Şimdi Ara

10 Tb Kota? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetimiz sınırsız değilmiş kotalı artık öğrendik bunu 10TB sayesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 TB bireysel kullanıcı için yüksek bir miktar. Onu geçenleri fişleyecek ve izleyecektir Ttnet.

100Mbps kullanan biri saniyede 12 Megabayt, dakikada 720 mb, saatte 43 Gb, Günde 1 TB downloada yapabilir. Ayda 30 TB yapar, durmadan download yapılınca. 10 TB 10 gün sürer.

50Mbps ayda maksimum 15TB , 35 Mbps 11 TB, 24mbps 7,5 TB 16 Mbps 5 TB download yapabilir.

Yanı durum şu Ttnet kullanıcılarının yüzde 1'i anca 100 Mbps kullanıyordur. Çoğu 16-24-35 Mbps kullanıyor. Durum böyleyken 10 TB kotası için kullandıkları hız ile 10 TB'ı geçmelerinin imkanı yok bir ayda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 29 Aralık 2018; 14:21:42 >
  • 10 tb denilen kota 100 mbit interneti her gün full 10 saat kullansanız anca doluyor.Full dediğim saniyede 10-11 mb devamlı download demek.1 gbit internet paketinde 10 tb denilse tamam derimde 100 mbitte bile bitirmek nerdeyse imkansız.Hadi indirdiniz o kadar veriyi nereye atacaksınız : )
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    girilen siteler kontrol edilip buyuk ihtimal netinizi kapatacaklar

isteyen denesin 10tb tı
  • Bence boşuna abartiyorsunuz bende sınırsız dakika paketinde 40000 dakika yazıyordu sisteme sinirsiz girdi yapamiyorlardir belki onun için asilamayacak bir değer giriyorlar mesela ay boyunca 7/24 telefon açık kalsa 43200 dakika ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size 500TB bile verseler, yok yetmez bu 10PB versinler dersiniz. Ne kadar internete aç insanlarsınız ya.
    10TB yetmiyomuş adama, bu demekdir ki ticaretini yapıyorsun bu işin, para kazanıyorsun.

Kimisi içerik indirip harddisk,dvd,blueray şeklinde satış yapıp para kazanır.
    Kimisi apartmana dağıtır neti para kazanır.

10TB çekirdek bir aileye rahatlıkla yeter, 4k filmini de izlersin, dizini de izlersin, download da yaparsın. Boşuna ağlamayın 10tb iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 31 Aralık 2018; 17:15:47 >
  • Tabiki sınırsız olsun hiç sınır olmasında.Arkadaşlar 10tb ne indireceksiniz.Arşiv yapıyor olsanız bile ayda 10tb ılk yeni içerik çıkmıyor.Bu tamamen sömürü mantığı madem sınırsız indireyim mantığı.
  • Günde 24 saat durmaksınız kullanırsak şu kadar doluyormuşta falan filan,
    arkadaş senin uykun yok mu?
    yemek,tuvalet ihtiyacın yok mu?
    asosyal misin? dışarı da mı çıkmıyorsun? diye sorarlar adama.
  • 10 TB geçen gitsin kurumsala geçsin

Ben yeni hızlar gelince ( 35/16 ) 3.3 TB zar zor indirmiştim. HDD çok yoruldu, hiç download yapmaayınca 3-4 haftada performansı anca eski haline döndü. belki bir sınır belirlemek zorunda kaldılar o yüzden 10 tb yazdılar. ihtiyacınız yoksa boşuna download HDD'ye zarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Bu 10 TB nerede yazıyor bi ben göremedim heralde. Hem mobilden hemde webden baktım böyle bişey yok.
    nasıl yok pc den online işlemlere gel ilk sayfadan ipucu kısmına tıkla
  • kota yenilendi dedeler
  • 10 TB 1 ay boyunca çok rahat yeter.

• 10 tb dediğimiz kota günümüz için fazlasıyla yeter. İnternette full dolaşsanız, indirme yapsanız bile kolay kolay aşamazsınız. Ve 1 ay zaten. Anca internet cafe filan işletmeniz gerekiyor o kotanın yetmemesi için. Gelecek için bilemem ama günümüz için gayet yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Türk telekom 10 tb kota gösteriyordu. Şimdi limitsiz yazıyor. 400-500 gb büyük kota diyen kim?

Alıntıları Göster
    Hala gösteriyor hocam,yanlış yerden bakıyorsunuzdur. Buyrun bu benim ekran görüntüm.

10 Tb Kota?

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Hala gösteriyor hocam,yanlış yerden bakıyorsunuzdur. Buyrun bu benim ekran görüntüm.

Alıntıları Göster
    "Kullanımlarım" kısmında 10 tb olayı gözükmüyor. Ama ipucu mu nedir oraya tıkladığınız zaman gözüküyor evet.

• bir bireysel kullanıcının 10 tb kullanması hiç normal değil yıl 2030'da falan belki normal olur 16k videolarla falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

10 TB bireysel kullanıcı için yüksek bir miktar. Onu geçenleri fişleyecek ve izleyecektir Ttnet.

100Mbps kullanan biri saniyede 12 Megabayt, dakikada 720 mb, saatte 43 Gb, Günde 1 TB downloada yapabilir. Ayda 30 TB yapar, durmadan download yapılınca. 10 TB 10 gün sürer.

50Mbps ayda maksimum 15TB , 35 Mbps 11 TB, 24mbps 7,5 TB 16 Mbps 5 TB download yapabilir.

Yanı durum şu Ttnet kullanıcılarının yüzde 1'i anca 100 Mbps kullanıyordur. Çoğu 16-24-35 Mbps kullanıyor. Durum böyleyken 10 TB kotası için kullandıkları hız ile 10 TB'ı geçmelerinin imkanı yok bir ayda.
    Hadi geçtiler diyelim o kadar depolama alanına nasıl para yetiştirecekler. O içeriği ne ara tüketecekler vs vs. Bireysel kullanıcı için zor dediğiniz gibi..

• 4 kişilik aile henüz 1.5 tb ı geçemedik. O ayda bilgisayarı yeni toplamıştım oyunlari indirdim 500 gb o zaten. Normalde 800 1000 gb arası tüketimimiz var . Son kullanıcı için yeterli ama tabi limitsiz deyince öyle de fiyatlar isteyince isterse 100tb indirsin karışmaması lazım . Şimdi bir daha düşündüm de kimde o kadar hdd var yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 2 Ocak 2019; 10:39:43 >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Bu muhtemelen bir spam engellemesi. İndirilen veriyi depolamadıktan sonra para her türlü yetişir.
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın ya : )))) 10 TB bireysel bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli.

Dünyada sınırsız diye bir şey yok zaten. Türk Telekom'da, trafik için sürekli bandwith ödüyor.

Gerçek sınırsız diye bir şey hiç bir zaman yoktur. Miktarlar çok yüksek olduğu zaman, pazarlama amaçlı sınırsız ifadesi kullanılır sadece.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.