Şimdi Ara

10 metre usb uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 metre usb uzatma kablosuna wi-fi adaptörü bağladım ama tanımıyor flash disk te tanımıyor ama usb fare yi tanıuyor ne yapabilirim

• USB 1.1 cihazlarda sorun olmaz o uzunlukta, fakat USB 2.0 cihazların çalışmasında sıkıntı olacaktır. Onun için USB 2.0'a özel olarak yapılmış Shielded (kaplamalı) USB kabloları kullanmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 3 Temmuz 2007; 12:50:28 >
  • bu kablo yu ozaman çöpe mi atayım

birde söylediğiniz o kablo yu nerden bulabilirim
  • Aynı sorun benimde başıma gelmişti. Aldığım yere gidip söylediğimde değiştirdiler. USB 2.0 için olanı verdiler. Bilgisayarcılara USB 2.0 kablosu deyince verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 3 Temmuz 2007; 13:02:47 >
  • usb 2.0 metresi kaç para ya da 10 metresi?
  • quote:

usb 2.0 metresi kaç para ya da 10 metresi?

+1
  • Ben 5 metre USB 1.1 kabloyu 5 YTL'ye almıştım, çalışmayınca fark ödemeden 3 metre USB 2.0 kabloyu almıştım. Ankara'da Konya Sokak'ta Necip Bilgisayar'dan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 volt kac metre gider kablo ile
    19 yıl önce açıldı
    5.1 Hoparlör kablosu uzatma?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 Metre arıyor iseniz Ankara Zafer Çarşısının Arkasında 1" Bimel " vardır ordan bulabilirsiniz.
  • 5 metre üzeri repeatersız sağlıksızdır.
  • Tabiki Çalıp Çalışmayacağı mechuldür.
    5 metreden sonrasında Tam performansda Alamassınız
  • hazarın söylediği doğru, repeater olmadan 5 metreden fazla uzatamazsınız usbyi. hatta bazı cihazlar kaplamasız kabloyla 5 metrede bile sorun çıkarıyor.

kaplamalı olursa belki bir miktar daha artabilir mesafe (6metre maximum) ama en sıkıntısız olanı repeaterlı kablo kullanmak olacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AboriginalDoC

hazarın söylediği doğru, repeater olmadan 5 metreden fazla uzatamazsınız usbyi. hatta bazı cihazlar kaplamasız kabloyla 5 metrede bile sorun çıkarıyor.

kaplamalı olursa belki bir miktar daha artabilir mesafe (6metre maximum) ama en sıkıntısız olanı repeaterlı kablo kullanmak olacaktır..

Bırakınız 5 metreyi, bendeki 2 metrelik kablo bile stabil değil, bazen kafasına esince bağlantıyı kesiyor. Uzun mesafe USB bağlantılarınız için en yüksek kalitede (kalın ve pahalı) repeater'lı kablo kullanmanız gereklidir. Ve mümkünse hiçbir şekilde 5 metreyi geçmeyin. Repeaterlı kablo kullanmak da "kesinlikle" bağlantı kurabileceğinizin garantisi değildir. USB uzun mesafe için tasarlanmadı; aşağıdaki metin USB.org adresinden alıntı:
    quote:

Q2: Why can't I use a cable longer than 3 or 5m?
    A2: USB's electrical design doesn't allow it. When USB was designed, a decision was made to handle the propagation of electromagnetic fields on USB data lines in a way that limited the maximum length of a USB cable to something in the range of 4m. This method has a number of advantages and, since USB is intended for a desktop environment, the range limitations were deemed acceptable. If you're familiar with transmission line theory and want more detail on this topic, take a look at the USB signals section of the developers FAQ.

"USB Extender via CAT5" adı altında bir cihaz var, bildiğiniz CAT5 Ethernet kablosuyla (Kİ CAT5 uzun mesafe için yapılmıştır (repeatersız 100m) USB'nizi uzatıyor. Fiyatı 55$. İlla lazımsa buyurun:http://www.nti1.com/usbc5.html#

• slm,

ben de 5 mt devreli usb uzatma kablosu almıstım, gittigidiyor.com dan. satıcı 15 mt ye kadar eklenebilir diyordu. 5 mt işimi gordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.