Şimdi Ara

10 Ocak Ehliyet Sınavı Soru ve Cevap Anahtarı Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar cumartesi gününden beri benim ve eminim bir çok kişinin merakla beklediği 10 ocak ehliyet sınavı soruları ve cevap anahtarı bugun açıklandı meb kendi sitesinden yayınladı.

Benim yaptığım bütün sorular aklımdaydı hemen cevap anahtarından baktım kaç doğru kaç yanlış yaptığımı hesapladım ve 50 soruda 38 doğru 12 yanlış yapmışım benim merak ettiğim eski sistem gibimi motor soruları ilk yardım soruları trafik soruları hepsının ayrı ayırmı puanlandırılıyor yoksa her soru 2 puan değerındemı sizce ben sınavı geçtimmi ? bir yardımcı olursanız cok sevinirim.Sizde sınavda ne yaptığınızı yazmayı unutmayın

Motor: 10 soruda - 7dogru 3yanlış
    Trafik: 27soruda - 20dogru 7yanlış
    İlk yardım: 13soruda - 11dogru 2yanlış

http://www.meb.gov.tr/meb_sinavindex.php?KATEGORI=10-11-12-24&B=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan.Berk -- 12 Ocak 2015; 16:08:45 >

• artik 2 ile carpiliyor yani gectin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim kardeş sagolasın
  • rica ederim ne demek

• evet geçtin 35 net üstü yeterli geçmek için. benimde şuan 44 net görünüyor bakalım açıklasınlar da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cingirakli Dumbelek

evet geçtin 35 net üstü yeterli geçmek için. benimde şuan 44 net görünüyor bakalım açıklasınlar da

Sen iyi yapmışsın ben trafikten o kadar yanlış beklemiyordum şu tabeladan patlamışım 16. ve 17. 2 soruda yanlış çıkmış ona çok şaşırdım nasıl karıştırdım onları
  • Kaan.Berk K kullanıcısına yanıt
    full çekerdim aslında sınavdan sonra yanlışlarımın doğru cevapları aklıma geldi hep öyle oluyor zaten ufak hatalardan gitti 2-3 soru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cingirakli Dumbelek

full çekerdim aslında sınavdan sonra yanlışlarımın doğru cevapları aklıma geldi hep öyle oluyor zaten ufak hatalardan gitti 2-3 soru

Valla ben hiç riske atmadım son 30dk bütün soruları 2 kez kontorl ettım yanlış işaretlediğim varmı diye doğru yaptığım 2 soruyu yanlış işaretlemişim 2 soruyu kurtardım öyle
  • Geçmişim hayırlısı olsun
  • Hayırlı olsun kardeş inşallah bide şu direksiyonuda geçersek alıyoruz ehliyeti
  • 10-11 yanlışım var geçtim sanırım? Direksiyon sınavı ne zaman olur tahmini ona göre çalışmaya başlayacağım?
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    şubatın ilk haftası olur galiba
  • Ben de gecmisim 45 dogru 5 yanlis
  • 46/50 yapmışım.
  • Birşey sormak istiyorum, sizin sınav giriş belgesinde sağ kısımda sınav saat 14.00da başlar yazıyo muydu? 10 Ocak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.