Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 10 TL!! LOGITECH KEYS TO GO TÜM IOS CİHAZLARA ULTRA İNCE TÜRKÇE KLAVYE Satın Al 21 Nisan 2016 11:19 1 1 10 TL!! LOGITECH KEYS TO GO TÜM IOS CİHAZLARA ULTRA İNCE TÜRKÇE KLAVYE Ürün bana hediye geldi, ihtiyacım olmadığı için hiç kullanmadım sıfır durumda satıyorum. Kutusu ve usb kablosu malesef yok yalnızca klavye olarak satacağım zaten kutu içeriğinde de farklı olarak sadece mini usb kablo çıkıyor 2 tl'lik bir kablo. KLAVYE TÜRKÇEDİR TÜRKÇE HARFLER BULUNMAKTADIR. YURTDIŞI CİHAZLARIYLA KARIŞTIRMAYIN. İstanbul içi elden ya da kargo yoluyla gönderebilirim. Özellikler: Keys-To-Go, taşırken hafif, yazarken rahattır ve kelimelerin daima parmaklarınızın ucunda olmasını sağlar. iPad, iPhone ve Apple TV dahil tüm iOS aygıtlarıyla çalışır. FabricSkin kaplı mekanik klavye sayesinde kir tutmaz, kırıntı ve sıvı dökülmesinden etkilenmez. Pili kontrol edebilmeniz için gösterge ışığına sahip yeniden şarj edilebilir 3 aylık pil Bluetooth kablosuz teknolojisi iOS klavye kısayolları Yükseklik: 137 mm (5.39 in) Genişlik: 242 mm (9.53 in) Derinlik: 6 mm (0.24 in) Ağırlık: 180 g (6.35 oz)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Iphone X 64 GB HUBSAN X4 H501S DRONE SIFIRDAN FARKSIZ FIFA 17 COINS 10 TL!! LOGITECH KEYS TO GO TÜM IOS CİHAZLARA ULTRA İNCE TÜRKÇE KLAVYE