Şimdi Ara

10.sınıf biyoloji yazılısı olan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.sınıf biyoloji yazılısı olan var mı? Neler çıktı? Ya da olanlar cevaplayabilir mi??
    Bu arada konular: oksijenli-oksijensiz solunum ets fotosentez

• Cevaplasak da pek bir işe yaramaz sizin sınavınız farklı bizimki farklı. Öğretmene sorman lazımdı çıkacak konuları. Ama yine de yanıt istiyorsan bizim sınavda oksijenli ve oksijensiz solunumdan çıktı.
  • ben konuları yazdım.hoca bunlardan çıkacak dedi.ben ne tür sorular sorduklarını sormuştum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onisto

ben konuları yazdım.hoca bunlardan çıkacak dedi.ben ne tür sorular sorduklarını sormuştum..

Laktik asit-etil alkol fermantasyonlarının farklarını, oksijenli solunum-oksijensiz solunum farklarını, solunum katsayısını, hangi evrede neyin çıkıp neyin girdiğini bilmen gerekiyor. Tepkime denkleştirirken serbest oksijenin hidrojenle birleşip suyu oluşturmasına da önem veriyorlar nedense (yani tepkime sonunda çıkan sudaki oksiijenin kaynağı glikozdaki oksijen değil. Glikozdaki oksijen karbondioksitin yapısına katılıyor.)
  • Karbondioksit hesabı, su hesabı,atp hesabı, enerji farkının nedeni ,ets,glikoliz ,krebs olayları ,etil alkol ve laktik fermantasyonunun ürünleri
  • Etil Alkol Mu Laktik Asitmi Fazla Enerji Verir Nedeniyle Yazınız.
    Kemiozmotik Hipotez Açıklayınız
    Aklımda Kalanlar Bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11. sınıf matematik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.