Şimdi Ara

10 Üzerinden Kaç Puan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci gün bu 50%'sinden fazlası bitti gözüyle bakıyorum artık.

dışarıdan bir göz olarak sizlere sorayım istedim

10 üzerinden kaç puan

Marley Tasarım

bana aittir.

• 6 desem darılmazsın umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

6 desem darılmazsın umarım.

6 ya göz yumacak halimiz yok, kısa eleştiri alırsam çok memnun kalırım
  • Benim düşünceem tasarım güzel içeriklerde gerek bulundukları bölgeler bakımından işlevleri felan hoş ancak mesela hakkımızda kısmına giriyoruz üst linkten açılan sayfa üst taraf turuncu alt taraf turkuaz sankı 2ayrı bambaşka sayfa gibi ve o ilk açılır açılmaz sipariş ekranı benim hoşuma gitmedi açıkcası.Ama genel olarak güzel,başarılar.
  • eyvallah geerekli düzenlemeleri tekrar yapayım o hhalde
  • Hocam eline sağlık. Bir önerim olacaktır, renkleri daha fazla birbirine uyarsa bence daha hoş bir çalışma olur. Elbette zevkler tartışılmaz... Puan olarak benden 7
  • eyvallah hocam, tek başıma calıstıgım icin, gerekli düzenlemelere detay ayıramıyorum, ama önerileriniz icin cok sagolun dikkate alacagım
  • 7 diyim.

Yukarılarda keskin hatlar kullanmışsın fakat footer kısmında yuvarlak hatlar var. Sitenin her yerinde aynı çizgileri kullanmalısın, hatta butonlardaki radiusları kaldır tamamen kesin butonlar kullan. Artık tasarımlar o tarafa doğru kayıyor.

Bir de mavi-turkuvaz renk yerine, logodaki kırmızı rengi kullan (her yerde). Eminim çok daha güzel gözükecek.

Aklımda canlandırdım çok hoş duracak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 20 Aralık 2013; 2:23:59 >
  • güncellenmiştir,tekrar bakabilirseniz sevinirim:) marley tasarim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.