Şimdi Ara

10 yıl geçmişe dönük hesap işletim ücreti geri alınıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
63
Favori
87.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dava işinden korkmayın aynı durumu akbank ile konut kredisi masrafı konusunda yaşadım.Banka için avukat masrafı sorun değil bu şekilde ne kadar kişinin gözünü korkutup hakkını talep etmekten vaz geçirmek daha önemli.Emsal karar olduktan sonra kazanma şansları yok onlar da biliyor.
  • Kayıtta kep adresi istiyor oda 200₺ bunu nasıl aştınız acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur37

Kayıtta kep adresi istiyor oda 200₺ bunu nasıl aştınız acaba
    Boş bıraktık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler net üzerinden kayıt ve başvuru yaptık inşallah kısa sürede sonuç alınır

• Çekilen kredilerden alınan masraflari geri alabiyor muyuz

• Bütün bankalardaki hesaplarım ile ilgili fax çektim hepside hiçbi işlem ücretiniz yoktur diyo.

Belge fln istedim vermediler.

Nasıl iş anlayamadım.1 tanesi bile hesap işlem ücreti almamış mı yani?

Saçma.

10 yıldır kullandığım banka kartları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 11 Ekim 2018; 16:45:26 >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bankalardan 10 yıllık hesap dökümü mü yoksa hesap işletim ücreti olan dökümleri mi istememiz gerekiyor , telefonla arayıp e-postaya isteyebilir miyiz yoksa bankaya mı gitmemiz gerekli ?
  • Ben canlandırayım konuyu. QNB hesabımdan 2012-2013 tarihlerinde 79 tl hesap işletim ücreti almıştı. Ben gidip şubeden yazılı döküm aldım ve 10 TL ödedim. Toplamda 89 tl lik tüketici heyetine dosya açtım ve 3 ay da sonuçlandı.

Gelen kararda 89 tl ninde iadesine karar verilmişti. Fakat banka arayıp 2014 tarihinden sonra alınan hiçbir ücreti ödemeyeceklerini eğer ısrar edersem 10 tl için dava açılacağını söyledi. 79 tl hesap işletim ücretimi aldım 10 tl için uğraşmadım .

Konuya gelecek olursam kesinlikle e mail üzerinden dökümlerinizi alın ve tek tek hangi tarihlerde kesildiğini tüketici heyetine bildirmeniz gerekiyor.
  • İş bankasından alan var mı ?

Mail atmıştım şöyle bir cevap gelmiş:

Danıştay 15. Daire Başkanlığı'nın “…Finansal Tüketicilerden Alınan Usül ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 13. Maddesinin 1. Fıkrası ve Ek 1 listesinde bulunan 2.1 Hesap İşletim Ücreti’ne yönelik kısmının iptali…” kararına ilişkin hukuki sürecin halen devam etmekte olduğunu; bu sürecin tamamlanması sonrasında Bankamızca gerekli işlemlerin yapılacağını bilgilerinize sunarız.

• Bankalar hesap dökümü istediğimizde sorun çıkartıyor mu.7-8 sene önce kredi çekmiştim 2 kere..O zaman dosya masrafı adı altında azımsanmayacak ücretler kesmişlerdi..THH ye gitmeden direkt alabileceğimiz bir yöntem var mı..
  • İnternet ortamında dilekçe yazıp yollasak oluyor mu? Yoksa elden ıslak imzalı mı vermek gerekiyor? Başvuran bir arkadaş aydınlatırsa çok seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: altmisbirbucuk

CEPTETEB kredi kartı kullanıp da aidat/ücreti geri alabilen var mı acaba? Özel mesaj veya alıntıyla bilgilendirme yapabilir mi?
    Teşekkürler.
    arkadaşlar daha önce teb iken dolar hesaplarından hesap işletim ücreti almıştı,geçenlerde thh verdim.karar lehime sonuclanmıs ancak banka beni aradı ,thh kararına istinaden iade yapamıyoruz,iade talebıniz devam ediyorsa karşı dava açıcaz dediler,açın dedim.acaba yanlış mı yaptım,üç kuruş için avukatlık masrafı felan çok masraf çıkmasın,2 hafta önce aramışlardı,dün aradım davayı geri çekebiliyomusunuz dedim,yok dedi dava açılmış ancak 100+70 küsür öderseniz dava geri çekilir tarzında bişey dedi.ne yapmalıyım?
    anladığım kadarıyla thh kararını bankaların çoğu tanımıyor....

• ufuk75 kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler, ben de dün THH dilekçesi oluşturdum şu an karşı tarafın savunmasının istendiği aşamadaymış. Bakalım ne olacak.
  • Öğrenciyken Akbank'ta bi hesap açtırmıştım öğrenci olduğumu hesap işletim ücreti kesmeyeceklerinde mutabık olmamıza rağmen daha 1 yıl bile olmadan hesap işletim ücreti kestiler. Geçen Akbank'a gittim hesabı açtığım şubeye hesabımı bulamadılar. Nasıl bulabiliriz hesabı. Kapatılan 3 hesap var. Aktif hiç hesap yok. Kapatılan hesaplarda da ilgili hesap yok. Çok içime oturmuştu. Babam 100 tl mi ne göndermişti 25ine çökmüştü Akbank o günden sonra kullanmadım o hesabı. Askerde falan açtılar hesap o zaman para geldiği gün çekiyordum. Almam lazım o parayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qnb Finansbank geri ödeme yapmıyoruz diye iki kez tersledi. Ücretsiz kart varmış ona geçebilirmişim... Zaten yedek kart, THH kararından sonra ilk iş kapattırmak olacak...

117tl yıllık üyelik ücreti bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chembond

Qnb Finansbank geri ödeme yapmıyoruz diye iki kez tersledi. Ücretsiz kart varmış ona geçebilirmişim... Zaten yedek kart, THH kararından sonra ilk iş kapattırmak olacak...

117tl yıllık üyelik ücreti bu arada.
    Doğru söylemişler, kredi kartlarının kart ücreti artık yasal. Bddk ücretsiz kart seçeneği sunmak şartıyla ücretli kart kullananlardan alınan ücrete izin verdi. Bu konudaki bankamatik kartından alınan hesap işletim ücreti için.

• ziraatten hesap işletim ücretini iade alabilen olduysa pm atabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Doğru söylemişler, kredi kartlarının kart ücreti artık yasal. Bddk ücretsiz kart seçeneği sunmak şartıyla ücretli kart kullananlardan alınan ücrete izin verdi. Bu konudaki bankamatik kartından alınan hesap işletim ücreti için.

Alıntıları Göster
    İyi de, kartın "artık" ücretli olduğunu bildirmeleri ve kullanmaya devam etmem için onay almaları gerekmiyor muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chembond

İyi de, kartın "artık" ücretli olduğunu bildirmeleri ve kullanmaya devam etmem için onay almaları gerekmiyor muydu?

Alıntıları Göster
    Evet gerekiyor. Onu da şöyle yapıyorlar. Sözleşmedeki her değişikliği ekstrenin altına not halinde bildiriyorlar. Okunmuyor genelde orası malesef

• Arkadaşlar merhaba, babamın uzun yıllardır kullandığı garanti kredi kartı var. her yıl kredi kartı için kart işletim ücreti ödüyoruz. bunu geri alabilir miyiz acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.