Şimdi Ara

10.sınıf müfredatı değişti!Buyur burdan yak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
12.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beklediğimiz gibi Meb yine yapacağını yaptı!Müfredat artık değişti.Artık yan gelip yatmak yok oturup evde sunum hazırlayıp, proje dökeceksiniz sonra projenizin altına;" ne yaptım ben?Neredeyim?Ne yaptım da böyle oldu?" gibi sorular ekleyerek soru üstünden çözümlemeye gideceksiniz yani bir biyoloji dersinde ders deneyle başlayacak, deney sonucuna göre sorular sorulacak cevap alınacak ve konu anlaşılmış olacak(!).

Ayrıyetten müfredatın değişmesiyle konular da değişti tabi.Örneğin;
     10.sınıf müfredatı değişti!Buyur burdan yak!

bu konuları hatırladınız mı?

Anlayacağınız çift dikiş gideceğiz!Ama eminim ki bu müfredat da tutmaz ve değiştirilir.
    Peki eski 10.sınıf konularına ne oldu:
    -ÖSS'de çıkacak,siz de apışıp kalacaksınız(!).

Saygılarımla...

Ayrıntılı bilgi için: http://ttkb.meb.gov.tr/ogretmen/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAStamonu -- 28 Temmuz 2008; 19:40:45 >

• Ucuz atlatmışız 11e geçtim bu sene.
  • Ezberci öğretim değil, kalıcı öğretim planlanıyor.

Bence çok güzel olmuş.
  • Hay ben sizin yeni müfredatlar rezalet 7. sınıflarında değiştirmişlerdi baktım çocuğun kitabına tarihin t si yok mahvettiler o yetmedi şimdide liseye göz koydular öss için yine dersane ..
  • Kardeşim 10. sınıfa geçti allah yardım etsin.
  • Adamlar sınıfta kalma olayını nerdeyse kaldırdılar hala ağlıyorsunuz...

Ne biçim öğrencisiniz?

Okumak zor geliyor ama açıkta kalıp çalışmak zorunda kalınca görücem sizleri !
  • Amerika gibi yapıyorlar ha.
    Saçma sapan ödev vereceklerine, bunları versinler daha çok yararı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10. sınıfa geçtim. Hep beni bulur böyle şeyler.
  • bide beni buluyo....
    aynen bende 10
  • Eyvah ingilizce'de değişmiş.
  • Neresi kötü bunun
  • Arkadaşlar bu müfredatı bilmiyorsunuz siz yorumlara baktımda o kadar salakça ezikçe gereksiz mantıksız birşey ki ev ödevi yazmayı tercih ederim.
  • Her yıl yeni sürprizlerle karşımıza çıkıyorlar valla bu monoton hayatımıza biraz olsun değişiklik katıyorlar onlar olmasa biz napardık ..

• sizin gibi bakanlığı da sisteminizi de müfredatınızı da s****** .

ben de 10 a geçtim bu sene
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Neresi kötü bunun

Eğer 6.,7. sınıfa giden oğlun veya kardeşin varsa aç fen ve teknoloji kitabını bak bakalım konu anlatımı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GAStamonu

quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Neresi kötü bunun

Eğer 6.,7. sınıfa giden oğlun veya kardeşin varsa aç fen ve teknoloji kitabını bak bakalım konu anlatımı var mı?

Geçen sene 7. sınıfa giden kardeşim vardı. Bir yandan Sbs'ye hazırlanırken bir yandan da sırf araştırma yapıyordu. Kitapta hiçbir bilgi yok. Başını kaldıracak vakit bulamadı pek derslerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Adamlar sınıfta kalma olayını nerdeyse kaldırdılar hala ağlıyorsunuz...

Ne biçim öğrencisiniz?

Okumak zor geliyor ama açıkta kalıp çalışmak zorunda kalınca görücem sizleri !

anladığım kadarıyla bizden büyüksünüz. eğitim sisteminin farkında mısınız ama ? açın bakın 6 7 8 9 fen kitaplarını bir tane konu anlatımı yok. şunu yaptın mı bunu ettin mi burdan ne sonuc çıkardın sen kimsin nesin burdan yola çıkarak neler yapabilirsin bıdıbıdıbıdıbıdı.......

edit : bir kere o kitapların yüzünü açıp baktığım yok boşuna kağıt israfı yapıyor devlet..
    bütün sene yazılıları dışarıdan aldığım kaynak kitaplarla atlattım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dambara -- 28 Temmuz 2008; 19:59:34 >
  • 10. Sınıfa geçtim ama problem yok. Zaten sayısal dersleri Almanca ve alman müfredatıyla işliyoruz.
  • Paşa Paşa çalışacaksınız, yan gelip yatmak yok.

• bende 10. sınıfa geçtim ama üzülmüyorum şöyle düşünün.

Yarın YOK!!!!!!

yarın ölecekmiş gibi düşünün heryaz bunu yaparım çokda mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 28 Temmuz 2008; 20:01:57 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.