Şimdi Ara

10.Sınıf Yazı Kitap Tavsiyesi(YGS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler buna benzer bi konuyu daha önce de açmıştım biraz araştırma ve kararsızlık somucu aşağıdaki kitapları almaya karar verdim (Arkadaşım sağolsun) sizce doğru mu yapıyorum? Yoksa daha iyi fikirleriniz var mı 9 10 fizik kimya biyoloji de fazla eksiğim olduğunu düşünmüyorum.(o palmenin yandaki notları ile tekrar edip sorularla pekiştirebilcek düzeyde) Ama matematik ve özellikle geometri için aynısını söyleyemeyeceğim.toparlamak gerekirse önerebileceğiniz başka kaynaklar var mı?(Kesin çöz diyeceğiniz)ve kaynak tercihlerim ne kadar doğru?
    [(Çok derin not:amacım inşallah +125 net 11'in başında)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.yWhite -- 13 Mayıs 2017; 22:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 başında +125 net ne işine yarayacak? Özel okullardan burs mu tokatlamak istiyorsun? Açıkcası şimdiki düzeyibi bilsek iyi olurdu, neyse iyi bir şey yapmak istediğin için yardım ederim geometrim cidden kötü diyorsan ı bry b yi değilde gwlişim b yi al uygulamasında çözülü hem

• Şu an yerinde olsam 11. sınıfa kadar yan gelip yatarım da madem çok çalışma isteklisin
    Bilfen Ygs Mat alabilirsin çok zorlamaz öğretir ama sağlam sorular da vardır ilk çözülecek kitap için iyidir
    Geometri için Birey B alabilirsin çözümlü olması çok iyi hem çok kalın değil zorlamaz
    Kimya Biyo Palme iyidir
    Fizik için karaağaç fasiküllerinden çalışmanı tavsiye ederim ben 11de onları çözmüştüm konu mantığını kavratıyor son yıl çalışmak için ağır olur ama şu an çalışırsan son yıl diğer kitapları çözerken hiç zorlanmazsın
  • 11in başında 125 net ile başlayıp sene sonuna kadar düzenli ygs denemesi çözerek arttırmayı planlıyorum(snowball etkisi gibi düşün ) planlıyorum.12 de ygs den çok lys'ye odaklanmak istiyorum sadece amacım bu.matematik kısmında sorunum yok ama geometri biraz sıkıntı gibi

• Karaağaç fasikülleri de baya övüldü elektrik için almıştım güzeldi 14 fasikül var sanırım güzel fikir teşekkür ederim ^^

• Git gez dolaş olum manyakmisin lan biz 10da ps salonlarından çıkmıyorduk

• Erken kalkan yol alır zaten ilk 2 sene yattım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bireyi alma ağlatır git orta seviye bir kitapla başla fem simetri gibi,

• o nasıl fiyatlar lan sakın o siteden alma sezon sonunu bekle elde kalan kitaplar 5-10 tl den satılacak o zaman aynı paraya kütüphane toplarsın
  • E.yWhite E kullanıcısına yanıt
    Erken yol alan çabuk yorulur evlat...

• 12 boyunca lys çalışacağını aklından çıkar öyle bir şey olmayacak ygs yaklaşırken lys düşünmek zor bende öyle düşündüm ama olmadı

Fen için çok erken o soru bankalarını heba edersin ygs kimya adına çözmen gereken tek kaynağı 11 in basinda çözmenin hicbir anlamı yok diğer kitaplar için de geçerli ama kimyada ygs çok kolay gelir

Çalışacağım diyorsan eğer geometri matematik ve türkçeyi tamamen hallet gerisine dokunma

• Ulan feni 2 sene önceden çözüp aklında kalacağını mı sanıyorsun

Mat Geo kas kitap oku çok faydası olur

• Fem simetri mat

Gür fasikülleri

Birey a geometri

Eğer zamanın kalırsa çözümlü fkb kitapları al agır agır git

Yaz tatilini de yap çalış da yorulursun diyenlere de aldırma eğer ki yavaş yavaş mantığını oturtursan unutmazsın ya da ileride tekrarın kolaylaşır

• myKryptonitee kullanıcısına yanıt
    Hocam sınıf ayrımına göre mi aldınız yok sa direkt ygs lys mi

• Bence palme alma çözümlü kitaplar al

Zaten yaz için diyorsun

Bry a ve bry b al video çözümlü ( gelişim serisi )

A kolay b orta

Paragraf için çözümlüye gerek yok palme paragraf sb al çok güzel 👍🏿

+ mf isen sosyal içinde s.b gerek yok tavsiyem 15li endemik sosyal denemesi al çözümlü zaten çözümlerden çıkarım yap o bilgiyi defterine yaz ben böyle yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyçenem -- 14 Mayıs 2017; 17:21:9 >
  • Burda sana senin yerinde olsam yatarım diyen vasatları dinlemeden kendi bildiğini yap

• Ben de 10.sınıfım ve senin gibi düşünüyorum. Yaz için kaynak araştırmaya başladım. Sana öneri olarak sporu ve kitabı asla ihmal etme. Bunlar seni her anlamda hayatın ileri dönemleri için de geliştirir. Uyku düzeni kur kendine. Bağımlılıkların varsa en kısa sürede kurtul. Bence bu sınavda çok çalışmanın yanında hayatını düzene oturtmak da önemli. Ben de bu yaz geometri matematik fizik ve Türkçeyi YGS seviyesinde halletmek istiyorum. Zamanı verimli kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum. Az ama düzenli çalışma ve disiplin başarıyı getirir diye düşünüyorum. Geometri olarak karekök geometri0 veya ile geometri mps 1-2 düşünüyorum ancak karar verebilmis değilim. Bu konuda önerilere açığım. Fizik olarak teas press sunumlu rehber ygs diye bişey önerdiler ama inceleme fırsatım olmadı ve yabanci bir isim olduğu için sıcak bakmıyorum. Matematik icin kaynak önerisine ihtiyacım var sınav döneminde çözülmesi gereken kaynakları şimdiden heba etmek istemiyorum. Çözümlü olmak zorunda da değil matematik öğretmeni yakınım var . Yukarıda onerdigim şeyleri de tam olarak uygulayamasam da mücadele veriyorum.

• Bulabilirsen fem simetri mat setini cebe at. Bulamazsan muadili bişeyler ayarla, karekök mps idi sanırım bilen aydınlatsın. Geometride eis de alabilirsin çözümlü olması iyi olur.

• Tam olarak benim de yapmaya çalıştığım şey.

• ofcosar1 kullanıcısına yanıt
    ygs lys aldım ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.