< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 16 Eylül 2024; 14:11:55 > |
Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 16 Eylül 2024; 14:11:55 > |
Gecen sene 1 anneme 1 bana visko yatak aldik. Annem memnun kaldi ama ben rahat edemedim. Bu durum viskoyu yadirgamam ve sert yatak sevmemle alakaliydi. Durumu firmaya anlattim hemen degistirip yenisini yolladilar yatak hatali olabilir diye. Yenisinde de rahat edemeyince iade aldilar tek laf etmeden. Tek kurus kargo odemedim bu surecte ve 1 haftada param hesaba yatti. HIcbir firmada boyle iyi mh gormedim.
|
sayın @kargibi
Geçen ay almak niyetinde idik. Ancak malumunuz fiyatları %30 oranında artırdınız. Şimdi sıra bizde; Birincisi ; Döviz kurunun 5,50-5,60 seviyesinde oldugunu görüyorsunuz.Fiyatları geri çekmeyi düşünüyor musunuz? İkincisi ; ise Enflasyonla mücadele konusunda %10 kampanyası var. Katılacak mısınız? |
Sorular güzel. Cevap bekliyoruz.
|
selamlar.
lütfen mesajımı okuyunuz. 22 kasım 2014 de yani 4 yıl evvel bizlerde bu yatagı burdaki olumlu yorumlara bakarak aldık. tabi almadan önce iletişime geçtik , mehmet önder arslan bey bize bilgiler verdi ve dedi ki : "" Pocket Spring(Paket Yay) teknolojilerimiz konusunda içiniz rahat olsun. '95 yılından beri yay üreticisiyiz, hiç bir sorun yaşamayacağınız garantisini verebilirim. Size göndereceğimiz baza ve yatak; en güvendiğimiz ürünlerimizdendir. Sağlamlık dayanıklılık konusunda ise bazalarımız normal standart bazalara göre daha fazla çelik ve profil güçlendirmesine sahiptir. İçiniz rahat olsun. "" ANCAK 4 yıl geçti. hadi dikişli kılıfı çıkartalım da bi yıkayalım. yatagı da bi havalandıralım dedik. kılıf dikişli. bu yüzden söktük. bahsi geçen kılıfta delikli atletten ince bir kılıf. hava alsın diyedir muhtemelen. ancak gariptir yatagımızda YAY yok :) :) :) visco var. altında sünger var. ama YAY yok. paket yay da yok. acaba süngerin içinde mi gömülü bu yay ? yayı nasıl görürüz. yatak zaten yaylanmıyor. belki visko etkisinden ama bize anlatılan YAY yok. sitede şuan paket yay fotosuyla aynı yatak satılıyor.. açıklama bekliyorum. kullanan kişilerden de kontrol rica ediyorum.. eğer yaysız sünger - visko birleşimi gönderildi ise ayıp edildi. inşallah sünger içine gömülüdür paket yay. nasıl görebiliriz ? gömülü ise... iyi günler. |
İlki Ekim 2014'te olmak üzere 4 adet yatak aldığım Kargibi firması hakkındaki deneyimlerimi paylaşayım.
İlk yatağı aldığımda yanlış yastık gönderilmişti; firmayı bilgilendirdim, elimdekini talep etmeden doğrusunu gönderdiler. Yataktan çok memnun kaldığımdan ötürü bir tane de bir akrabam için aldım. Bir sıkıntı çıkmadı. Geçtiğimiz Temmuz sonunda annem ve kardeşim için 2 adet yatak daha sipariş ettim. Çift kişilik yatak örtüsü defoluydu; bilgilendirdim, bendekini talep etmeden yenisi gönderildi. Firmayla ilgili deneyimlerim bu noktaya kadar hep olumlu. Kardeşimin eleştirileri başlayana dek bu süreç böyle sürdü. Ancak ailemle yaşamadığımdan son yatakların kalitesini deneyimleme ya da eskisiyle kıyaslama imkanım yoktu. Keza taşınma sürecinde olduklarından ve bunu yavaş yavaş yaptıklarından onlar da yatakları bir süre geç denediler. Kardeşimin eleştirilerini ilk başta pek ciddiye almadım. Çünkü ben hâlâ 2014'te satın aldığım yatağı kullanıyordum ve çok memnundum. Yatağın oldukça sert olduğundan ve vücudunu saran ağrılara yol açtığından söz ediyordu. Tahammül eşiği oldukça yüksek olan babamdan da eleştiri gelince fikrimi değiştirdim. Bir araç vasıtasıyla kendi yatağımı kardeşimin yatağı ile değiştirdim. Kardeşimin sıkıntıları anında kesildi. Bende ise ilk günden itibaren ağrılar baş gösterdi. Yaklaşık 2,5 aydır kardeşimin yatağında yatıyorum. Uyku kalitemde belirgin bir düşüş var. Ve hayır acı çekmeyi sevdiğimden ya da tahammül eşiğim yüksek olduğundan katlanmıyorum bu duruma. Hem yoğunluk hem de finansal kaygılardan ötürü yatak değişimini bir süre öteledim. Bu süre zarfında, yaklaşık 1 ay kadar önce mağazanın internet sitesi üzerinden yazılı olarak durumu bildirdim. Dedim ki kullanılan malzemelerde değişim mi var, yoksa bizim kullanım hatamız mıdır neden böyle oldu. Ancak ailede kimse aşırı kiloluyu geçtim kilolu bile değil; yataklara asla su teması vs. olmadı dolayısıyla yanlış kullanım ihtimali yok. Ancak firma ilk kez bana bir geri dönüşte bulunmadı, nedenini bilemiyorum. Belki yoğun bir zamanlarına denk gelmiştir. 5 yıllık sürede ya yataklarda kullanılan malzemeler değişmiş, ya kaliteden maliyet uğruna bir miktar ödün verilmiş, ya da bana gelen ürünler defolu. Kimsenin günahını almadan söyleyebilirim ki ilk aldığım yatak ile son aldığım yatak kalite bakımından kesinlikle birbirlerinin dengi değil. Mecburen yatakları değiştireceğim. Astarı yüzünden pahalıya gelecek bir kargo tarifesi olmasa yatakları Mehmet Bey'e göndermeyi düşünürdüm. Firmanın eleştirilerimi dikkate almasını umuyorum. |
Firma bu sorunu pas geçmiş görünüyor. Tam yatak alma arefesinde arayışlarım devam ederken, böyle bir durumla karşılaşılması iyi bir uyarı oldu benim için
Edit : Cevaben "Ürünlerinizden memnun değilseniz herhangi bir ücret kesintisine uğramadan iadesini alabiliriz" demişler, haklarını yemeyelim |
Merhabalar,
Altın veya döviz fiyatlarındaki değişim gibi yatak fiyatları artıp veya azalmamaktadır. Biz, %30 zammı doların değeri arttığı anda yapmadık, elimizde stokları tüketene kadar bekledik. Yani, ucuza mâl edilen malı ucuza sattık. Eğer dolara bağlı zam yapsa idik örneğin, periyodik olarak %3-4-6-8-9 gibi zam yapmamız gerekmekteydi. Ekonomik koşullarda bir süre daha beklemenizi rica edeceğim. Enflasyonla mücadeleye şu anki şartlarda maalesef katılamayacağız. Şu an için fiyatlarımızda ek bir indirim görünmemektedir. Olur olmaz derhal bilgilendirmesini geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|