Şimdi Ara

10 yaşında BMW mi, Sıfır Egea mı almak mantıklıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü sattığım aracı sanayide ustaya gösterdi alıcı. Usta 2. El bmw için

Benimle Masrafa Warmısın dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır her zaman sıfırdır

• Kendine ya da cuzdana guveniyorsan premium, ekonomik istiyorsan 0km. Bir aracin ekonomik ömrü markadan markaya degismek uzere(bütçe) 6 ile 12(premium) yildir.

• 10 yaşında bir bmw tabikide. 10 yaşındaki bmwnin parçalarının şasenin randımanı şuan fabrikadan çıkan 0 egeadan kat kat daha iyidir, daha öndedir net . Egea önce 90 lı yıllarda çıkan bmwlerle aynı seviyeye gelsin ondan sonra tartışalım bu konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu biri de dememiş ki egea c segmenti bir araç, bmw markasında rakibi 1 serisidir.. 1 seriside 80 bin liraya 3,4 yaşında bulunan bir araç zaten. E segment d segment bmw nin egea ile ne alakası var ki? 80 bin liraya 2 yaşında avensis al, temiz accord al, passat,insigia al 3,4 yaşında daha iyi..elma armut kiraz herşey karışmış:)

• Sıfır Egea zannedersem 1.3 multijet olucak. Mantıklı bir seçim.

Bir alternatif: 1.4 TSİ 2013-2014 Seat Leon FR bakabilirsiniz. 80 bin liraya temizleri bulunuyor.

14 yaşında BMW 520i ailemizde kullanılmakta. Maşallah bir gün üzmedi. Tabi her şey gibi o da zamana yenik düştü.

Kendim Egea kullanıyorum ve söyleyebileceğim çok bir şey yok. Olursa rengi mutlaka bronz kahve olsun bence. Forumda bol bol Egea incelemesi mevcut. Artışarını eksilerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Bir iki gündür Seat Leon FR kullanıyorum.(Arkadaşımın).Kendisi uzun yola Egea ile gitmek istedi.

İlk defa sabah kalktığımda bir arabaya binmek için kalbim gümbür gümbür attı. Egea tamam ama bu alet bir başka!

• biri mantıklı biri macera evliliği gibi.
    karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

10 yaşında bir bmw tabikide. 10 yaşındaki bmwnin parçalarının şasenin randımanı şuan fabrikadan çıkan 0 egeadan kat kat daha iyidir, daha öndedir net . Egea önce 90 lı yıllarda çıkan bmwlerle aynı seviyeye gelsin ondan sonra tartışalım bu konuyu.

Yanlis bilgi. Hepsi ayni malzemelerden uretiliyor. Hatta ve hatta 10 yilda uretim teknikleri cok gelisti. Eski aracta emniyet kemerinden hava yastigina bircok malzeme omrunu dolduruyor. Kesinlikle ve kesinlikle yeni arac her zaman daha iyidir.

Ab beyninden diger beyinlere hepsi belli firmalar tarafindan uretiliyor ve 0 yil onceki ABS teknolojisiyle bugunku bir degil versiyonlari tepkileri bile farkli. Bu ESP icin de cekis kontrol sistemi icin de boyle.

Sase zaten hepsinde cok benzer. Egea sinifinda iyi bir arac.

• Ben 0 km astrami satip 25 yasinda bmw aldim cok memnunum 😂

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    ikinci el alınca ötv ödemediğini zanneden biri daha

• hastayım bu kafaya

isterse f16 olsun fiyatları aynıysa kıyaslarsın adam egea c segment diye 1 serisi mi almak zorunda 5 alamaz mı ?

Ki sıfır egea varken 10 kişiden 9 u egea tercih eder

• Sorunuzun cevabı ustana göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: gs1905brk

ikinci el alınca ötv ödemediğini zanneden biri daha

10 yıl önce olan ÖTV oranlarına bakarsın ki zaten ödenmiş geçmiş.MTV desen daha düşük yine 10 yaşında.
  • Ikisi de değil bence. 2014 on numara araçlar alınır o paraya

• Mercedes karın gibidir Sana bakar çekip çevirir, BMW metresi gibidir ha bire masraf açar seni yer bitirir. O yüzden mercedes alinabilir Ama 10 yaşında bmw yerine 0 araç daha iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobillere ilgin, merakın, biraz çevren, sanayide ufak tefek uğraşma hevesi, yüksek km sebebiyle alman araçlarında olabilen gacırtı gucurtu, koltuğa oturunca olan esnemeler, silinmiş tuşlar vs umrunda olmaz ise, özellikle 6 silindirli gerçek bir BMW tercih edeceksen, otomobil mümkün olduğunca temiz ise elbette BMW tercih edilebilir. Egea güvenli ama keyifsiz tercih BMW'ye göre, burada olayı belirleyen şey senin bir köşeye ne kadar para ayırdığın, veya ayırıp ayıramadığın. Tuzun kuru ise BMW'lere bak, yoksa hiç riske girme.

Birkaç sene önce 2004 E60 520i kullanmıştım, motor zayıf kalsa bile sıralı 6 makina öyle pürüzsüz, sessiz ve kaliteli çalışıyordu ki, sürekli 6000 devir çevirmek bile normal araçlarda rolantide gezmek gibi sarsıntısız ve rahat idi. Her ışıktan kalkışta 6000 devir ve üstü çevirsen bile yolcular farkına varmızdı ünitenin kalitesi ve sıfır titreşim yüzünden. Sana kalmış artık bunun daha basit ama model yılı yüksek bir araç ile ödünleşmesini yapmak.

• Bmw lerin geneli apacilerin elinde oldugu icin disi guzel gorunsede alt takim sasilerde yorgunluk ibareleri olucaktir temizlerinede bi servet parasi isteniyor e39 un yumusak suspansiyonu rwd olmasi rafine calisan motoru ve ic hacmi disinda pekte bi avantaji yok e90 nin suspansiyonuda sert ic hacimdede egeadan fazlasini sunamiyor malesef ben olsam bmw kullanici kitlesinden oturu bile almam

• Liseliysen bmw. Değilsen egea.

• Sıfır iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

10 yaşında bir bmw tabikide. 10 yaşındaki bmwnin parçalarının şasenin randımanı şuan fabrikadan çıkan 0 egeadan kat kat daha iyidir, daha öndedir net . Egea önce 90 lı yıllarda çıkan bmwlerle aynı seviyeye gelsin ondan sonra tartışalım bu konuyu.

Yanlis bilgi. Hepsi ayni malzemelerden uretiliyor. Hatta ve hatta 10 yilda uretim teknikleri cok gelisti. Eski aracta emniyet kemerinden hava yastigina bircok malzeme omrunu dolduruyor. Kesinlikle ve kesinlikle yeni arac her zaman daha iyidir.

Ab beyninden diger beyinlere hepsi belli firmalar tarafindan uretiliyor ve 0 yil onceki ABS teknolojisiyle bugunku bir degil versiyonlari tepkileri bile farkli. Bu ESP icin de cekis kontrol sistemi icin de boyle.

Sase zaten hepsinde cok benzer. Egea sinifinda iyi bir arac.

Bütün araçlar için aynı malzeme ve şaseleri için çok benzer diyen bir üye ve mesajın ilk kelimeleri de yanlış bilgi. Trajikomik!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münzevii -- 2 Nisan 2018; 12:6:24 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.