Şimdi Ara

11.Sınıf Kaynak Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aslında pek çok kaynak tavsiyesi aldım fakat içlerinden seçemiyorum sayısal ve fen dersleri arıyorum.

Kimisi palme al karekök kötü diyor kimisi karekökün şu soru bankalarını al diyor tecrübeli insanlardan öneri bekliyorum teşekkürler.

• fen için nitelik öneririm özelikle kimya ve biyoloji için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • endemik matematik
    nihat bilgin fizik
    aydın kimya
    palme biyoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik için kolay ve hesaplamalı bir kitap arıyorsan Kafadengini öneririm. Çok güzel bir kitaptı çok memnun kalmıştım. Bir de her sayısal ders için çapın sınıf fasikullerinden alabilirsin. Lise 1 2 3 onlarla geçti benim. Açık ara en iyi ara sınıf kaynağı kesinlikle çap.

Biyoloji ve kimyada palme her zaman ilk tercihin olmalı.

Matematikte de kafana göre takıl ama bence apotemi alma. Kesin milletin elinde görürsün trigonometrisi anatiliğini ama 11de o kadar kasmaya gerek yok. 12nin başında ya da 12ye geçerken mükemmel olur o kitaplar. Bir de fonksiyonu var bazıları gaza gelip o kitabı da alabilir o kitaba hele hiç bulaşma derim 11de

Karekökün ara sınıf kitapları çok kolay oluyor diyorlar bu arada aklında bulunsun. Özelikle matematiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 10 Kasım 2020; 16:16:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin Palme önerdiğine bakmayın hocam. Şahsen ben kimyada Aydın Yayınlarını çok iyi buluyorum. Kimyada elimde Aydın 11 ve Palme 11 var ikisinden de memnunum ama Aydın kesinlikle daha güzel. Fizikte ÇAP Fasikül seti ve Limit var. Limiti çok çözmedim ama ÇAP kesinlikle çok iyi. Biyoloji de Palme ve Apotemi Sistemler var. Yukarıda birisi de demişti Apotemi'ye gerek yok diye. Eğer benim gibi biyolojiye ekstra bir ilginiz yoksa bence de Apotemi gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Fizik için kolay ve hesaplamalı bir kitap arıyorsan Kafadengini öneririm. Çok güzel bir kitaptı çok memnun kalmıştım. Bir de her sayısal ders için çapın sınıf fasikullerinden alabilirsin. Lise 1 2 3 onlarla geçti benim. Açık ara en iyi ara sınıf kaynağı kesinlikle çap.

Biyoloji ve kimyada palme her zaman ilk tercihin olmalı.

Matematikte de kafana göre takıl ama bence apotemi alma. Kesin milletin elinde görürsün trigonometrisi anatiliğini ama 11de o kadar kasmaya gerek yok. 12nin başında ya da 12ye geçerken mükemmel olur o kitaplar. Bir de fonksiyonu var bazıları gaza gelip o kitabı da alabilir o kitaba hele hiç bulaşma derim 11de

Karekökün ara sınıf kitapları çok kolay oluyor diyorlar bu arada aklında bulunsun. Özelikle matematiği

Öncelikle çok teşekkür ediyorum açıklayıcı olmuş hepsi. Artık sadece matematikte ikilemde kaldım ya karekök yada endemik alacağım

• Orijinal Yayınları 11-Matematik Soru Bankası nasıl sizce?

• fena değildir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldın mı acaba ben de merak ediyorum
  • Kimya için aydını al geç. Kimya için 2. bir soru bankasını çözmene gerek bile yok. Kolayın zoruna bir konunun bütün ayrıntılarını içeren mükemmel bir kitap.

Acilin 11.sınıf matematik soru bankası var. O da tatli bir kitaptır. Tavsiye ederim.

Fizik için 11. sınıf konu özetli esen yayınları var. İşlem ağırlıklı. Fizik problemleriyle uğraşmayı seviyorsan alabilirsin. Eğer sevmiyorsan başka yayınlara yönelebilirsin.

Biyoloji için palme aldım ama çok beğenmedim. Ders kitabından konuları sindire sindire çalışmak önemli. Ekstra kaynağa aman aman gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impraticion -- 4 Aralık 2020; 15:48:36 >
  • aydınkimya
    palme biyo
    karekök mat
  • orientis O kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam analitiğin yarısını çözdüm ve içinde kolay-orta ama kaliteli sorular var bir de ÖSYM tarzı var hikayeli yeni nesil sorular ondan da bir test çözdüm ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.
  • Elinizdeki diğer kaynaklarla kıyaslar misiniz hocam?
  • sınıf kaynakları genelde güzel olmaz

o yüzden hocaların ne önerirse/beğenirse onu çöz bence

• Mat bilgi sarmal, acil, çap fen soru bankası

Fizik 3d,bilgi sarmal

Kimya aydın palme

Biyoloji biyotik, palme

Okulun verdiği çap fen lisesi setleri var. Soruları konuyu kavrarken iyi oluyor.

• orientis O kullanıcısına yanıt

bence ayırt edici özelliği soru zorluklarının dengeli ve kolay-orta-zor olması,herkese hitap etmesi,büyük olması ve ÖSYM tarzı sorularının gerçekten kaliteli olması.Ben İşler bayiinden 30-35 liraya almıştım.Elimde başka acil ve çap var onlar da iyi fakat orijinal bir tık önde bence.Yine de kendin incelemen daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.