Şimdi Ara

10 yaş üstü araçlara kasko YAPAN sigorta şirketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
15.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımı kaskolarken yeni öğrendiğim bu değerli bilgiyi arkadaşlarla paylaşayım. şu şirketler 10 yaş üstü araçları da kaskoluyor. aracınızı bunlardan kaskolayabilirsiniz.

1- ışık sigorta
    2- axa oyak
    3- birlik sigorta
    4- ergo isviçre

bu bilginin çok kişinin işine yarayacağına eminim.

arkadaşların tavsiyesi ile eklenenler:

5- anadolu sigorta
    6- allianz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezegen100 -- 17 Ekim 2012; 17:51:21 >

• 10 yaş ustu araclar kaskolanmiyor muydu? Bilmiyordum bir sey daha ogrendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

10 yaş ustu araclar kaskolanmiyor muydu? Bilmiyordum bir sey daha ogrendim.

evet öyle. birçok sigorta şirketinden "aracınızı yaştan dolayı kaskolayamayız" diye red cevabı aldım. gezmediğim acente kalmadı. sonra bu şirketlerin kaskoladığını öğrendim ve onlardan birinin müşterisi oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegen100

quote:

evet öyle. birçok sigorta şirketinden "aracınızı yaştan dolayı kaskolayamayız" diye red cevabı aldım. gezmediğim acente kalmadı. sonra bu şirketlerin kaskoladığını öğrendim ve onlardan birinin müşterisi oldum.

Daha onceki kaskonuzu yapan sirket de mi kabul etmedi? Bizde 2000 model civic var, cok kesin konusmayayim ama neredeyse alindigindan beri ayni kasko sirketini kullaniyoruz, (akdemir) hic de sorun yapmadilar.

• quote:

quote:

quote:

Daha onceki kaskonuzu yapan sirket de mi kabul etmedi? Bizde 2000 model civic var, cok kesin konusmayayim ama neredeyse alindigindan beri ayni kasko sirketini kullaniyoruz, (akdemir) hic de sorun yapmadilar.

size bir sorun çıkmaz çünkü devamlı sigorta yapıyorsunuz. daha önce o araca kasko yaptırdıysanız devam ettiriyorlar ama yeni bir müşteriyseniz 10 yaş üstü araçları kaskolayamayız cevabını veren birçok acente gördüm. bunu bahsettiğiniz firma için söylemiyorum. kendi teklif aldıklarım için söyledim.

• Anadolu sigortada yapıyor.2009 yılında,99 model passatımızı kaskolatıp 3 yıl bu şekilde kullanmıştık.
  • 10 yaş üstü araçları sigortalayan şirketler vardır tabiki ama poliçenin tutarı ne kadardır ?
    Yani 10 yaşındaki aracı kaskolatmak istediğinizde astronomik ücretler isteyebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

10 yaş üstü araçları sigortalayan şirketler vardır tabiki ama poliçenin tutarı ne kadardır ?
    Yani 10 yaşındaki aracı kaskolatmak istediğinizde astronomik ücretler isteyebilirler.

yok istemediler. normal bir ücret ödedim. gayet makuldü. aracın değeri ile orantılıydı.
  • Anadolu sigorta yapıyor hatta 15 yaşında bile araca yapılıyor ama fiyat biraz yüksek çıkıyor.

• Listeye Allianz da ekleyebilirsiniz 2001 aracımı kaskoladılar bu yıl.
  • Güneş sigorta anca kendi Genel müdürlük izni alarak kasko yapıyor, acenta bu izin gelmeden müşteriye teklif sunamıyor.
  • Başak sigorta 1987 den 2011 e kadar benim Taunusa kesintisiz kasko yaptı. Son üç yıl 450-500 civarı para ödedim. Aveo alınca kaskoyu devirettirdim 1700 liradan 600 liraya indi yeni aracın kaskosu
  • Ankara sigorta yapiyorsun carizmama yaptırmıştım .

• quote:

quote:

10 yaş üstü araçları sigortalayan şirketler vardır tabiki ama poliçenin tutarı ne kadardır ?

yok istemediler. normal bir ücret ödedim. gayet makuldü. aracın değeri ile orantılıydı.

Şöyle bir şey hatırladım , kendi kaskocum eski araçları sigortalarız ( 10 yaş üstü ) yalnız Bmw , Honda , Pejo gibi araçları kolay kolay sigortalamayız dedi.Çünkü bu tip arabalar kasko şirketleri tarafından kara listede gibi bir şeymiş.

Bu tür araçlar gençlerin elinde olduğu ve hız yaptıkları için kolay kolay kimse yanaşmaz demişti.

Bmw 3 seri , Honda Cıvıc , Pejo 106 , 206 ,306 gibi...

• Bizdende öyle fazla bir ücret istenmedi.Yanlış hatırlamıyorsam kasko başlangıcında 1400 lira civarıyla başlamıştık.

Bu yıl başında 2008 focusumuzun kaskosunada aynı ücret talep edildi.Tabi hasarsızlık ve meslek indirimiyle neredeyse yarıyarıya fiyatla yaptırdık.
  • quote:

quote:

quote:

Şöyle bir şey hatırladım , kendi kaskocum eski araçları sigortalarız ( 10 yaş üstü ) yalnız Bmw , Honda , Pejo gibi araçları kolay kolay sigortalamayız dedi.Çünkü bu tip arabalar kasko şirketleri tarafından kara listede gibi bir şeymiş.

Bu tür araçlar gençlerin elinde olduğu ve hız yaptıkları için kolay kolay kimse yanaşmaz demişti.

Bmw 3 seri , Honda Cıvıc , Pejo 106 , 206 ,306 gibi...

Aynen oyle. Bu araclarda teklifler cok yuksek cikiyor.

Lancer da var listede.

• Sigorta yapmıyorlar diye birşey yok.

Kim çıkardıysa bu söylentiyi herkesin dilinde.

Gayet güzel hepsi yapıyor ama biraz daha acıtarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Sigorta yapmıyorlar diye birşey yok.

hepsi yapmıyor. söylenti olarak değil bizzat deneyerek birçok acenteden kasko teklifi aldım. çoğu 10 yaş üstü araçları kaskolamıyor.
  • quote:

quote:

hepsi yapmıyor. söylenti olarak değil bizzat deneyerek birçok acenteden kasko teklifi aldım. çoğu 10 yaş üstü araçları kaskolamıyor.

Hepsi kaskoluyor.

Tanıdık sigortacın yok demekki.

Sadece fiyat katlanıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hepsi kaskoluyor.

Tanıdık sigortacın yok demekki.

Sadece fiyat katlanıyor.

açıkçası tanıdık sigortacım yok. ama biraz acente acente gezdim. araştırdım. sordum ve sonunda makul bir fiyata kasko yaptırdım. bu saydıklarım tanıdık olmasada kaskoluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezegen100 -- 17 Ekim 2012; 18:23:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.