Bildirim
11.Sınıf için kaynak tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben de bu sene 11e başlayacağım
Kaynak olarak matematikte karekök soru bankası fizikte esen konu özetli soru bankası biyoloji ve kimya palme almayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoluluBatuhan -- 25 Ağustos 2017; 16:35:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fizik esen konu özetli birde konu çalışmak için 11.sınıf mehmet karaağaç fasikülleri bu ikisini kullan müthiş olursun
kimya konu anlatım olarak kesinlikle bak kesinlikle palme ben soru çözümü çap fasiküllerinden yapardım orası sana kalmış belki palme soru bankası da alabilirsin
biyoloji yine kesinlile palme fazla soru çözeceğini zannetmiyorum bu dersten yani en azından ben öyleydim palme konuyu çok iyi anlatıyordu iyice öğreniyordum bu derste çalışırken a4 kağıdına sadece özel kelimleri konu başlıklarını şemaları çizerdim çalıştıktan sonra o kağıta bakarak hepsini kafamdan anlatırdım böyle çalış çok yüksek puanlar alırsın çok soru çözmek istersen seviye yaprak testleri iş görüyordu güzeldi kolaydı biraz ama yinede gerekeni veriyor sana -
quote:
Orijinalden alıntı: BoluluBatuhan
Ben de bu sene 11e başlayacağım
Kaynak olarak matematik de karekök soru bankası fizik de esen konu özetli soru bankası biyoloji ve kimya palme almayı düşünüyorum
+1 aynısından
Ben matematikte palme konu anlatımlı ve çap matemartik fasikülleri aldım, fizikte eksen soru bankası, kimyada simya konu anlatımlı ve palme soru bankası aldım. Biyolojide de asel almak istiyorum ama pahalı :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki
Ben matematikte palme konu anlatımlı ve çap matemartik fasikülleri aldım, fizikte eksen soru bankası, kimyada simya konu anlatımlı ve palme soru bankası aldım. Biyolojide de asel almak istiyorum ama pahalı :(
Hocam çap yayınlarını ilk kez duydum baktım hoşuma gitti ama diğer yayınlara göre biraz pahalı fiyatına değer mi önerir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: BoluluBatuhan
quote:
Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki
Ben matematikte palme konu anlatımlı ve çap matemartik fasikülleri aldım, fizikte eksen soru bankası, kimyada simya konu anlatımlı ve palme soru bankası aldım. Biyolojide de asel almak istiyorum ama pahalı :(
Hocam çap yayınlarını ilk kez duydum baktım hoşuma gitti ama diğer yayınlara göre biraz pahalı fiyatına değer mi önerir misiniz?
Hocam fiyatı biraz pahalı olabilir ama cidden çok iyi bir yayın tavsiye ederim. -
Hocam karaağaç fasikül seti 70 tl çok pahalı değil mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tam hatırlamıyorum fiyatını 5 fasikül mavi sarı 11 fasiküllerinden bahsediyorum ygs lys ile karıştırmayın fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor onu söyleyim ayrıca hepsini birden almak zorunda değilsin internetten siparişle tek tek al olmadı ben 3 tane sini bir diğerlerini bir almıştım
Esen kösb var bende bunun yanına mı almalıyım yoksa esen kösb nı iade edip tek başına karaağaç mı kullanmalıyım
yanına al bak ben şöyle yapardım bir konuya geçtiğimiz zaman konuyu bundan çalışırdım çözümlü örneklerini çözerdim iyice anlardım sonra konunun sonunda da testleri oluyor çok kolay diyeceksin ki bunlar çok kolay gerek yok falan böyle diyip çözmemezlik etme evet çok kolay oluyor ama olayı bütün mantığı kavratıyor sonra edenden çözerdim sonra bazen konularda takılırsan umut öncül den izler fasikülden göz gezdirirdim eseni ben defalarca çözdüm bir soru 3,4 defa silip çözdüğüm olurdu o yüzden bir süre sonra üstüne yazmadım soruları esende bazı sorular saçma gelecek yok değil var öyle sorular ama onları bile hakkını vererek çözün anlayın bazı konularda ygs lys gazilik testleri çok zor boşverin çözemezseniz çok takmayın moral bozmayın ama ilk konularda çözüm onları sonra o soru bankasını yetmediğ zamanlar olacak evrensel iletişim almıştım esen zor bir kitap evrensel iletişimde esen gibiydi esenden daha sorular vardı çok gerek yok ben bitiremedim kitabı hatta çözdüğüm test bile azıcık ama lazım olursa alın hocanızda vardır fotokopi çekim toplu alın fotokopi çekin ben özellikle matematikte beğendiğim kitapları arkadaşlar çözmeden istedim fotokopi çektirdim bir konu yu mesela birey b nin logaritmasını sonra finalin trigonometri sini çekmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam palmeler nasıl ?
Soru kitabı ve konu anlatımlı diyor.
Konu anlatımlı full konu mu ? soru var mı içimde ? -
fen derslerinde konu anlatımları müthiş yarışacak bir kitap yok 11 fiziğinin konu anlatımını bilmiyorum yalnız fakat genel olarak konu anlatımda müthiş soru bankaları zordur biraz matematikte bir konu anlatım ı var 11 de zaten kitap kaç sayfa ama güzel güzel konu anlatmış bol soru var zor sorularda var yalnız gerek yok o kadar para vermeye
11.sınıf esen ileri mat fasikül seti
11.sınıf sonuç derece ileri mat fasikül seti
biyoloji palmeden şaşmam
kimya büyük ihtimal palme olur
fizik esen kösb
şimdilik böyle ;)
quote:
Orijinalden alıntı: MertayKardes
11.sınıf esen ileri mat fasikül seti
11.sınıf sonuç derece ileri mat fasikül seti
biyoloji palmeden şaşmam
kimya büyük ihtimal palme olur
fizik esen kösb
şimdilik böyle ;)
Hocam palmede konu anlatımı mı yoksa soru bankası mı tercih edeceksiniz bir de esen matematikte konu özetli soru bankasıyla fasikül seti arasında kalite farkı var mı neden fasikül seti tercih ettiniz?
Aldım, fiyatı 50 tlymiş
Agalar karaağaç fasikullerinin ygs lysni alsak 11.sınıf yerine. nası olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X