Şimdi Ara

10 lvlım 5 lvl adam bana tek atıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garen,Master Yi yeni başlayanlar için iyi şampiyonlardır bol bol video ve twitch yayınları izle neler yapıyorlar nelere dikkat ediyorlar şampiyonların özellikleri neler hepsini benimsemen gerek kendi şampiyonun kadar rakip şampiyonuda iyi tanıman gerek oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

Garen,Master Yi yeni başlayanlar için iyi şampiyonlardır bol bol video ve twitch yayınları izle neler yapıyorlar nelere dikkat ediyorlar şampiyonların özellikleri neler hepsini benimsemen gerek kendi şampiyonun kadar rakip şampiyonuda iyi tanıman gerek oyunda.

Şu an annie videosu izliyorum güzelmiş skilleri filan siz ne düşünüyordunuz annie hakkında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber oynayalımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

Beraber oynayalımmı

Oyundaki isminizi verirseniz oynarız benimki Theozer1

• quote:

Orijinalden alıntı: Theozer3

Arkadaşlar lole başladım 10lvl oldum ama düzgün hiçbir heroyu kullanamıyorum.Denediklerim:Jayce Sivir Fizz Garen Velkoz Teemo Ryze Ashe ve Brand denedim ama hiçbirinde başarılı olamadım özel oyunlarda bana karakter önerirmisiniz?(5-6-7 lvl bile bana tek atıyo.)

Baslat menüsü/Denetim masası/programlar/programlar ve özellikler/league of legends/kaldır/Tamam

• Theozer3 kullanıcısına yanıt
    Minyonlara son vuruş yaparak farm kasabilirsin sadece son vuruş yaparak altın kazanırsın minyonlardan ve buna alışmak biraz zamanını alabilir.
  • Ben adc oynarak öğrendim diyebilirim olayı biraz 17 levelim de çok oynamıyorum zaten. Item işlerini kavradıktan sonra diğer lane'leri denersin ve hangisine uyum sağlıyorsan ordan devam edersin. Şahsen tavsiyem ucuz adc'leri (MF,Tris) veya Master Yi'yi denemen. Yi basit herodur
  • quote:

quote:

Garen,Master Yi yeni başlayanlar için iyi şampiyonlardır bol bol video ve twitch yayınları izle neler yapıyorlar nelere dikkat ediyorlar şampiyonların özellikleri neler hepsini benimsemen gerek kendi şampiyonun kadar rakip şampiyonuda iyi tanıman gerek oyunda.

Şu an annie videosu izliyorum güzelmiş skilleri filan siz ne düşünüyordunuz annie hakkında?

Annie oyunda ani hasarlar verebilen şampiyonlardan Q ile minyon keserek mana sorunu hiç yaşamazsın 4 yetenek kullandıktan sonraki yeteneğin rakibi sersemletir. Bunları iyi ayarlaman zamanlamanı iyi yapman gerek biraz pratik yaparak kapabilirsin ;)

• quote:

quote:

quote:

Annie oyunda ani hasarlar verebilen şampiyonlardan Q ile minyon keserek mana sorunu hiç yaşamazsın 4 yetenek kullandıktan sonraki yeteneğin rakibi sersemletir. Bunları iyi ayarlaman zamanlamanı iyi yapman gerek biraz pratik yaparak kapabilirsin ;)

Alacağım bilgisayar geçince annie uğraşırım biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Master Yi 30 levele kadar rahat zevk ala ala oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 707

Master Yi 30 levele kadar rahat zevk ala ala oynarsın.

Hocam ama onu çok kişi seçiyor ya seçmessem?

• quote:

quote:

Önce sen seçmeye çalış teemo da oynayabilirsin yeni başlayanlar oynuyor ama hiç oynamadım sevmiyorum belki sana uyar, corki, twitch, trundle, renekton, fiora, caitlyn ve tüm destek karakterleri.

• miss fortune dene yeni başlayan biri için ideal.
  • quote:

quote:

quote:

Önce sen seçmeye çalış teemo da oynayabilirsin yeni başlayanlar oynuyor ama hiç oynamadım sevmiyorum belki sana uyar, corki, twitch, trundle, renekton, fiora, caitlyn ve tüm destek karakterleri.

Annie ve master deneyceğim.diğerlerini denedim

• teemo oynayamadın yani öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

teemo oynayamadın yani öylemi?

Teemoyu sadece yapay zeka girişte becerdim 1-5 lvl odaya girdim sonuç 0

• Ryze da oynayabilirsin aslında. Hem damage'ı kuvvetlidir hem de kolay kolay ölmez.
  • master yi al 450 ip
  • Master yi tryn garen falan al

• Feedleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.