Şimdi Ara

10 İŞ GÜNÜ DOLDU TELEFON İSTESEM VERİRLERMİ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Microsoft tan yeni cihaz bekliyoruz 31 Mart'ta giriş yapıldı ve bugün 10 iş günü oldu. Garanti kapsamında 10 iş günü içerisinde giderilmemesi halinde üretici veya ithalatçı malın tamir süresi tamamlana kadar benzer özelliklere sahip sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına sunmak zorundadır. Diyor
    teleservice görüşsem ne derlerler daha önce böle bişi yapan var mı?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Maddenin devamında kontenjan dahilindeyse diye devam ediyor. Yani belli bir miktar var ama su ana kadar o miktarın içinden telefonu gelene kadar telefon verildiğini görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermezler

• 10. Malın tamir süresi 20 iş gününü geçemez. Bu süre, garanti süresi içerisinde mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya 8 / 12 bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar. Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır. Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.

dediğinizi göremedim ben

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/uretici-sinirli-garantisi/

2 hafta daha beklerim şunun surasında ne kaldı ki :)alıştım artık

• Git iste hocam, tuşlu telefon veriyorlar boşuna heveslenme, bu bunun muadili değil dediğinde de Microsoft bunları gönderiyor, bizlik bi'şey değil diyorlar, yani yorulduğuna değmez, lumia fln bekleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Git iste hocam, tuşlu telefon veriyorlar boşuna heveslenme, bu bunun muadili değil dediğinde de Microsoft bunları gönderiyor, bizlik bi'şey değil diyorlar, yani yorulduğuna değmez, lumia fln bekleme

bugun konuştum kargoyla gelen cihazlara vermiyorlarmış elden teslim olacakmış.
    kargo gönder sonra tel gelince cihazı gönder vs süreç uzadığı içinmiş uzuca kadar uzadı zaten :)

20 iş günü içince cihaz gelmezse ne olacak dedim bizi arayın dediler biz devreye girecez dedi Microsoft destek :)
  • Gayetde vermeleri gerekir. Hakkını ara. En az aynı veya üst mmodeli bana sunmanız gerek de. Benim işim gücüm var ben de onları telefon ile hallediyorum. Telefon gelmez ise tüketici heyetine falan gider şikayet ederim de. Benim pc servise gitmişti ben istedim başta ayak yaptılar sonra böyle konuşunca kendi pc tamir edildi. Zorlamazsan boşvermişlik hakim malesef servislerimizde. Ama 20 gün dolsun hiç ses çıkarmayayım, ben parasını veya yenisini isterim dersen başka...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.