Şimdi Ara

10 Temmuz'a Kadar Buzdolabı Tavsiyesi Limit 1500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 Temmuz (+/- 5 gün ) a kadar bir buzdolabı almam gerekiyor. Malum havalar ısındı, evde mevcut dolap yok. LG ve Samsung dışında makina düşünmüyorum. 1500 TL'ye kadar limitim var. Bu şartlarda alabileceğim bir ürün önerir misiniz? Ne kadar fikir verirseniz o kadar faydalı olur benim için. Unutmayalım ki bilgi paylaştıkça çoğalır. Biz de eşe dosta fikir veririz.

Sözün kısası; Acil bana yardımcı olun lütfen

• bende aynen senin durumundayım kardes samsung veya lg marka üst limitimde 1500 tl

biraz arastırdım forumu...

yer sıkıntın yoksa samsung rt63fbpn en iyi f/p ürünü... tek sıkıntısı degiştirilebilir kapı yönü yok...

bütceni biraz asarsan 1650 civarı Samsung RL62ZBPN kombi tipi de alınabilir...

lg de Lg GN-M602YSX iyi bi ürüne benziyor bu ışık teknolojisi de işi yarar mı bilmiyorum... biraz sallamasyon bi özellik gibi geldi...

ben renk olarak inox istedigim için inoxları arastırdım... yine de samsun fiyat olarak sanki biraz daha önde bu yüzden sana önerim

evdeki yerine göre samsung rt serisi secebilirsin... rt63fbpn...rt59fbpn.....rt54fbpn....
  • Buyrun bunlar benim bencelerim üstelik indirimdeler

-http://www.bimeks.com.tr/urun/120881/samsung-rt60kzrsw-no-frost-buzdolabi.aspx (Öncelikli tavsiyem)
    1499,00 TL
    Samsung RT60KZRSW No Frost Buzdolabı
    Smart Freezer No Frost Buzdolabı
    Çift KapılıSoloA+ Enerji480 LT100 LT380 LTNo-Frost4 Çekmeceli368 kWhAsansör RafCam RaflarParlak BeyazDeğiştirilebilir Kapı Yönü41 db70 x 74 x 186,5 cmBuzmatik3 RaflıChiller BölümüMultiFlowLCD PanelHızlı Soğutma

-http://www.bimeks.com.tr/urun/120882/samsung-rt55kzrsl-no-frost-buzdolabi.aspx
    1498,99 TL
    Samsung RT55KZRSL No Frost Buzdolabı
    Smart Freezer No Frost Buzdolabı
    Çift KapılıSoloA+ Enerji430 LT100 LT330 LTNo-Frost2 Çekmeceli350 kWhAsansör RafCam RaflarInoxDeğiştirilebilir Kapı Yönü41 db70 x 74 x 175 cmBuzmatik3 RaflıChiller BölümüMultiFlowLCD PanelHızlı Soğutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonetastic -- 6 Temmuz 2012; 12:35:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10-12 bin TL telefon önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.