Şimdi Ara

10 saatlik kullanım ömrü sunan Huawei FreeBuds kablosuz kulaklık seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Son dönemde küçük boyutlu stereo Bluetooth kulaklık çiftleri büyük ilgi görmeye başladı. Özellikle AirPods sonrasında başlayan trend giderek yükseliyor. Huawei de bu trendde yerini aldı.

Huawei FreeBuds özellikleri ve fiyatı

Huawei P20 lansmanında tanıtılan FreeBuds kablosuz kulaklık seti, piyasada sıkça rastladığımız uzun sap tasarımını temel alıyor. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan kulaklıkların AirPods modelinden çok daha iyi gürültü engelleme yaptığı ifade ediliyor.

Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

Tek şarjda 10 saate yakın kullanım ömrü sunan kulaklıklar bu açıdan da AirPods’un önünde. Ayrıca yatay olarak yerleştirildiği koruma kutusundaki dahili batarya ekstra şarj imkanı da sunuyor.

3.5mm kulaklık girişinin kaldırıldığı Huawei P20 serisi için FreeBuds iyi bir seçim olabilir. Elbette 159 Avro fiyat etiketi görmezden gelinirse. FreeBuds haricinde Huawei aktif gürültü engelleme yapan ve DAC amplifikatör barındıran iki kablolu kulaklık daha duyurdu. Satışlar kısa süre içerisinde başlayacak.

• o paraya..

• O paraya telefon alınır

• O parayla Logitech Z5500 alırım 2.nci el 500Watt'ı döşerim mahalleye dinletirim :D

• Ohoooo..

• bu tip kulaklıklarda uygun fiyatlı ama kaliteli örnek, tavsiye vs. verebilecek biri var mıdır?

• o para onların maaşına göre 159 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KaZAaRa kullanıcısına yanıt
    Tam bu tip değil ama KZ ZS6 ve ek oalrak bu modele uyumlu bluetooth modülünü alarak bişeyler denenebilir. Ben deneyeceğim mesela.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Ben birkaç aydır kullanıyorum. Kabloluya göre sesi bir tık daha kısık, hafif cızırtılı ve frame fazlası kadar geç veriyor. Tek şarjla 3 saat kesintisiz gidiyor. Çağrılarda rakam rakam telefon numarasını söylüyor. Şu anda ZS6 kulaklık BT adptörüyle 170 liranın altına geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Zaten sipariş vermiştim. Bluetooth adaptörü yarım saat önce geldi. Kendisi çinden geliyor ali emmiden Biraz beklemem gerek malesef. Alternatif olarak normal kulaklık artı xiaomi bluetooth adapter de alınabilir ama ben pek verim alamadım. Çünkü genelde onu yanıma almıyorum anlamı kalmıyor. Bir de çok kalabalık bişey oluyor öyle olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 30 Mart 2018; 13:48:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Cevap için teşekkürler. Zaten sipariş vermiştim. Bluetooth adaptörü yarım saat önce geldi. Kendisi çinden geliyor ali emmiden Biraz beklemem gerek malesef. Alternatif olarak normal kulaklık artı xiaomi bluetooth adapter de alınabilir ama ben pek verim alamadım. Çünkü genelde onu yanıma almıyorum anlamı kalmıyor. Bir de çok kalabalık bişey oluyor öyle olunca.

O Xiaomi adaptörde gecikme çok. Hem normal kulaklık olunca haliyle çok kablo birikiyor dediğiniz gibi.
    KZ'de oraya buraya giderken yanıma saklama kabını alıyorum ister BT ister kablolu misssss

• Merhabalar,

Yurtdışından sipariş ile getirttiğim, kutulu Huawei freebuds Bluetooth kulaklık satılıktır.

deneme amaçlı kutu açıldı cihaz sıfır. 1. Nesil freebuds. Ankarada elden teslim olacak. İlgilenenler mesaj atabilir.
    sahibinden.com
    Huawei Freebuds - Bluetooth Kulaklık ve Tüm Cep Telefonu Aksesuarları sahibinden.com'da - 694892071
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-huawei-freebuds-694892071/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.