Şimdi Ara

10 milyon dolarlık tekne yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demin kız arkadaşım aradı muğla üni. de okuyo oda arkadaşı lüks teknelerde uzun süreli turlarda garsonluk yapıyor bikaç gün once yine bi tur için amcasının kaptanlık yaptığı tekneye gitmiş dün gece teknenin yakıt depolarının olduğu kısımda yangın çıkmış kızın herşeyi kül olmuş ayağımda giyecek ayakkabım bile yok ben buradan para kazanıp okuyodum diyo hüngür hüngür ağlıyo tekne yanarak ikiye ayrılmış dnize atlıcaz canımızı kurtarmak için deniz de yanıyo diyo son anda sahil güvenlik yetişip kurtarmış bunları bütün emeklerimiz boşa gitti diyo kız nası ağlıyodu ya içim parçalandı ...:(:(:(

• geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun
  • sağolun arkadaşlar :( kızın sinirleri iyice tükenmiş kolay değil halimize şükredelim allahtan kendisine bişe olmamış:(
  • http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1143025&Date=25.09.2009&b=%22Prenses%20Zeynep%22%20alev%20alev%20yandi

bumudur ?

buysa, senin anlattığın ile alakası yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 25 Eylül 2009; 14:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1143025&Date=25.09.2009&b=%22Prenses%20Zeynep%22%20alev%20alev%20yandi

bumudur ?

he kıçımdan uyduruyorum dimi

ben haberi gormedim kız arkadaşım haber verdi aradım kendisiyle konuştum kızın adı da mine elektrik kontağından çıktı canımızı zor kurtardık yanarak ortadan ayrıldı dedi bana ben kıza mı inancam habere mi birebir yaşayandan ogreniyorum sen haberde boyle demiyo senin dediğinin alakası yok diyosun garip insanlarsınız valla

ayrıca burada 11.30 diyo kız bana gece çıktı üst katta başladı biz aşağıda yatıyoduk bizim katta çıksaydı kurtulamazdık bütün herşeyim gitti giyecek ayakkabım bile kalmadı dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .S.c.a.p.e.g.o.a.t. -- 25 Eylül 2009; 14:31:30 >

• Geçmiş olsun :( Gerçekten çok zor o kadar emeğinin boşa gitmesi.
  • Geçmiş olsun.
  • üzüldüm ya parasızlık zor,hepimizin derdi aynı
  • kız ailesine yük olmamak için orada çalışıp bütün kışı biriktirdiğiyle geçiriyodu ya beni asıl uzen o
  • quote:

Orijinalden alıntı: .S.c.a.p.e.g.o.a.t.

kız ailesine yük olmamak için orada çalışıp bütün kışı biriktirdiğiyle geçiriyodu ya beni asıl uzen o

Bende 10 milyon dolarlık tekne kızın zannettim yav, kafaya bak.

E o zaman, yani tabi işsiz kalmak çok kötüde, birde 10 milyon doların cayır cayır yandığını görmek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

kız ailesine yük olmamak için orada çalışıp bütün kışı biriktirdiğiyle geçiriyodu ya beni asıl uzen o

Bende 10 milyon dolarlık tekne kızın zannettim yav, kafaya bak.

E o zaman, yani tabi işsiz kalmak çok kötüde, birde 10 milyon doların cayır cayır yandığını görmek var.

amcası da aynı gemide kaptanlık yapıyomuş 10 milyar maaşı varmış o da işsiz kaldı simdi bakalım ne olacak:S
  • quote:

quote:

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1143025&Date=25.09.2009&b=%22Prenses%20Zeynep%22%20alev%20alev%20yandi

bumudur ?

ben haberi gormedim kız arkadaşım haber verdi aradım kendisiyle konuştum kızın adı da mine elektrik kontağından çıktı canımızı zor kurtardık yanarak ortadan ayrıldı dedi bana ben kıza mı inancam habere mi birebir yaşayandan ogreniyorum sen haberde boyle demiyo senin dediğinin alakası yok diyosun garip insanlarsınız valla

ayrıca burada 11.30 diyo kız bana gece çıktı üst katta başladı biz aşağıda yatıyoduk bizim katta çıksaydı kurtulamazdık bütün herşeyim gitti giyecek ayakkabım bile kalmadı dedi

Garip değilim

gördüğümü yazdım

olay ortada gece çıkmış dediğin ve denize açıldıkdan sonra çıkmış dediğin yangının fotoları ortada hatta ikiye böldüğünüz tekne de ortada !

Dediğim gibi sadece fotoları ve hatta videosu olan bi olayın haber linkini verdim !

• quote:

quote:

quote:

bumudur ?

Garip değilim

gördüğümü yazdım

olay ortada gece çıkmış dediğin ve denize açıldıkdan sonra çıkmış dediğin yangının fotoları ortada hatta ikiye böldüğünüz tekne de ortada !

Dediğim gibi sadece fotoları ve hatta videosu olan bi olayın haber linkini verdim !

hala ortada diyo arkadasım teknenin mürettebatıyla konuştum diyorum ne tuhaf adamsın kız olumden donmus ilgi toplamak için yalanmı uyduracak senin derdin bni yalancı çıkarmaktı ama onu da pek beceremedin hep bişeylerden fayda saglama derdindesiniz ben yalan konusuyo olsam niye muğla üni.de okuyan kız arkadasım var oda arkadasının basına gelmiş diyip direkt arkadasım yasamıs derim

• Allah yardımcıları olsun
  • O yatın sigortası vardır herhalde bence üzülmenin alemi yok.
  • Evet sigorta düşünsün...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.