Şimdi Ara

10.sınıf müfredatı değişti!Buyur burdan yak! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
12.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up ? kararda 2009-2010 diyor. bu sene 10 a geçenler yırtıyor heralde ?
  • 12ye dooru gidiom bu sene gerçi elimde olsada hiç geçmesem seneye öss war.... sizede geçmiş olsun şimdiden...
  • Olay sınıfı geçmek veya kalmak değil. Ben 10. sınıfa geçtim. Özel bir kolejde burslu okuyorum. Ve okul 1. liği için yarışıyorum. Ama böyle bir mantıksızlık görmedim. Kimya da ne yapmak isterim ben ? İşlem yapmak isterim. Deney yapmak isterim. Ben internetten birşey bulup bunu yazıp. Ben ne yaptım ne öğrendim bölümüne de yalan dolan sözler yazmak istemiyorum. Yapmak istediğiklerim işlem ve deney. Azcık görselliğe önem verseler daha güzel olurdu.
  • iyi yaw bende 11 e geçmişim iyi ki 12-11 de bir fark var mı?birde
    bir şey duydum izmir de kpss ye 2 yıldır giren orta yaş bir kıza hakkari ye git demişler ve kız oraya gittiğinde soruları vermişler tam puan yaptı doğal olarak ve kazandı.bunu duyan başkası var mı ya da başına gelen bu doğruysa büyük haksızlık!!!
  • buna kötü diyene andaval derim kalıcı bir egitim. Almak istemiyorsan gir bi işe çalış usta ol amele ol ne olursan ol hamal fln bişeye kafan basmıyorsa gelipte burda BAN diyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 30 Temmuz 2008; 5:01:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.