Şimdi Ara

10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Sıfır cihaz almış gibi düşünebilirsiniz. Cihaz 10 günlüktür.
    2 Yıl garantilidir.

yazılımsal , donanımsal hiç bir sorun yoktur ... sıfırdan hiç bir farkı yoktur , kulaklık hiç kullanılmamıştır .

detaylı resim yüklüyorum , aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

satma sebebim , cihazın biraz büyük gelmesidir . 4.7'' veya 5'' telefona geçeceğim.

önemli not : s3 - optimus g ( e975) ve muadil cihazlarla durumlarına göre takas yapabilirim...

fiyatım : 1100 TL'dir. pazarlık olur , abartmamak kaydıyla tekliflerinizi iletebilirsiniz.

teşekkürler.

10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı  10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı  10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı

10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı  10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı  10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı

10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı  10 Günlük Note2 Garantili Tertemiz Sorunsuz . takaslı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Takip pm bekleniyor.
  • Cevapladim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat için takip , Hayırlı müşteriler...
  • @ERGENEKON , teşekkürler.

Arkadaşlar takas olur yazdım , ancak lütfen makul teklifler olsun . Ben cihazıma 2. el ücreti istiyorum . 3-4 aylık (veya daha eski) garantili cihazlara 950-1050 tl arası rakamlar isteniyor, bu cihaz daha 10 günlük , bu farkı gözden kaçırmayalım lütfen. Sıfırı 1000 lira olan kullanılmış cihaza , 1000 lira isteyip üste 100 tl vereyim demek bana yanlış geliyor . Lütfen mantık çerçevesinde güzel bir alışveriş yapalım .

Saygılar.
  • Telefonunuz yurt dışından mı alındı yoksa türkiyeden mi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.