bugün girenler napıyorsunuz bakalım sınavdan cıkanlar söylesin zor muydu kolay mı? :)
Sinav yarinmis lae bosu bosuna feme gittim. Kucuk yerlerde sadece 10mart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
Sinav yarinmis lae bosu bosuna feme gittim. Kucuk yerlerde sadece 10mart
evet senin dedigin dogru buyuk dershaneler 2 gün kullanıyor küçük caplı dershaneler tek gün yani 10 Mart
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
Saat kacta sinav ya 9da mi 10dami acil cevap
10'da galiba bende emin değilim
geldim sınav sağlam beyler
cevapları alalım 1. olalım biz beyler uğraştırmayın
şaka şaka :D yarın gircem
Girdim geldim
nasıl sorular arkadaşlar birazbilgi verseniz yarın bizde gireceğiz ne mutlu olurum:)
mat zaman alıcı, fen orta derece kimya kolay fizik orta biyo orta kolay arası.
türkçe basit, tarih basit coğrafya orta felsefe zor. hatta felsefe benim moralimin azına s*çtı.
8 sorudan 1 tanesinden ya eminim ya da değil.
töderin verdiği havayla şişmiştim bu felsefe tıpa görevi görüp havamı aldı.
zor muydu arkadaşlar
Ne çok kolay ne çok zor
Türkçe'de zorlayıcı sorular vardı,paragraflar uzun ve kavraması biraz zordu.Ama 32-33 yaparım heralde. Sosyalde,tarih kolay büyük ihtimal fullemişimdir. Coğrafya kolay. Felsefe ÇOK ZOR'du. Çok uzundu felsefe soruları ve karmaşıktı. FEM,Körfez,Pi Analitik felsefe soruları çocuk oyuncağı gibi geldi. Ben en az 5 Doğru yapmışımdır ama geriye kalan 4 soruda arada kaldığım 2 şıktan birini işaretledim. Yani felsefe YGS'den anca bu kadar çıkar.
Ama iyi bi tecrübe oldu,girmeyenler çok şey kaçırır.
töderle finalle kıyaslanamayacak kadar zordu bence
suana kadar soyledıklerınızdende anladıgım kadarıyla sınav zor yandık beyler moralım bozulcak gene yaa hayırlısı dıyelım bız yarın gırcez:)
quote:
Orijinalden alıntı: Alex dé Souza
töderle finalle kıyaslanamayacak kadar zordu bence
+1 benim en kötü sınavım oldu bildiğin girdi,kolay diyeni kutlarım
mat'ı nasıldı ortalama kaç dk'da biter?
Dil bilgisinden korkuyorum zor muydu dil bilgisi soruları
Zaman denemelerinden zordu. Bu kadar söyleyeyim. Geçen sene YGS'ye giren birkaç arkadaşım sınavı 2011 YGS'ye benzetmeye çalışmışlar dedi. Ben girmediğim için bir şey diyemem.
Unutmadan Felsefe'ye
kolay bişey mi var yaaa illaki zordur ben tahmin ediyordum az çok
sınava bugün girdim biraz zordu sanki :) çıkışta inadına dershanelerin lavaboları kırın :)