Şimdi Ara

10 .sınıfım bir kaç öneri verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz tatili çok boş geçiyor abiler sıkılıyorum kız arkadaşım filan yok spor disinda pek bi hobim de yok siz 10 un yazında ne yaptınız yazarsaniz sevinirim hedefim odtü makina zor ama inanıyorum 9-10 a mı çalışıyîm ne yapayım bilmiyorum bana bi yol gösterirseniz sevinirim günde kaç saat calisayim kac soru cozeyim gunde konu tekrarlarini hangi sıklıkla yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaz tatilini boş geçir ve gez.

Çok ciddiyim.

• rahat olduğun son yaz tadını çıkar :D
  • Çok kasma... mat 1 çalışsan bide geometri yeter... zaten 11 bitince bayağı yorulcaksın kendini hemen tüketme
  • Ufak adımlarla başla derim.Ben hep hocalardan ve dershaneden 10 adım ilerde olmuşumdur faydasınıda yazılı + Sınavlarda çok gördüm.Teknofemden belirlediğim konuları izleyip bitirmistim.Sende bence 10.sınıfın tüm konularını bitir.Sadece 10.Fakat eksiksiz bir şekilde.Ve günlük 45-50 sayfa kesinlikle kitap oku bu dediklerim en az 4 saat tutmalı.Kalan zaman senin olsun...Allah yardımcın olsun.
  • Dil öğren.

• kesinlikle dil öğrenmelisin bence de. odtü istediğine göre başarılı bir öğrencilik hayatı geçiriyorsun. şuan için çalışmak bana göre abartı, unutursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim hepimize zamanımı kendime de bol ayirarak dediklerinizi yapıcam bu telefon illetinden kurtulcam dile de ağırlık vermeyi düşünüyorum bölümde ihtiyacım olacak saolun tekrardan :)

• dil için kurs biraz tuzlu olabilir internetten voscreen tarzi siteler var mı bildiginiz yardim ederseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tugberk12

yaz tatili çok boş geçiyor abiler sıkılıyorum kız arkadaşım filan yok spor disinda pek bi hobim de yok siz 10 un yazında ne yaptınız yazarsaniz sevinirim hedefim odtü makina zor ama inanıyorum 9-10 a mı çalışıyîm ne yapayım bilmiyorum bana bi yol gösterirseniz sevinirim günde kaç saat calisayim kac soru cozeyim gunde konu tekrarlarini hangi sıklıkla yapayım

10.sınıf universiteye hazırlanmak icin erken bu yaz dinlen keyfine bak okullar baslayınca derslere sıkı calıs hic aksatma duzenli calıs 1 sene eger 9-10-11.sınıfta sıkı calıstıysan rahatlıkla yetiyor

• sevecegin turde kitap 3 ayda en az 3 kitap okuyabilirsin kitap oku diyince aklına roman gelmesin ne turde seviyorsan karikatur olur cizgi roman tarihi roman veya dini kitap yeter ki oku bu alıskanlıgı kazan

• işte 9-10 korkum var derslerim iyi yil sonu ortalamalarım 85,91girdigim yil 432 den aldilar konuların eksik kalmasından korkuyorum ya konuyu biliyorum ama pürüzlü mesela biyo da alemleri su anda yuzde 20 biliyorum hatta o bile fazla kitap olarak stephen king i seviyorum romanlarina basliycam bi istikrara oturtcam Allahın izniyle

• tugberk12 T kullanıcısına yanıt
    10. sınıfın yaz tatilinde ingilizce kursuna gitmiştim 2 ay boyunca. İlk başlarda çok hevesliydim istekliydim falan kurs devam ederken de gayet güzel konuşuyordum karşı tarafın dediklerini rahatça anlıyordum. Her şey güzel gidiyordu yani. Fakat gel gelelimki okul açıldığında derslere vakit ayırdığım için çoğu şeyi unuttum ingilizce adına. Dil öğrenme pratiklik isteyen bir şey. O yüzden sana tavsiyem kursa felan gitme zamanı değil çünkü şuan. 11de derslerine ağırlık vericeksin zannediyorumki. Unutuluyor pratik yapmayınca. Otur mat1i ağır ağır çalış o bile yeter sana yaz için. Ayrıca internette bazı siteler var dil öğrenme adına onlardan yararlanabilirsin ama kurs üniversiteye geçildikten sonra bence. Yaz için önerebileceğim bir diğer şey ise kitap okumak. Çok şey katar, düşünce kitapları okumanı öneririm. Hem sınavlar için okuduğunu çabuk algılayabilme becerisi hem de hız kazandırır.

• takipp

• kendime bi program çıkarmak istiyorum ama nerden gideceğimi bilmiyorum işte beğendiğin kitaplardan (düşünce)önerir misin deneyeyim.

• Dh ve her turlu bagimlik yapan siteden her turlu oyundan ve her turlu kizdan uzak dur fazladan 50 puan cepte => =>

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminim, bağımlılık yüzünden istedigi yeri kaciran abilerim vardı

• dil geliştirmek adına evet kurstan ziyade bir tane dil kitabı alırsın piyasada olabiliyor mesela grameri kapatmak için. yabancı diziler izleyebilirsin ama kesinlikle türkçe altyazılı izleme mümkünse ingilizce altyazılı olsun. benim beynim türkçe altyazıya odaklanıyor daha sonra konuştukları ingilizce arap saçı gibi gelmeye başlıyordu. son olarak demek istediğim ingilizce hayatının her zaman bir köşesinde tutarsan kesinlikle unutmazsın. benim cerrahpaşa tıpı kazanan arkadaşım dilde türkiye 18.si olmuştu. ikiside çok mümkün gidebiliyor bunu demek istedim :)

• Ben o yazın matematikte tekrar yapmıştım. Bence sende yavaştan başla tekrarlara. Ayrıca bol bol kitap oku.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.