Şimdi Ara

10 Haziran’da Kadıköy’de “ÖSS duvarını yıkalım!”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  10 Haziran’da Kadıköy’de “ÖSS duvarını yıkalım!”

10 Haziran da "Öss duvarını yıkalım!" şiarıyla bir miting düzenlenecek.

Mitingte ÖSS çok yönlü bir biçimde ele alınacak. ÖSS eşitsizliği özellikle sınıfsal, ulusal ve cinsel temelde irdelenecek. Sınıfsal temelde okullar arası eşitsizlik öne çıkartılarak, bu çerçevede meslek liselilerin özgün sorunlarının işlenecek. Yine bu başlık içerisinde dershaneler ve dershaneli öğrencilerin özgün durumu vurgulanacak. Bölgesel temelde yaşanan eşitsizlik başlığı altında, Doğu illerindeki eğitim ile batı illerindeki eğitim arasındaki nitelik farkı ele alınacak ve anadilde eğitim hakkının sermaye iktidarınca gaspının sonuçları işlenecek. Cinsel temelde eşitsizlik kapsamında kız öğrencilerin karşı karşıya kaldığı sorunlar ve bu sorunların onların eğitim yaşamlarına ve dolayısıyla ÖSS sonuçlarına etkileri tartışılacak.

Geçenlerde yine ÖSS'ye hazırlanan Merve isimli bir genç aşırı heycandan dolayı öldü.
    ÖSS'yi kaldırın, Ölümleri Durdurun
    10 Haziran'da Kadıköy'e ÖSS duvarını yıkmaya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinyor_13^^ -- 22 Mayıs 2007; 12:48:16 >

• saçmalık ya boşu boşuna kendinizi yormayın
  • Neden saçmalık olsun ki.
    3 saatlik bir sınavım geleceğimizi doğrudan etkilemesi saçmalık değil, buna karşı durmak saçmalık.
    Asıl saçmalık senin bu umursamaz tavrın.
  • hadi öss kalktı diyelim ne gelicek yerine?
  • Kadıköyde veya oraya gelme şansım olsaydı katılırdım.
    ama mlsf şuanda Siirtteyim.
    Gidebilecek arkadaşlar Lütfen Gitsinler !
  • Oldu öss yide kaldıralım her önüne gelen üniversiteye girsin liselerden farkı olmasın saçmasapan işlerle uğraşmayın ya
  • Öss mecburen yapılıyor ama onun yerine başka yöntemler gelebilir.
    3 saat lik bir sınavı kazanamayınca seneye girmeyi bekliyorsun boşuna vakit kaybı
    Eski sistemdeki gibi yapılabilir 2 sınav şeklinde veya lise ortalamasına göre veya birsürü şey olabilir
  • saçmalığın daniskası yökün en son çıkan ürünleri bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

Oldu öss yide kaldıralım her önüne gelen üniversiteye girsin liselerden farkı olmasın saçmasapan işlerle uğraşmayın ya

Dostum neden önüne gelen üniversiteye alınsın.
    Hem saçmasapan olan nedir, bozuk düzene karşı gelmek mi?

[size=3]YÖK ÖLDÜRÜR!!!

Lise oratalamalarına göre giriş bence çok mantıklı.

BOYKOTA NEDEN , BOZUK DÜZEN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinyor_13^^ -- 22 Mayıs 2007; 14:20:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sinyor_13^^

quote:

Orjinalden alıntı: morbid

Oldu öss yide kaldıralım her önüne gelen üniversiteye girsin liselerden farkı olmasın saçmasapan işlerle uğraşmayın ya

Dostum neden önüne gelen üniversiteye alınsın.
    Hem saçmasapan olan nedir, bozuk düzene karşı gelmek mi?

[size=3]YÖK ÖLDÜRÜR!!!

Lise oratalamalarına göre giriş bence çok mantıklı.

BOYKOTA NEDEN , BOZUK DÜZEN!!!!

O zamanda hocalara parayı bastıran notunu yükselticek yüksek ortalaması olan univ. e giricek yine haksızlık olucak. En iyisi yapılana kadar şu anda en mantıklı eleme ÖSS dir. İşiniz ne bu yaşta alttarafı 1 sene boyunca düzenli olarak ders çalışıcaksın test çözüceksin senden başka bişey isteyen varmı çalış adam akıllı kazan orda burda mitinglere katılacağına.

• şuanki Turkiyeye baktığımda öss den daha iyi bi yöntem göremiyorum
    yurt dışında not ortalamasıyla gidilen üniversite sistemini bizde uygulayamazsın
    bu sınav tek çare, oturun çalışın,duvar falan da yıkmayın boşu boşuna
  • Otur ders çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .C.O. -- 22 Mayıs 2007; 15:14:06 >
  • mevcut şartlarda en iyi sistem bu

bence hayatınızı 3 saate sığdıran sizsiniz ben çok gördüm dandik üniversitelerden yada dandik bölümlerden mezun olup çoğu kişinin alamadığı maaşı alan insanlar var önemli olan işini iyi yapmak iyi bi yere girince iş hazır sanki elinden gelenin yap nereye girebilirsen artık
  • Herkes öss'yi eleştiriyor ama neden?Memlekette yeterince üni ve öğretici yok olsa öss belası olurmuydu?Bunca zaman eleştiriliyor evet bende olmamasını çok dilerdim ama keyfinden olmuyor arkadaşlar.
  • BENDE COK FARKLI Bİ BAKIS ACISINDAN BAKICAM

COK GUZEL Bİ MANİTA ORTAMI OLACAK BENCE

HER TARAFTA 17-20 YAS ARASI KIZ OFF OFF

BENİM PENCEREM BELLİ BENİM PENCEREM BELLİ

KAHROLSUN OSS KAHROLSUN YOK DEMEK BOSUNA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.