Şimdi Ara

ayt fen+25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tm öğrencisiyim mat netim 35+ geliyor her ıkı alandada sızce 1 senede fende 25 net yapar mıyım yani 1 yılda biter mi?

• 35 bile yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onedays -- 8 Ekim 2018; 13:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onedays O kullanıcısına yanıt
    abi abartma ya fenim 0 :D sımdı ayt fen sorularına baktımda gözüm korkuyor :DD aynı matematık bılmedıgım zamanlar gıbı hıssettım ozaman da matematıkten cok korkuyordum sımdı 35 üstü yapıyorum inş fendede olur matta oldugu gıbı tesekkur ederım olumlu yorumun ıcın sızce bu sene ayt fen zor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdesr333

abi abartma ya fenim 0 :D sımdı ayt fen sorularına baktımda gözüm korkuyor :DD aynı matematık bılmedıgım zamanlar gıbı hıssettım ozaman da matematıkten cok korkuyordum sımdı 35 üstü yapıyorum inş fendede olur matta oldugu gıbı tesekkur ederım olumlu yorumun ıcın sızce bu sene ayt fen zor muydu?
    Matematikten 35 net yapan adam feni affetmez. Fen matematiğe göre çok daha kolaydı.

• Keske bende matematigi 35 net yapsam bu isin sirri var mi?

• derdesr333 D kullanıcısına yanıt
    Bu sene fizik zordu ama mat yapan fiziğide yapar biyoloji bilgi ağırlıklı zaten kimya da öyle sayılır 25 net istiyorsan çalışman gerek ama feni biraz çalışmayla bilsen bile 20 net yaparsın zaten. Fen matten daha kolay o yüzden kafana takma çok. Çalışıp anlamaya çalış gerisi geliyor zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir detayı gözden kaçırıyor, TM öğrencisi olduğunuzu.

Bekara karı boşamak kolay derler, kaba bir tabirle.

Ben yolunuzda devam etmeniz gerektiğini öneriyorum.

11-12 Fizik Kimya Biyoloji konularını sil baştan çalışmak epey yorucu olacak.

Matematiği yapan Feni yapar gibi böyle iddiaları malesef çok duyarsın ama forumda, adam bol keseden sallıyor.

Hocalarınla görüş, bu arkadaşlara da pek kulak asma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    TYT FEN ÜZERİNE
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    ben kendime çok güveniyorum ama ne bilim 1 sene olmazsa 2 sene olsun 1 yıl benım ıcın cok problem degıl zaten psıkolojı okuyorum sırtımı dayadıgım bır duvar var bu duvar benı sınavda rahatlatacak. Amaa okudugm bolum benı pek sarmadı o yuzden baktım matematıgım ıyı sayısala geceyım dedım o yüden sorgulamak ıstedım teşekkür ederim tavsiyen için.
    Sayısala geçmek gibi bir planınız varsa hocalarınıza danışın, dediğim gibi. Bol şans.

• çok korkuyorum bilmiyorum ya boyle konu anlatımı alıp tamı calısayım yoksa matematik gibi vıdeolarla mı gideyim hiçbir fikrim yok
    eyv bro tesekkur ederım
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    emek+sabır+saçyolma=matematik
  • zaman yeter mi sence? tyt+ayt 13 ay ?
    Kardeşim korkucak ne var ya :). Dersten de korkma cesaretli ol. Yeter ki başla devamı gelir.
    Kendini fazla zorlama çok stres altına girersen kötü olur. Rahatla sal biraz. Ben videolardan baya fayda görmüştüm zamanında. Hocalara geldik felan izliyordum. Ayrıyetten test felanda çözüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 8 Ekim 2018; 13:50:42 >
    Ben 1 ay köpek gibi çalıştım ayt feni bitirdim.20 civarı net yapmıştım. Temelim vardı ama tyt biliyordum. 13 ay nasıl oluyor anlamadım ama :) 13 ay değil 5 ayda bile çok iyi öğrenirsin. düzenli çalışman lazım.

• 40 bile yaparsın ama sabırlı olman lazım fen biraz nankör pes etmeden devam etmen lazım,matematik yine aklında kalıyo ama fende tekrar önemli öyle hemen artmaz netlerin moralin bozulmasın
  • yani 0 netle diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdesr333

zaman yeter mi sence? tyt+ayt 13 ay ?
    Sınava 8 ay var.

0 netten yükselmen kolay olur. Kısa sürede 10-15 nete çıkarsın.

bu sene fenle uğraşmayacağım :)) seneye :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.