye düşünüyorum her konu için

• Yok ben hiç bir şeyi atlamak istemiyorum zaten daha ilk tyt mat sb si olacak bu o yüzden 1 defa da olsa bitireyim videoları eyupb nin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 günde ayt fizik bitermi
    geçen yıl açıldı
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok eski olani izleyecegim

• Yenisini daha görmedim iyi mi acaba

• Bilmiyorum şuan kararsız kaldım elimde bilgi sarmali tyt mat için onunla videoları miı izlesem yokda yeni çıkarttığı 3d vdd yi mi kullansam video işleyeceksem hangilerini izlesem ?? Yarın sabah başlıyorum ama hala karar veremedim. Yardımınızı bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.