< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 70milyonbiziizliyo -- 27 Kasım 2019; 20:22:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 70milyonbiziizliyo -- 27 Kasım 2019; 20:22:46 > |
Yok öyle...
Sen 10 metre dersin, öteki 5 metre der.... Kurala uyacağız arkadaş. |
Ziya Paşa ' nın güzel bir sözü vardır :
" Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." 😄 |
PSİKOLOJİDE YANSITMA
Anlamı ise; Kişinin istemediği düşünceleri ya da davranışları karşı tarafta varmış gibi gösterme HASTALIĞIDIR. Evet bu bir hastalıktır ve genellikle bu hastalık narsistik kişilik bozukluğu taşıyan insanlarda görülür. Günlük hayatta ise savunma mekanizması olarak kullanılır. Trafikte şahit olduğumuz bencil hareketli şoförler vardır ya, tutun hepsini psiko-tarama testinden geçirin. %99'unda bu hastalık vardır. Aynı da sizin gibi konuşur. Emniyet şeridine giren, Dönel kavşaktakine yol vermeyen, yayaya yol vermeyen, ışıkta durmayan, en sağdan girip, en sola dönenlerin önüne geçen/kıran, ambulansa önce yol verip sonra arkasına yapışan, bu ve pek çok duyarsızlığı yapanların en çok söylediği bu.. Eminim siz de yapıyorsunuzdur.. Herkes yapıyordur.. Yapmıyorum diyen de yalan söyler.. Cidden söylüyorum.. Kurtulun bu hastalıktan. |
Hocam ters seritte gitmek adam oldurmeye tesebbus, 3’u 5’i olmaz bu isin.Savunulacak masum kisimi yok hic kimse icin
|
Burada kimsenin %100 kurallara uyuyorum gibi bir iddiası yok, olan var mı?
Kurallara aykırı sürüyorsan ve yakalanıp ceza yediysen ağlamayacaksın |
Hata yapmışsınız, cezasını ödeyeceksiniz. Kabul edip hayatınıza devam edeceksiniz. Umarım iyi bir ders olmuştur sizin için.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 27 Kasım 2019; 21:15:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|