Aklımda Çap fasikülleri ve Paraf soru kütüphanesi var siz ne önerirsiniz? |
11. Sınıf Matematik Kaynak Önerisi
-
-
Benim zamanımda (2018'di ben 11'e başladığımda) çap fasikülleri çok iyiydi, önce kolay soruyla başlayıp tabiri caizse kafana vura vura öğretiyordu her konuyu. Eğer hala o kaliteden taviz vermemişlerse tavsiye ederim.
-
Çap ile birlikte hangi kitabi önerirsiniz hocam? İki kitap ile ilerlemek istiyorum.
-
endemik aydın orijinal soru bankalarından birini al -
Karekök benim zamanımın klasik kitabıydı, "fen lisesi" soruları baya kazık oluyordu onun dışında tatlı sert diyebilirim. Ama ben liseden mezun olalı 3 yıl oldu o yüzden arkadaşlarına/hocalarına da sor kesinlikle.
-
Karekök aşırı baait şu an. Orijinal bayağı zorladı beni 11de -
Orijinal ile endemik çok zorlamaz mi hocam? Forumlarda baya zor diyorlardı
-
zaten çap ile konuyu öğrenceksin zor kitap 1 tane çözmen iyi olur
-
apotemi ayt mat sb çıkacakmış onu al
-
Orijinalin sırf ismi zor olarak anılsın diye saçma testler koyduğu oluyor ama onun dışında sizi zorlaması iyidir bence
-
Bilgi sarmal nasıldır hocam?
-
11 de çap fasikülleri, bilgi sarmal,endemik,yayın denizi ve acil çözmüştüm. Çap fasikülleri konuyu öğretmesi bakımından iyi ama sorular çok tekrar ediyor. Bilgi sarmal geometri kısmı hariç güzeldi diye hatırlıyorum. Diğerlerini de pek hatırlamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X