Şimdi Ara

10 yaş üstü araçlara kasko YAPAN sigorta şirketleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
15.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapan firma yapıyor yapmak istemeyenler tabiri caizse karnı tok olanlar.......

Dayımda 1997 kartal slx vardı 2009da sattı 12 yıl kaskoluydu ve kasko bozulmamıştı en son zamanlarda çok cüzi bir rakama kasko yaptırıyordu
  • groupamaya sormuştum
    kaça kadar sigortalıyorsunuz diye
    15 e kadar demişti
  • geçen seneye gelene kadar yani satana kadar 2001 model 320 coupe'mi çatır çatır kaskolatmıştım güneş sigortaya. 1.500tl miydi neydi...
  • Euroko sigorta yapmıyor. Hem de devam sigorta olmasına rağmen. 2006 Model aracımı geçen sene kaskoladılar. bu sene kapının önüne koydular
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Euroko sigorta yapmıyor. Hem de devam sigorta olmasına rağmen. 2006 Model aracımı geçen sene kaskoladılar. bu sene kapının önüne koydular

Kardeşten dolayı doğuş pers indirimi ile 6 yıldır kaskom var, EUROKA ile
    2 hafta içinde bitiyor, bakalım bana ne diyecekler..
    2007 getz
  • 2006 grande punto bu ay yenilenecek anadolu sigortadan teklif geldi. 3 senedir oraya yaptırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Euroko sigorta yapmıyor. Hem de devam sigorta olmasına rağmen. 2006 Model aracımı geçen sene kaskoladılar. bu sene kapının önüne koydular

Kardeşten dolayı doğuş pers indirimi ile 6 yıldır kaskom var, EUROKA ile
    2 hafta içinde bitiyor, bakalım bana ne diyecekler..
    2007 getz

2007 modeli bu sene de sigortalarlar ama seneye emin değilim

kendi sitelerindeki şikayet formuna yazdım, ayrıca reüsarans şirketine de yazdım ama hepsi kapı duvar dönüş yapan olmadı.
    zaten ben de bir çok firmadan teklif aldım hiçbiri yapmayız demedi, fiyatlar çok farklıydı tabi.
    en uygun olanına yaptırdım.
    bundan sonra dönseler de geçmiş ola :)

• Çevremde 2005-2006 model arabaları kaskolatanlar var. Ama 6-7 senedir adam aracın sahibi zaten . Devamlı kaskolatıyor.
  • Euroka online işlemlerde 574 TL genişletilmiş kasko teklif görünüyor
    İşlem yapılsın diye mesaj attım

Geçen sene 549 TL idi.

2007 getz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Ağustos 2016; 0:07:28 >
  • Ben 2006 aracıma 8 senedir sahibim. Sürekli kasko yaptırırım. son 15 senedir Anadolu sigorta idi. geçen sene trafik sigortasında Anadolu sigorta çok faiş bir fiyat çıkarınca 15 senelik müşterisine(üstelik sadece kasko/tarfik sigortası müşterisi değil, sağlık,kaza,ev,dask,hayat sigortaları vs de aynı şirketden)
    kızdım erukoda iyi teklif verince ona yaptırdım. 1 sene sonra hiç hasar yapmamış olmama rağmen (geçen sene %40 bu sene %50 oldu hasarsızlık oranım) önce fiyat verdi sonra yapamıyorum dedi kesti attı. şikayetlerime de geri dönüş yapmadı.
    Başka bir çok şirketden teklif aldım. Axa sigorta olabilecek en uygun teklifi verdi ona yaptırdım.
    ama trafik sigortaları çıldırmış durumda. geçen sene 300 tl ye yaptırdığım trafik sigortası şimdi 650 den başlayıp 2000 tl fiyat veren şirket oldu.
    650 tl ye yaptırdık mecbur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.