Merhabalar, ViscoPlus modeli gönül rahatlığıyla düşünebilirsiniz. Kısa sürede konforu yakalayabilirsiniz. |
Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
Merhabalar, ViscoPlus modeli gönül rahatlığıyla düşünebilirsiniz. Kısa sürede konforu yakalayabilirsiniz. |
Merhabalar, Evet efendim doğrudur, kampanyamız son hızıyla devam etmektedir. |
Merhabalar, Gönül rahatlığıyla www.kargibi.com.tr 'den siparişlerinizi geçebilirsiniz. Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. |
Merhabalar, Değerli yorumlarınız ve konuya sağladığınız katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Ürünleriniz veya yeni taleplerinizle ilgili herhangi bir durum halinde rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. |
2 adet yastık mı yoksa toplam 2+2 4 adet yastık mı gönderiyorsunuz.. bana normal dikdörtgen yaratıklardan 2 tane geldi.. açıklık getirebilirmisiniz.. Yarın 2 kişilik 1 sipariş daha geçecem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, Tek kişiliklerde 1, çift kişiliklerde 2 adet hediye Visco Theraphy SPA yastık gönderilmektedir. Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. |
TS14122576 sipariş verdim EFT yaptım bu sefer daha erken gönderirseniz sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, Siparişiniz tarafımıza başarıyla ulaştı. Şimdiden hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimizle. En hızlı şekilde göndermeye çalışacağız efendim. Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. |
Değerli Forum Üyeleri, Kampanyalar son hızıyla devam etmektedir, bilgilerinize. Hoşça kalın. |
merhaba yüzde 10 indirimini sitede göremedim 2 adet sipariş vereceğim yardımcı olur musunuz. Bende yaklaşık 5 sene önce almıştım ilk yatağı hala kullanıyoruz bir sıkıntı yok :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorukoglu -- 16 Aralık 2020; 16:44:57 > |
Merhabalar, Sitedeki bütün ürünler doğrudan %10 indirimli fiyatlardır, efendim. Ürünlerinizden memnun olmanıza çok sevindim :) Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. |
Merhaba sipariş verilmiştir. Hediyelerimizi de bekliyoruz :D TS17122582 |
Yalnız ; fiyatlar ne olmuş böyle ... 3-4 yıl önce 600 e aldığım yatak; 1800 TL olmuş... |
ben de tekrar sipariş için girdim fiyatlar uçmuş. 724 liraya 11 Eylülde aldığım yatak şuan 976 lira bu %33'e yakın zam demek. Sebebini öğrenebilir miyiz bu kadar büyük bir zam neden yaptınız ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdllhsr -- 23 Aralık 2020; 9:48:9 > |
Merhabalar, Maalesef efendim biz de fiyatlara yansıtmaktan memnun değiliz ancak malzemelerde ciddi derecede yükselme görüldü ve hala yükselme devam edecek gibi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 24 Aralık 2020; 4:17:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, Sipariş kodunuzla ve ürünle ilgili sorunları gösteren fotoğrafları info@kargibi.com.tr adresimize mail gönderebilir misiniz? Kontrol sağlayalım. Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. |
merhaba, 100-200 yatak almak istiyorum 10 yaşında kızım için ,ne tavsiye edersiniz? daha öncede oğluma almıştım sizden, 3-4 yıl oluyor sanırım. ne aldığımı hatırlamıyorum ama gayet memnunuz.kampanya olarak da bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler |
Merhabalar, ViscoPlus modeli rahatlıkla düşünebilirsiniz. Eğer mevcut yataktan memnunsanız sipariş kodunu belirtirseniz hangi modeli aldığınızı iletebilirim? [b][color=#990000]Kampanya içeriği; [/color][/b] 1- Tek kişiliklerde bir, çift kişiliklerde iki adet [b]Visco Theraphy Spa[/b] yastık hediyesi ( https://www.kargibi.com.tr/visco-theraphy-spa-yastik ) 2- Türkiye’nin her şehrine kapıya kadar ücretsiz teslimat ve kargo firması seçme seçeneği (MNG, Ceva ve Aras) 3- Kampanyalı indirimli fiyatlar 4- Visco Theraphy Spa yastık hediye ediyoruz. 5- Kargibi.com.tr 'den çok uygun taksitlendirme ve erteleme imkanları 6- İki (2) yıl garanti ve 14 gün koşulsuz iade hakkı |
sipariş kodu buymuş,TS1705337 |