Şimdi Ara

10 Yıl Sonra Bu Bölüm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıl sonra bu bölümün nasıl olacağını düşünüyorsunuz ? Herkes kişisel fikrini yazsın bakalım neler çıkacak .

Bence 10 yıl sonra burda 4-5 kişi kalacağız . Neden mi ? çünkü biz Türkiyedeki son nesiliz artık kimse pokemonu takmıyo bebek çizgi filmi , bebek oyunu fln. Ben elimden geldiğince kardeşime arkadaşlarıma izletmeye çalışıyorum ama onlar " Çok kötü , modası geçmiş " Ben 10 da ne buluyorlar onu anlamıyorum . Herneyse sizin görüşleriniz neler ?

Bu arada umarım yanılıyorumdur , dahada iyi olur bölümümüz .

• quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

10 yıl sonra bu bölümün nasıl olacağını düşünüyorsunuz ? Herkes kişisel fikrini yazsın bakalım neler çıkacak .

Bence 10 yıl sonra burda 4-5 kişi kalacağız . Neden mi ? çünkü biz Türkiyedeki son nesiliz artık kimse pokemonu takmıyo bebek çizgi filmi , bebek oyunu fln. Ben elimden geldiğince kardeşime arkadaşlarıma izletmeye çalışıyorum ama onlar " Çok kötü , modası geçmiş " Ben 10 da ne buluyorlar onu anlamıyorum . Herneyse sizin görüşleriniz neler ?

10 yıl sonra dh olamayabilir.

• 5 Yaşındaki Pikachu Zannedip Atlayan Çocuğu Küfürler Edicez ki Ben Şimdiden Ediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGaMeBoy

5 Yaşındaki Pikachu Zannedip Atlayan Çocuğu Küfürler Edicez ki Ben Şimdiden Ediyorum .

O değilde bu atlıyoda biz niye atlamıyoruz demekki sorun bu çocukta .
  • quote:

quote:

5 Yaşındaki Pikachu Zannedip Atlayan Çocuğu Küfürler Edicez ki Ben Şimdiden Ediyorum .

Hocam bir de Pikachu sanıp atlıyor, Pidgey sanıp atlasa bir nevi hak vericem de Pikachu nedir ya?Elim ayağım titredi yine.
  • Türkiye'yi bilmem ama yabancı ülkelerde Pokemon klasikleşmiş durumda.Bizim burada nasıl ki her çocuk CS,GTA gibi oyunları biliyorsa onlarda da Pokemon o şekilde.Her çocuğun elinde Gameboy var.Gameboy ulaşılabilir fiyatlardan satılıyor.

Anlayamıyorum hangi mantık,insanları öldürüp terör estirilen GTA oyununu yasaklamıyor da manyak çocuğun teki camdan atladı diye dünyanın en iyi animelerinden birini yasaklıyor.

Burası Türkiye .
  • Bu kadar olumsuz cevaplar beklemiyordum moralim dahada bozudu . 10 yıl sonra burda kimler olacak yalnızmıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle baya bir geriye gidelim o zamanı ele alalım mesela birde suanki haline bakalım demekki 10 sene sonra burda kimse kalmıcak baya eskilerde cok guzeldi burası artık o havası yok zaten bende bakmıyorum uzun süredir..
  • yaşarsam burda olmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

yaşarsam burda olmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

yaşarsam burda olmayı düşünüyorum

aynen kardeşim bende katılıyorum .
  • Pokémonun Türkiye'de yasaklanmış olması bir neden olarak gösterilemez bence. Milletçe animeye bakış açımız bi kere bitik durumda. One Piece Türkiye'de üç beş bölüm yayınlamasına rağmen, sapasağlam bi izleyici kitlesine sahip Türkiye'de bile. Pokémon oyunlarına kesinlikle sözüm yok ki Game Boy ve Ds'i özellikle Pokémon oynayabilmek için almıştım. Hala da oynarım. Ama anime kurgu olarak muhteşem olmasına rağmen, orta ve büyük yaş kitlesine hitabetmiyordu ne yazık ki. Sürekli kılişeleşmiş olaylar, birbirini tekrar eden bir senaryo ile bu iş yürüyemezdi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsith -- 9 Mayıs 2013; 21:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

quote:

Hocam bir de Pikachu sanıp atlıyor, Pidgey sanıp atlasa bir nevi hak vericem de Pikachu nedir ya?Elim ayağım titredi yine.

Pidgey Sanıp Atlarsa Uçardı Çocuk Yere Konmak İçin Pikachu Zannetti Heralde Kendini

• facesi var bende bu çocuğun isteyen varmı?
  • Bir zamanlar power Rangers vardı kim hatırlıyor şimdi , Pokémon da 10 yıl sonra kimse hatırlamaz.

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarutoTR

facesi var bende bu çocuğun isteyen varmı?

ben istiyorum link bekliyorum
  • quote:

10 yıl sonra bu bölümün nasıl olacağını düşünüyorsunuz ? Herkes kişisel fikrini yazsın bakalım neler çıkacak .

Sen SBS ye gircem diyen ilkokullu değilmisin sen nasıl gördün pokemonu ? pokemon 1999 da yayımlanmaya başlamıştı ve 4 sezon yayınlandır buda 2003 de bittiğini gösterir.Senin 99 lu olduğunu varsayarsak en fazla son sezonu hayal meyal hatırlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaywalker78

quote:

Sen SBS ye gircem diyen ilkokullu değilmisin sen nasıl gördün pokemonu ? pokemon 1999 da yayımlanmaya başlamıştı ve 4 sezon yayınlandır buda 2003 de bittiğini gösterir.Senin 99 lu olduğunu varsayarsak en fazla son sezonu hayal meyal hatırlarsın.

ben 1. sezonu baştan sona hatırlıyorum sanırım tekrarları oluyordu . Okuldan eve koşarak geldiğimi hatırlıyorum ben pokemonu kaçırmamak için .

• şiddet içeriyor diye kaldırıldıysa o çizgi film Türkiye'de cartoon network onlarla dolu hem bilinen bir çizgi film kanalında yayınlansa yine moda olur bu bölümde uçar
  • Bence sadece son sezonları hatırlıyorum ben ufakken genelde yugioh izlerdim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.