Şimdi Ara

10 m ters şeritte gittiğim için 1002 lira ceza yemişim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yolu yapanı da eklet.
  • Geçmiş olsun, ben de arabanın burnunu emniyet şeridine sokup tekrar şeridime girdim diye 1200 tl ceza yedim
  • geçmiş olsun ancak benim merak ettiğim konu başka.
    siz bir minibüs, taksi, kamyon veya otobusun bu şekilde yani kurala uymadığı için ceza yediğini duydunuz mu.
    acep bunların sunduğu avantalar mı çok sağlam.
  • Buna itiraz edip de boşuna sistemi meşgul etme.
  • Gözünüzü seveyim itiraz falan edip mahkemeleri boşuna meşgul etmeyin. Kabahatlisiniz ve cezayı engelleyecek sizin lehinize en ufak bir durum yok. Yani cevap şimdiden belli cezanızı ödeyiniz.
  • okul yolu ve ters yön, bence ceza tutarı az bile olmuş. keşke tüm trafik kurallarına uymayanlara ceza yazsalardı, ülke trafiği normale dönse. bir de burada konu açmana anlam veremedim, türkiyede normalde yazılmazdı, işini doğru yapmazlardı, doğru yaptıkları için mi garip durum oldu? bir de neye itiraz edeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daia07 -- 29 Kasım 2019; 13:28:1 >
  • itirazın bir fayda getirmez. kanun belli kural belli suç belli.
    adaletli dağıtıldıktan sonra benim cezaya da ödülede bir itirazım yok. yeter ki adaletli dağıtılsın.

insanların kötü tasarlanmış şehirlerden bir süre sonra bunalıp kuralları ihlal etmelerini yadırgamıyorum ama bunun cezasız kalmasının kimseye faydası olmaz.
    dolayısıyla bu cezalar katlanarak artmalı. fakat bu toplanan paralar da artık yol altyapısının geliştirilmesine harcanmalı.
    vaktinde fetönün atm'si mantığı ile radar koymaları gibi bu paralar hizmete değil de kankalara aktarılırsa vatandaşda kural ihlal etmenin yeni yollarını aramaya devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.