Şimdi Ara

10 lvlım 5 lvl adam bana tek atıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk dklar farm yap her hero için geçerli bu. 1 2 item alında agresif ol. Ünlü yayıncılar var oyunu öğreten yayınlar onları takip edip izleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zilean al qnq çok eğlenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theozer3

quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

bu oyunda kaç level olduğun önemli değil önemli olan heroları en iyi şekilde oynayabilmektir. iyi oynayan kazanır yani

Bana kolay ve güçlü bir hero önerirmisiniz?

master yi başlangıç için biçilmiş kaftan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

bu oyunda kaç level olduğun önemli değil önemli olan heroları en iyi şekilde oynayabilmektir. iyi oynayan kazanır yani

Bana kolay ve güçlü bir hero önerirmisiniz?

master yi başlangıç için biçilmiş kaftan

hocam xin zhao aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theozer3 -- 7 Eylül 2014; 23:49:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

İlk dklar farm yap her hero için geçerli bu. 1 2 item alında agresif ol. Ünlü yayıncılar var oyunu öğreten yayınlar onları takip edip izleyebilirsin.

Hocam bana xin zhaoda kas diyorlar ama daha itemleri alamadan oyun bitiyor para kasamıyorum yani

• konu başlığını görevce istemsizce güldüm
  • Benim champion sıralamam tf brand trynda vlad tüm 450liklerdi.
    tr serverında başlayanlar dayıyor master yi, fiora, tryndamere.
    Yeni başladı diye yetim muamelesi mi yapmak lazım oynaya oynaya öğrenir, becerememesinde bir sakınca yok.
    Yukardaki bi akıl küpü sadece garen oynamasını falan tavsiye etmiş bi tarafımla gülüyorum yani.
    24 lv demek nerdeyse 1 ay demek.
    Adam 1 aydır oyunu oynuyor, bildiği champion yok başka champion öğrenmesi 1 ayını alacak.
    Bilyorum hala var mı normal oyunlarda ama girince "?" tıkla rastgele championlarla oyna.
    Kimseyi izlemene gerek yok daha izlesen de anlamazsın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Benim champion sıralamam tf brand trynda vlad tüm 450liklerdi.
    tr serverında başlayanlar dayıyor master yi, fiora, tryndamere.
    Yeni başladı diye yetim muamelesi mi yapmak lazım oynaya oynaya öğrenir, becerememesinde bir sakınca yok.
    Yukardaki bi akıl küpü sadece garen oynamasını falan tavsiye etmiş bi tarafımla gülüyorum yani.
    24 lv demek nerdeyse 1 ay demek.
    Adam 1 aydır oyunu oynuyor, bildiği champion yok başka champion öğrenmesi 1 ayını alacak.
    Bilyorum hala var mı normal oyunlarda ama girince "?" tıkla rastgele championlarla oyna.
    Kimseyi izlemene gerek yok daha izlesen de anlamazsın zaten.

Xin zhao aldım ama item dizince güzel oluyo diyorlar daha item dizemeden oyun bitiyor çok karakter denedim bu arada ben ama xin zhao biraz daha iyi gibi kullanılabilirlik açısından

• quote:

quote:

İlk dklar farm yap her hero için geçerli bu. 1 2 item alında agresif ol. Ünlü yayıncılar var oyunu öğreten yayınlar onları takip edip izleyebilirsin.

Hocam bana xin zhaoda kas diyorlar ama daha itemleri alamadan oyun bitiyor para kasamıyorum yani

Başlangıç eşyalarını mutlaka al. Farm işin kilit noktası hocam çok kill alıcam diye uğraşma.

• quote:

quote:

quote:

Başlangıç eşyalarını mutlaka al. Farm işin kilit noktası hocam çok kill alıcam diye uğraşma.

Farm ne demek hiçbir şey bilmiyorum lolde aşırı cahilim

• katarina ile riven öğren boşver gerisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taoi

katarina ile riven öğren boşver gerisini

Xin zhao güzel geldi çoktan aldım zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Farm ne demek hiçbir şey bilmiyorum lolde aşırı cahilim

Minyonları öldür yani. Boşa gitmesin goldlar. Boş kaldıkça ormandaki yaratıkları öldür.

• Annie al hem ucuz hem tek atıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

ahahahaha Karakterinin lvl i önemli değildir oyunda oyuna başladıktan sonrası önemli olan ahahah iyi güldüm yalnız

Hiçbir şey anlamadım lütfen dalga geçecekler cevap yazmasın.

Ben dalga geçmedim sadece güldüm yeni olduğunun farkındayım ilerde sende bu yazdıklarına ( oyunu çözdükten sonra ) kahkaha atarak güleceksin.

bence şuan oyuna girme otur saatlerce oyunun eğitici videolarını izle yada yakınlarında sana öğreticek biri varsa ona danış oyunun mentalitesini kavramadan bi zevk alamaz öğrenemezsin Ben ilk başlarda saatlerce video ve twicth tv den yayın izleyerek öğrendim oynayan başka bi arkadaşım yoktu

Bizim zamanımızda stream denen şey tam anlamıyla yoktu. Sezon 1'de oturur solo top hotahotgg izlerdim. Bu sıralar ocelote da ün kazanmaya başlamıştı. Heimer ve Twitch yeni yeni jungleda kullanılıyordu. Philosopher ve HoG vardı. Yırtına yırtına 6300 yapıp Twitch almıştım. Ne yıllardı be... Artık yeni gelen metalara ayak uyduramıyorum. Her gelen patch beni biraz daha oyundan düşürüyor. Geçmişi hatırlattığın için sağol. Gelmeyeceğini bile bile yad ediyorum böyle bazen anıları.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchB

Annie al hem ucuz hem tek atıyo

3000den falzaysa alamam ve bu karakter nasıl nişancımı dövüşçümü?

• quote:

quote:

Büyücü fiyatı 450 IP
  • Twisted Fate al tek atarsın ayrıca kolaydır
  • quote:

quote:

Büyücü karakter 450 ip fiyatı yeni başlayanlar için ideal şampiyon + master yi, ryze de alabilirsin bunların fiyatı 450 ip dir
  • quote:

quote:

quote:

Büyücü karakter 450 ip fiyatı yeni başlayanlar için ideal şampiyon + master yi, ryze de alabilirsin bunların fiyatı 450 ip dir

Hocam master yi güzel ama istemiyorum çünkü çoğu kişi master seçiyor ama alabilirim kimse seçmesse master onu alırım olmadı xin zhao devam yada annie.Annie nası güçlü bi karaktermi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.