Şimdi Ara

10 GÜNLÜK S3 KAMERA AÇILAMIYOR HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldıgım henüz 10 günlük s3ümde kameraya griiyorum hiçbir problem yok fakat ön kameraya geçiş yapmak istiyorum şu uyarıyı veriyor yardımcı olabılır mısınız sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir ... :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: sport1907-2007

Arkadaşlar yeni aldıgım henüz 10 günlük s3ümde kameraya griiyorum hiçbir problem yok fakat ön kameraya geçiş yapmak istiyorum şu uyarıyı veriyor yardımcı olabılır mısınız sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir ... :(((

hocam bu sorun bir arkadaşımda galaxy s2 de vardı bu sorun kamera modülünün anakarta bağlantısının çıkmasından kaynaklanıyor yada yerinden oynamış oluyor biz araştırdık ettim xda de bu sonuç ortaya çıkmıştı bizde cihaz garantisi de bittiğinden kendimiz söktük kamera modülünün soketi gevşemişti yerine oturttuk düzeldi ama çok tecrübeli değilseniz söküm işine girişmeyin sakın parçalar çok ufak ve çok hassaslar

• ilgin için teşekkürler hocam , garanti kapsamındadır diye tahmin ediyorum düşmedi cihaz benim bildiğim bakalım :( hard format fln da kar etmyor
  • quote:

ilgin için teşekkürler hocam , garanti kapsamındadır diye tahmin ediyorum düşmedi cihaz benim bildiğim bakalım :( hard format fln da kar etmyor

darbe almadan da bu durum olusabiliyor hocam ama serviate cihazi iyi takip et ve bu sebepten olabilecegini hic darbe almadigini belirt cunku kamera modulu degisti deyip sonra da kullanici hatasi adi altinda kullaniciya para tuzagi kuruyorlar bu servisler bazen halbuki tek yaptiklari gevseyen soketi yerine oturtmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş ya , dediğin gibi yapym inş bize yıkmaz granti :) bakalım şimdi işin yok garantiden tel gelcek diye bekle yarın bi gidip tam anlamıyla öğreneyim
  • arkadaşlar telefonu 1 hafta once garatıye gonderdım :D sıfıf kapalı kutu gönderilecekmıs :D
  • quote:

arkadaşlar telefonu 1 hafta once garatıye gonderdım :D sıfıf kapalı kutu gönderilecekmıs :D

Hayirli olsun :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgin için sağol :) teşekkr edrm benım cıhaz LG G2 :) on numara gayet memnunum bu babaya aldığımız teldi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.