Şimdi Ara

10.sınıf müfredatı değişti!Buyur burdan yak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
12.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lev@

bende 10. sınıfa geçtim ama üzülmüyorum şöyle düşünün.

Yarın YOK!!!!!!

yarın ölecekmiş gibi düşünün heryaz bunu yaparım çokda mutluyum

• fen lisesi için de geçerli mi bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

fen lisesi için de geçerli mi bu?

MEB.

anladın mı?
  • Burdan Yaktım Buyur
  • quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:

Ezberci öğretim değil, kalıcı öğretim planlanıyor.

Bence çok güzel olmuş.

arkadaşım bu bilgileri sabaha kadar aklında tut yine hiçbi işe yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GAStamonu

quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

fen lisesi için de geçerli mi bu?

MEB.

anladın mı?

Milli diyerek heryerde geçerli diyorsun? iyi o zaman meb halt yemiş hatta ing olarak da meb has halted
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

bende 10. sınıfa geçtim ama üzülmüyorum şöyle düşünün.

Yarın YOK!!!!!!

yarın ölecekmiş gibi düşünün heryaz bunu yaparım çokda mutluyum

harbi ya şimdi bunu düşünemem yazın keyfini çıkarmak varken

• Piyango hep bize vuruyor. Şansıma tüküreyim.
  • 8. sınıfta bizdede bu müfredattan uygulanıyordu.

Demek 10. sınıflarınkinide yaptılar

Müfredatı kimse sevmemişti bizim sınıfta. Yok dosya hazırla, yok sunum yap off uzun ve yorucu...
  • Konuşma problemi olanlar için çok kötü oldu bu
    Zaten benim gibileri hiç düşünmüyor Meb
    Nasıl olsa, arkadaşları önünde dalga geçilmek hoşlarına gider, sevinirler diye mi düşünüyorlar nedir
  • Bu bilgileri niye bu kadar zorluyorlar anlamıyorum sanki üni öğrencisiyiz belki liseyi bitirip bırakıcaz o zaman bunlar ne işe yarayacak
  • 9. sınıf müfredatı nasıl acaba bileniniz var mı?
  • biz yırttık 12ye geçtim ben ama kardeşim daha ilkokul 4te.her sene içine daha çok ediyolar.yazık valla kardeşim ve onun yaşıtlarına.

çocuk 4. sınıfta olmasına rağmen öyle ödevler veriyolar ki proje ödevleri,ben bile zor yapıyorum.malzemeleri bulmakta zorlanıyorum.zaten hiçbi çocuk yapmıyo o ödevleri.hep veliler,abiler,ablalar yapıyo.böyle bi eğitim sistemimiz var işte
  • sunum sistemine herzaman gıcık olmuşumdur. öğrenciler sunum yaparken anne-babalar oyun oynadıklarını sanıp nekadar çok bilgisayar oynuyosun ders yapmıyosun diyip insanı canından bezdirebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Adamlar sınıfta kalma olayını nerdeyse kaldırdılar hala ağlıyorsunuz...

Ne biçim öğrencisiniz?

Okumak zor geliyor ama açıkta kalıp çalışmak zorunda kalınca görücem sizleri !

aynı lafı ben de diyorum okulu bırakıp özellikle 14 veya 15 yaşında olup liseyi tam yarıda bırakıp bu senede okula gitmediysen ben sana ne diyim.

siz bir işe başlayın bakalım ben görücem seni!
    hele birde derslere çalışmayıp orta okulda bozuk karne getirenlerde dahildir.
    önce kalan bir aklınız varsa okuyunuz sonra işe başlayınca pişman olup dışırdan okulu bitirmeye çalışın o zaman ben sorarım.
    okumak neymiş
    Önce bir okuyun büyük bir adam olun sonra meslek sahibi olun rahat edin.
  • böyle sistem olmaz olsun ilkokulda yaptılar çocuklar değil aileleri internet cafelerde süründü.
    bu tarz eğitim hiçbir şey öğrtmiyor.insanlara lise diploması alabilmeleri için bu kadar eziyet çektirip sonra üniversite kontenjanı yok demek nasıl bir mantık?
  • Valla bizim sınıfta Projeksiyon cihazı vardı geçen sene bizim her hafta bir kaç ders için sunumlar hazırlıyorduk projeler hazırlıyorduk ve sınıfta bunları Projeksiyon cihazı ile izliyorduk. Zor gelmedi bence iyi ben Lise sona geçtim.Boşverin devir yatma devri değil konuyu daha iyi anlayın sonra boş boş bişey öğrenmeden geçiyor bazı öğrenciler. Bence daha faydalı olur eğer güzel bir biçimde uygulanırsa tabi.
  • ohh az farkla kurtulmuşum 11 e geçtim
  • Ben de yaşı kemale ermiş bir insan değilim. Ancak okumayı da, açıkta kalmayı da yaşadım!

İnanın bana bu hayatta en zor ama en zor durum hiçbir işe yarayamamak. Ne çalışamaz ne de okuyamazsanız birkaç ay anlarsınız dediğimi.

Bunun yanı sıra en ağır okul, en hafif işin yanında yine hafif kalır söylemedi demeyin. Ben okula döndüm rahatladım...

Akıllı olun, baba parası yiyerek yaşıyorsunuz çoğunuz anladığım kadarıyla. Sizden istenilen iki sunum yapmanız o kadar.

Dünya'nın en zor mesleğinin öğrencilik olduğunu sananlardan mısınız?
    Olum gömleğini içine sok diyen hocanızın gelmiş geçmiş en baskıcı insan olduğunu mu sanıyorsunuz?

Bu günlerin kıymetini bilin diyeceğim ama...
  • Bende 10'a geçtim 9.sınıftakinin aynı kimya dersi varsa neden tekrar okuyoruzki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.