Şimdi Ara

10.sınıfım YGS/LYS Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Foruma yeni katılmış bulunmaktayim sormak istediğim birkaç soru var. Öncelikle ben 10.sinifim ve iyi denebilecek bir anadolu lisesi ogrencisiyim.Ygs lys şimdiden başlamak istiyorum ancak şöyle bir sıkıntım var .Benim matematik hariç diğer derslerim gayet iyi ancak matematikte maalesef basarisizim ve sayısal seçtim. Bu yaz matematigimi düzeltmek istiyorum ancak nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum.Diyorum ki acaba 9. 10. Sınıf kitapları alıp mi çalışayım yada ygs lys kitabı mi alsam

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lol oyna gez dolaş daha erken

• Bence de daha erken yazılıları iyi tut 11. Sınıfta başlarsın

• Ben 10.siniftayken oyun oynamaktan Ygs lys diye sinav oldugundan , insanlarin bu sinav icin calistigindan haberim yoktu. 12ye kadar da o kafada devam ettim. 68 obpm var ki 12de obpnin onemine uyanip 90a yakin getirdim. 170kdan mezuna kaldim 85k civari bekliyorum hedef eeeen kotu 30kydi. Anlicagin oyun oyna ama dersleri ihmal etme dostum. Liseye kadar ders basarilarimiz ayni olan arkadaslarim ilk 5000e girdiler gecen sene. Duzeni elden birakmadi hic biri. Sende her seyi tadinda goturmeye calis. Merak etme ortalama ogrenciysen son 1-1.5 sene isi ciddiye alip istedigini basarirsin.

• Direkt konu anlatımlı YGS kitapları al giriş.

Geometri ve Fizik ağırlıklı çalışmanı tavsiye ederim çünkü diğer dersler son sene çalışılarak da halledilebilir ama bu ikinde temelin iyi olmalı eğer iyi bir yer istiyorsan.

Şimdi yapman gereken ise 10. sınıf derslerini iyice kavramak.

• Hepinize teşekkürler .Konu kilitleniyor mu bilmiyorum varsa kitlensin ☺

• zamanını boş geçirme iyi obp yap youtubeden mat için hocalara geldik dinleyebilirsin ben öyle yapıyordum zaman hızlı geçiyor ben de senin gibi açmıştım bu konuyu 10.sınıftayken ne ara 12 oldum da sınava girdim diyorum şu anda...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok büyük hata edersin çünkü bunalabilirsin.Ve bunalıp bırakırsan çok sıkıntı olur.Senin tek çalışman gereken sınav lys ygsye ne kadar çalışırsan çalış tek yapman gereken o gün sakin olmak.11.sınıfta yavaştan başla konuları iyi kavra yeter.Enerjini 12 ye sakla yani
  • Ygs kitabı alman daha mantıklı olur bence. Abartmana gerek yok çok ama matematiği halletmeye çalış biraz.
  • Seneye yazin basla o zamana kadar oyun oyna kizlarla takil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.