beyler başlıkta belirttiğim gibi şuan 11.sınıfım 10. sınıf mat kasıcam. Elimde simetri var ama karekökte kavratıcı gibi ( yada siz ne düşünüyosunuz bana öle geldi). ilk karekök girip sonra simetriden devam etsem hamallıkmı yapmış olurum yoksa pekişirmi ?yoksa direk simetridenmi başlıyım .Yani 10.sınıf mattan bişi hatırlamıyorum(daha doğrusu hiç çalısmamıstım 10.snfta) ama mattanda 0 değilim orta düzey sayılırım sizce nasıl yapsam
11im ben de, karekokten başla bence
ben karekök alma düşüncesindeyim..
neden anıl öyle dedin ?
Karekok
quote:
Orijinalden alıntı: _headache
neden anıl öyle dedin ?
Bugün bir arkadaş getirmiş, baktım inceledim. Çok yormadan anlatıyor. Ve kapıyorsun hemen konuyu. Bence başlangıç için çok iyi bir kitap. Orta seviye için bir şey diyemem.
yani orta seviye dediğim diğer derslerde 10.sınıf mat 0 gibi bişi iyi kavratırmı sence ordan başlangıç yapsam sonra simetriye geçsem nasıl olur
10.Sinif karekok mat 3u bitirdim gecen sene. Cok kaliteli bir kitap hicte baslangic seviyesi falan degildir, hatta matematigim cok kotudur falan diyorsan onermem cunku sorular orta-zor seviyededir(ozellikle testleri). Su an hala 10.sinifta goruluyomu bilmiyorum cunku 11e alinda ama permutasyon kombinasyon olasilik konularini efsane anlatir her soru tarzini ogretir. Almani oneririm
eyw birader sagolasın büyük ihtimalle alıcam sence yanına destekleyici bi soru bankası gerekirmi veya hangisi gerekir? iyi gider?
Bence 10.sinif konulari icin yeterlidir icinde oldukca soru var zaten
eyw birader sagolasın yardımın için trigo için bi celal aydın çks çakarım yeterli olur heralde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme